-
Τοσο θηριο ειναι το πασατ που το βγαζεις φωτο.Το ιδιο το εχει ο πατερας μου αν η εκδοση με 2.5 v6 4x4 180 hp
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Τοσο θηριο ειναι το πασατ που το βγαζεις φωτο.Το ιδιο το εχει ο πατερας μου αν η εκδοση με 2.5 v6 4x4 180 hpPhaeton!!!
-
Phaeton
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τοσο θηριο ειναι το πασατ που το βγαζεις φωτο.Το ιδιο το εχει ο πατερας μου αν η εκδοση με 2.5 v6 4x4 180 hp
Phaeton!!!
Αυτο ανετα παει στα σπανια πουλια !
-
Ok πασο δεν φαινεται καλα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Phaeton!!!
ΏΧ, Ο ΙΚΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ! Μην λέτε τέτοια βρε παιδιά...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Phaeton!!!
ΏΧ, Ο ΙΚΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ! Μην λέτε τέτοια βρε παιδιά...
τι ειπα τι εκανα στον ΙΚΕ
-
μετά τη corolla έχω πάθει ανοσία
-
Τελικά εκείνη Ferrari που είναι για πλύσιμο θα υποστεί το μαρτύριο της βούρτσας;; Ή μήπως το πλυστικό δεν έχει βούρτσες αλλά μόνο σπρέυ και αέρα;;; Έτσι μου μοιάζει....
GTR έχω δει κι εγώ μερικές αλλά καμία δεν την έχω ακούσει.... ή παρκαρισμένες ή ρολλάρουν απαλά.
-
Τα GTR δε κάνουν και κανένα φοβερό ήχο...
Οι βούρτσες πάντως αποδείχθηκαν ως τα καλύτερα πλυστικά μέσα μετά τους καλούς επαγγελματίες του χώρου.
-
Τις προάλλες ήμουν στο φλοκαφε στην Ποσειδώνος στο Καλαμάκι και έπινα μια γρήγορη μπυρίτσα. Έρχεται από Γλυφάδα ένα λευκό GT-R πλακωμένο και κάνει αλλαγή μπροστά μου με σκάσιμο.... Τι δεν έχει ήχο ρε Δία, εγώ μια χαρά φτιάχτηκα
-
Είσαι 'εύκολος' Δόκτωρα...
-
Είσαι 'εύκολος' Δόκτωρα...
-
Απλά έχω την άποψή μου Νονέ. Το έχω ακούσει να γκαζώνει ΑΓΡΙΑ και μου άρεσε αλλά δε συγκρίνεται με κανένα ιταλικό. Τώρα για γερμανικά... παίζει... καλύτερο από ατμοσφαιρική GT3 με τίποτα πάντως. R8 έχω ακούσει μόνο οχτακύλινδρο από κοντά αλλά κι αυτό κερδίζει.
-
E χαίρω πολύ, καθημερινό τουρμπάτο 6κύλινδρο είναι, σαφώς και θα είναι πιο φιμωμένο σε σχέση με μια 8cyl με ελεύθερες Μέχρι το δεν κάνει και κανένα φοβερό ήχο λες και μιλάμε για πραπαπραπα εγώ βρίσκω μια τεράστια απόσταση.
-
Ντίνο, όταν μιλάμε για supercars δεν τα συγκρίνεις με πραπραπρα...
-
Μα δεν το συνέκρινα με πράπαπράπα, τα διαχώρισα σαφέστατα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πρωτα απ ολα μου φενεται τελειως ηλιθιο να εχουν εκει θεση για αναπηρους..
δευτερον ειναι το μονο που δεν εχει διαγραμμιση..(εκτως και αμα ειναι για 'αναπηρους')
και τριτον και παλι οντως ειναι πολυ ακυρο εως ηλιθιο να λες θεση για αναπηρο την στιγμη που το πεζουλι μπορει να δημιουργησει πολλα προβληματα σε μερικους τυπους αναπηριας..Πιο πεζούλι βρε χριστιανέ μου;
Δες εδώ πώς είναι ο χώρος για να καταλάβεις καλύτερα. Οι μαρκαρισμένες θέσεις είναι οι πλησιέστερες στις εισόδους.Παίζει όμως και η περίπτωση να τον οδήγησαν εκεί οι σεκιουριτάδες του πάρκιγκ για να το ελέγχουν εύκολα.Είναι σύνηθες σε τέτοια αυτοκίνητα.Και μάλιστα σε οδηγούν να πιάσεις δύο θέσεις λόγω φάρδους.
Μου έχει συμβεί στο Carrefour.Με βγάλανε από θέση στο βάθος για να με φέρουνε μπροστά και να το ελέγχουν καλύτερα.
Σε θέση κοντά μεν, αλλά κανονική, το δέχομαι. Είναι λογικό. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ!
Εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό οι θέσεις των αναπήρων επίτηδες είναι υπεράριθμες!
Ναι βέβαια, ανακάλυψες τη συνωμοσία! Οι θέσεις αναπήρων υπάρχουν στην πραγματικότητα για καβάτζα, για όσους έχουν τα κονέ. Τσίμπα ένα μπλουζάκι δώρο καραγκιόζη...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό οι θέσεις των αναπήρων επίτηδες είναι υπεράριθμες!
Ναι βέβαια, ανακάλυψες τη συνωμοσία! Οι θέσεις αναπήρων υπάρχουν στην πραγματικότητα για καβάτζα, για όσους έχουν τα κονέ. Τσίμπα ένα μπλουζάκι δώρο καραγκιόζη...
-
πλεον υπαρχουν αναπηροι με κανονικες πινακιδες, πως μπορειτε να ξερετε εαν καποιος ειναι αναπηρος ή οχι? επισης μπορει να οδηγαει το αυτοκινητο του καποιος συγγενης. για να παρκαρει στις συγκεκριμενες θεσεις του cosmos, περναει απο τον φυλακα του δειχνει την αδεια και του ξεκλειδωνει.
μου εχει τυχει με φιλο που δεν εχει αριστερο ποδι και οδηγαει αυτοματο αυτοκινητο να μας ανοιξουν ετσι θεση, αλλα οδηγουσα εγω (ειχε πιει).
εαν ειχα παρκαρει στο makedonia οπου δεν εχει αλυσιδες μπορει καποιος να ξερει εαν το αμαξι ειναι αναπηρικο ή οχι? οποτε γιατι βγαζουμε παντα βιαστικα συμπερασματα. και το σηματακι στο ταμπλο δεν ειναι υποχρεωτικο, το βαζουν για να μην τους πριζουν
Carspotting [#7]