-
Για συγκριση μεγεθους...
Cayenne VS Lexus 5.7
-
Δίπατο ειναι το Λεξους;
-
Matchbox ειναι η Cayenne
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Eixe ekdhlwsh shmera sto Yas.... Den phges apo ta pits kammia bolta?
Δεν το πήρα χαμπάρι γιατί ήμουν Dubai και πήγα στο Yas αργά το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι. Τότε τους πέτυχα.
Damn!
Ισως ξαναερθω μεχρι 10 Μαρτιου... θα εχεικατι ωστε να φροντισω να ειμαι εκει???
10-11 Martioy exoyme agwna sto Autodrome....
-
@ Hannibal θα προσπαθησω να το μεθοδευσω!!
Δειτε τωρα και ενα Lexus σε μεταποιημενη μορφη... και δυναμη..
απο επισημο γιαπωνεζο μετατροπαια!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Matchbox ειναι η CayenneΔίκαιο έχεις......... ακόμα και το Mitsubishi από την άλλη μεριά μεγαλύτερο φαίνεται!
-
Μη μπερδέυεστε από το ύψος... μερικά αυτοκίνητα είναι μακρυά και πλατιά αλλά μοιάζουν μικρότερα λόγω σχεδιασμού και μικρού ύψους.
-
Εγκυκλοπαιδικα παντως το lexus ριχνει 20εκ στο υψος στην cayenne
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Aston martin db9 prodrive και ματ ...κ ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου στην πειραικη στο σταυρο οποιος γνωριζει... -
Όλα τα παραπάνω είναι παντελώς τελείως αδιάφορα. Καμία συγκίνηση... Θα ήθελα τον Στρατηγό, αλλά όχι για να τον οδηγώ, μόνο για να τον βλέπω. Για την ίδια χρήση θα ήθελα και τα παρακάτω:
Γιατί δε με συγκινούν τα αμερικάνικα; Γιατί είναι όλα...
Το μοναδικό που έκανε το σαγόνι μου να φτάσει στο πάτωμα και το γούσταρα με τα χίλια ήταν τούτο δω:
Κατά τα άλλα, ξεχώρισα μια Ιταλίδα μέσα στο πλήθος των Γιάνκηδων:
Ακόμα καλύτερα μια Βρετανίδα! Μπορεί να μην είναι τόσο κομψή όσο η Ιταλίδα, έχει όμως τα μισά της κιλά:
(Πολύ σικ πλέον το αυτοκολλητάκι του Ring! Πέρα από τη συγκεκριμένη Λίζα, το φορούσε και μια Ε36 Look M3 που ήταν παραδίπλα...)
-
lincoln
pontiac trans-am -
Ωραιες Φωτο.Που εισαι εδω αν επιτεπεται?
-
η κορβεττα αν δεν κανω λαθος εχει σχεδον 500 αλογα
-
Ειχαν μαζωξη οι detroitcruisers απ οτι καταλαβαινω..Ελπιζω να μη το εχασε ο Προδρομος που γουσταρει..
-
Υπέροχα αυτοκίνητα τα περισσότερα. Εχουν αριστοκρατικότητα και επιβλητικότητα που δεν υπάρχουν πλέον στις σύγχρονες αμερικανιές.
Από τις αγαπημένες μου πολλά χρόνια πριν η Fleetwood παρότι ... βάρκα! -
Πέραν της Κορβέτ, όλα τ άλλα κατευθείαν στην ανακύκλωση
-
ddl , εχει χτιστει μια πολυκατοικια εδω στην πειραικη κ εχει ολο τετοια εξωτικα κ συνηθως πετυχαινω ειτε την αστον , ειτε μια Μ6 Κ Μ5 ...φτωχεια καταραμενη ..
Αλεξ , λογικα η μαξωξη ηταν στην βαρκιζα λιγο πριν το yabanaki..
-
Σημερα ειδα ενα nissan altima με ελληνικες πινακιδες...
Η υπερβολικα χρωμιομενη μασκα αυτου που ειδα (ολη η εισαγωγη αερα μπροστα), το εκαναν λιγο ασχημουλι
-
Tην βλέπουμε αρκετά συχνά εκεί που πλένουμε τα κάρα
-
Limo (?) Merc στον κηφισό σήμερα χρονολογίας σαν την merc του Θωμά.
Ρε έχει πλάκα να ξαφνικά να βλέπεις ένα μακρύ πράγμα με 6 πόρτες! χάνεις το μέτρημαΟ χρήστης vargas έγραψε:
ddl , εχει χτιστει μια πολυκατοικια εδω στην πειραικη κ εχει ολο τετοια εξωτικα κ συνηθως πετυχαινω ειτε την αστον , ειτε μια Μ6 Κ Μ5 ...φτωχεια καταραμενη ..ναι ε; πάω να κατασκηνώσω
ΥΓ: Είχα ακούσει κάτι παλιά (άγνωστο αν είναι αλήθεια) ότι είχαν πάρει και κάτι Άραβες πολυκατοικίες στη πειραϊκή.
Carspotting [#7]