-
Χθες ήμουν για μπάνιο έξω απ' την Κόρινθο και δίπλα υπάρχει περιφερειακός, από όπου πέρασε μια μαύρη πεντακάθαρη M6 GranCoupe... ΤΕΛΕΙΟΣ ήχος...
Αν την δει κάποιος από εδώ κοντά ας την βγάλει μια φωτο γιατί κι εγώ μόνο από το πλάι την είδα...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η XF f/l είναι πανέμορφη. Πριν το f/l ήταν λίγο περίεργη μπροστά αλλά πάλι καλύτερη από τα γερμανά.Καλύτερη ΔΕΝ
-
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Χθες ήμουν για μπάνιο έξω απ' την Κόρινθο και δίπλα υπάρχει περιφερειακός, από όπου πέρασε μια μαύρη πεντακάθαρη M6 GranCoupe... ΤΕΛΕΙΟΣ ήχος...Αν την δει κάποιος από εδώ κοντά ας την βγάλει μια φωτο γιατί κι εγώ μόνο από το πλάι την είδα...
Μ6 Gran Coupe στην Ελλάδα; Με ελληνικές πινακίδες;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η XF f/l είναι πανέμορφη. Πριν το f/l ήταν λίγο περίεργη μπροστά αλλά πάλι καλύτερη από τα γερμανά.XF V8 οδηγάει ο Σάκης Τσιώλης προπονητής του Αστερα Τρίπολης
-
Κι ο Θανάσης ο Γιαννακόπουλος έχει μία.
εδιτ: μαλακίες λέω...XJ πρέπει να είναι του Γιαννακόπουλα. Τις μπερδεύω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η XF f/l είναι πανέμορφη. Πριν το f/l ήταν λίγο περίεργη μπροστά αλλά πάλι καλύτερη από τα γερμανά.
XF V8 οδηγάει ο Σάκης Τσιώλης προπονητής του Αστερα Τρίπολης
Ξέρει τι κάνει ο Αστεράτος της Τριπόλεως!
Τα σέβη φίλε μου! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η XF f/l είναι πανέμορφη. Πριν το f/l ήταν λίγο περίεργη μπροστά αλλά πάλι καλύτερη από τα γερμανά.
και ενας πρων ζαχαροπλάστης σε χωριό της Κορίνθου,έχει μια xf diesel απο καινούργια.
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Χθες ήμουν για μπάνιο έξω απ' την Κόρινθο και δίπλα υπάρχει περιφερειακός, από όπου πέρασε μια μαύρη πεντακάθαρη M6 GranCoupe... ΤΕΛΕΙΟΣ ήχος...
Αν την δει κάποιος από εδώ κοντά ας την βγάλει μια φωτο γιατί κι εγώ μόνο από το πλάι την είδα...
Δεν είδα πινακίδες ρε γαμώτο... Την είδα μόνο από το πλάι γιατί έκανα μπάνιο...
Πάντως δεν παίζει να ήταν ελληνικές!! -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
και ενας πρων ζαχαροπλάστης σε χωριό της Κορίνθου,έχει μια xf diesel απο καινούργια.
Κατάλαβα και ποια λες
Πέρυσι καλοκαίρι στην Κόρινθο κυκλοφορούσε για κανα μήνα μια μαύρη καινούρια XJ με Σουηδικές πινακίδες... Την θυμάσαι? -
xj θα την είχα δει σίγουρα,αλλα δεν με βοηθαει η μνήμη μου
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Δεν είδα πινακίδες ρε γαμώτο... Την είδα μόνο από το πλάι γιατί έκανα μπάνιο...
Πάντως δεν παίζει να ήταν ελληνικές!!Που να τις δεις τις Ελληνικές ...
Έχουν γίνει πονηροί βάζουν μια ξένη πινακίδα και το παίζουν λεφτάδεςούτε φόρους Πολυτελείας ούτε Τεκμήρια ούτε τίποτα και κάνουν και Δήλωση του Κ....!
Και για Βενζίνα Βουλγαρία πάνε ... -
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Που να τις δεις τις Ελληνικές ...
Έχουν γίνει πονηροί βάζουν μια ξένη πινακίδα και το παίζουν λεφτάδεςούτε φόρους Πολυτελείας ούτε Τεκμήρια ούτε τίποτα και κάνουν και Δήλωση του Κ....!
Και για Βενζίνα Βουλγαρία πάνε ...Τιποτα παρανόμο και μεμπτό.
Μήπως να καεί ο γάιδαρος ή η BMW του γείτονα?
-
Δηλαδή όποιος πληρώνει φόρους πολυτελείας και τεκμήρια (κοινώς νταβατζιλίκι στο κράτος) είναι λεφτάς και ο άλλος απλά το παίζει?
-
Είπαμε, στην Ελλάδα είναι έγκλημα να έχεις καλό αυτοκίνητο.
-
Ρε παιδιά μπορεί να ήταν τουρίστες... Δεν χρειάζεται σώνει και καλά να φοράει βουλγάρικες το M6!
Κάτω στην Κόρινθο είδα και ένα Discovery 4 με Ιταλικές πινακίδες... Αν ξαναπεράσω από εκεί θα το φωτογραφίσω...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δηλαδή όποιος πληρώνει φόρους πολυτελείας και τεκμήρια (κοινώς νταβατζιλίκι στο κράτος) είναι λεφτάς και ο άλλος απλά το παίζει?Οι κανονες του παιχνιδιου σε οτι αφορα τη φορολογια στα αυτοκινητα ειναι μεσες ακρες καθορισμενοι εδω και 2-3 χρονια.Αν εχεις τα χρηματα να καλυψεις ενα ακριβο αυτοκινητο στην Ελλαδα με τα σημερινα δεδομενα εχει καλως.
Αν οχι,πιθανως να μην εισαι παρανομος αλλα ειναι λιγο αδικο ο γειτονας με το 1400αρι να τα σκαει παντου κ εσυ με αυτοκινητο των 100+Κ ευρω να σαι με τις βουλγαρικες ή ακομα χειροτερα με πλαστες.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν οχι,πιθανως να μην εισαι παρανομος αλλα ειναι λιγο αδικο ο γειτονας με το 1400αρι να τα σκαει παντου κ εσυ με αυτοκινητο των 100+Κ ευρω να σαι με τις βουλγαρικες ή ακομα χειροτερα με πλαστες.Σωκράτη το 'άδικο' έχει να κάνει με την ηθική και όχι με τους νόμους. Αδικο είναι η οικογένεια μου για 4 κουβαδάκια να θέλει 1000 ευρώ σε τέλη, πάνω από 1000 σε ασφάλειες και ότι άλλο.
Αυτός που έχει το 4λιτρο και πληρώνει στην Ελλάδα καλώς το κάνει αφού μπορεί. Αλλά και αυτός που τα έβγαλε έξω -εφόσον έχει την δυνατότητα και τον νόμο με το μέρος του- πολύ καλά κάνει! Σίγουρα δεν ειναι ο 'εξυπνάκιας', 'λεφτάς' κλπ. Το συμφέρον του κοιτάει όπως ο καθένας μας.
Και σύμφωνα με την διαφήμιση της Wind το ότι έχω ελληνικές πινακίδες (μη έχοντας όμως την δυνατότητα για κάτι άλλο) και πληρώνω αυτά που επιβάλει το κράτος ... μάλλον αμαρτία είναι και χάνω και τον Παραδεισο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν οχι,πιθανως να μην εισαι παρανομος αλλα ειναι λιγο αδικο ο γειτονας με το 1400αρι να τα σκαει παντου κ εσυ με αυτοκινητο των 100+Κ ευρω να σαι με τις βουλγαρικες ή ακομα χειροτερα με πλαστες.
Σωκράτη το 'άδικο' έχει να κάνει με την ηθική και όχι με τους νόμους. Αδικο είναι η οικογένεια μου για 4 κουβαδάκια να θέλει 1000 ευρώ σε τέλη, πάνω από 1000 σε ασφάλειες και ότι άλλο.
Αυτός που έχει το 4λιτρο και πληρώνει στην Ελλάδα καλώς το κάνει αφού μπορεί. Αλλά και αυτός που τα έβγαλε έξω -εφόσον έχει την δυνατότητα και τον νόμο με το μέρος του- πολύ καλά κάνει! Σίγουρα δεν ειναι ο 'εξυπνάκιας', 'λεφτάς' κλπ. Το συμφέρον του κοιτάει όπως ο καθένας μας.
Και σύμφωνα με την διαφήμιση της Wind το ότι έχω ελληνικές πινακίδες (μη έχοντας όμως την δυνατότητα για κάτι άλλο) και πληρώνω αυτά που επιβάλει το κράτος ... μάλλον αμαρτία είναι και χάνω και τον Παραδεισο!Απλα για ενα αυτοκινητο που 360 μερες το χρονο βρισκεται Ελλαδα (ολοι εχουμε καποιον γειτονα ή γνωστο με τετοιες πινακιδες που αναθεμα αν βγαινει ποτε το αυτοκινητο απο τη χωρα) ειναι ανηθικο(για μενα) να μη πληρωνει φορους στην Ελλαδα γιατι μπορει.
Θελω να πω αν δε πληρωσει εκεινος με τα 150000 ευρω παρκαρισμενα στο δρομο,ποιος θα πληρωσει.
Σορρυ για το
Carspotting [#7]