-
Spyker περικαλώ!
-
Καλά με porsche των 20k και μάλιστα κίτρινη δε νομίζω να τον πάρει κανένας στα σοβαρά.
Η spider δεν έχει βάλει μεγάλα αυτοκόλλητα στις πόρτες. Όταν βάλει το ξανασυζητάμε. -
599 gtb πριν μια ώρα κοντά στην θερμη
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Spyker περικαλώ!
+1
Που ήταν; -
-
Και μάλιστα ALPINA, ακόμα πιο σπάνιο.
-
R8...
-
-
Απευθείας ανταπόκριση από Άμστερνταμ
-
-
-
Rover Vitesse στον δρομο San Cesario sul Panaro /Savigno! την ακολουθουσε ενα Pagani
Ημουν με ποδηλατο δεν προλαβα τιποτα !!!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Rover Vitesse στον δρομο San Cesario sul Panaro /Savigno! την ακολουθουσε ενα PaganiΗμουν με ποδηλατο δεν προλαβα τιποτα !!!!!!!
To πρόλαβα εγώ!
Tη συγκεκριμένη BMW κατά λάθος την έβαλα εδώ, για τους κάγκουρες πήγαινε. Πάντως βλέποντας την 911 αλλά και την F430 χρέπια δε τα λες...
Δική σου φωτογραφία; Το σηματάκι Getrichquick δεν μου φαίνεται για αυτοκόλλητο αλλά σαν κακή φωτοσουπιά.
-
SD1
-
Κίτρινο Renault Sport Spider στον πλέον κακοτράχαλο οδικο δίκτυο της Κέρκυρας.
Η δεν το λυπάται ή εχει και δεύτερο...Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Rover Vitesse στον δρομο San Cesario sul Panaro /Savigno! την ακολουθουσε ενα Pagani
Ημουν με ποδηλατο δεν προλαβα τιποτα !!!!!!!
To πρόλαβα εγώ!
κορυφαιος!!! >Κίτρινο Renault Sport Spider στον πλέον κακοτράχαλο οδικο δίκτυο της Κέρκυρας.
Η δεν το λυπάται ή εχει και δεύτερο...
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
δεν εχει δευτερο απλα δεν το λυπαται!
Κερκυραιος ειμαι και οι δρομοι μας ειναι φοβεροι!
τους χρησιμοποιει η Land Rover για τεστ off road... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κίτρινο Renault Sport Spider στον πλέον κακοτράχαλο οδικο δίκτυο της Κέρκυρας.
Η δεν το λυπάται ή εχει και δεύτερο...Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ζηλεύωωωωωωωωωωωωω
Ελληνικές πινακίδες;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Κίτρινο Renault Sport Spider στο πλέον κακοτράχαλο οδικο δίκτυο της Κέρκυρας.
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2ζηλεύωωωωωωωωωωωωω
Ελληνικές πινακίδες;
Και εγώ! Είναι υπέροχο ακόμα και τόσα χρόνια μετά.
Με ξένες πινακίδες ΦΥΣΙΚΑ!Κίτρινο Renault Sport Spider στον πλέον κακοτράχαλο οδικο δίκτυο της Κέρκυρας.
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2δεν εχει δευτερο απλα δεν το λυπαται!
Κερκυραιος ειμαι και οι δρομοι μας ειναι φοβεροι!
τους χρησιμοποιει η Land Rover για τεστ off road...Αυτό! Στον παραλιακό δρόμο προς Πετριτή που συνάντησα και το Spider το QQ μου σταθηκε στο ύψος του!
-
Σήμερα το πρωί σε εστιατόριο δίπλα στη Διώρυγα στο Καλαμάκι,ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα με κινέζικες πινακίδες και αυτοκόλητα,Σανγκαι-Αμβούργο.Τα περισσότερα ήταν καινούργια toyota land cruizer, 2 mb g, 1mb glk,1infinity fx35,1 range rover,1audi a6,1 honda crv.Αυτο που δεν υπήρχε ούτε για δείγμα,ηταν κάποιο κινέζικο,γιατί??? Πλάκα είχε η κινέζα με την ομπρέλα μέσα στην θάλασσα .και η μικρή κινεζούλα με το άψογο ντύσιμο και το μεγάλο καπέλο,να προσπαθεί να ανέβει στο μπεζ δερμάτινο κάθισμα του οδηγού του land cruizer.Mε το που ανέβηκε ομως, το σανίδωσε το εργαλείο!
-
Αλβανικό KIA MOHAVE. Το QQ ... Κοντορεβυθούλης δίπλα του!
Carspotting [#7]