-
Μάλιστα.
Μερικά φίδια είναι αληθινά και δαγκώνουν μερικές φορές. -
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Δεν είπα ότι λες ψέμματα. Απλά εγώ δεν πιστεύω. Έχει διαφορά.
Ευτυχώς που δε ζω στην εποχή της τηλεμεταφοράς να λες γιατί θα ερχόμουν εκεί επί τόπου να το δω
Τέλος πάντων, αρκετά χαλάστηκε το θέμα. Αυτό με την 6η που δουλεύει σαν overdrive ενός Phantom θα το κοιτάξω λίγο να δω τι παίζει. Αν όντως είναι έτσι, τότε κάτι πάθανε οι Αμερικανοί και κοιτάζουν να βγάζουν πλέον και 'οικονομικά' υπέρ-αυτοκίνητα...
Οριστε η Αγγλικη αδεια κυκλοφοριας, ή αλλιως V5 για αυτους που ξερουν.
Εχω σβησει το επιθετο μου και τη διευθυνση, για ευνοητους λογους.
Ε, ενταξει εαν δε πειθεστε και με αυτο, πιστευω δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δειξω στο internet για να συμφωνησετε.Οτι και να δειχνω παντα θα βρισκετε κατι για να το απορριψετε.Ξερετε, ποιο ειναι το προβλημα ? Το προβλημα ειναι οτι επειδη δε μπορουν καποιοι να εχουν τετοια αμαξια δε σημαινει οτι δεν μπορει να μην εχει και κανενας. Στην Αγγλια που μενω ενας γειτονας εχει nickel Veyron (θελετε φωτο?) kai McLaren F1. Επειδη το Viper μου δε μετραει μπροστα σε αυτα τα αμαξια, δε σημαινει οτι δεν του ανηκουν ! Αν ειναι δυνατον!
Δεν ειμαι κομπλεξαρισμενος, και μπορω να μιλησω ευχαριστα με τον καθε περαστικο που θα με σταματησει να με ρωτησει για το αμαξι. Αυτος ειναι ο λογος που καθομαι και σκαναρω και τραβαω φωτογραφιες, γιατι γουσταρω τους λατρεις της αυτοκινησης.
Τελικα τι αποδεικνυω??Τωρα καταλαβαινω γιατι βλεπεις μερικους στο δρομο, 'κομπλεξαρισμενους' (με Ferrari, Lambo, etc) που τους ρωτας 'εαν παει καλα το εργαλειο' και σου γυρνανε το κεφαλι υποτιμητικα!
Τελοσπαντων, αρκετα ασχοληθηκα!
ps.Παντως οποιος θελει , ας μου στειλει pm και θα τον κανω βολτα με οποιο απο τα αμαξια μου που εδειξα (εχω και αλλα , μη με ρωτησετε τι , αστο για αλλη φορα!).
-
3 κόκκινες ferrari σήμερα στο γκαράζ της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού. Δεν πρόλαβα να δω τι και πως γιατί έτρεχα αλλά μου φάνηκε πως είχαν πινακίδες Σαλονικιώτικες
Μεταξύ άλλων είδα ένα hummer τέρας, ένα GT-R και μια sls....την επόμενη φορά θα πάρω και φωτογραφική. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
3 κόκκινες ferrari σήμερα στο γκαράζ της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού. Δεν πρόλαβα να δω τι και πως γιατί έτρεχα αλλά μου φάνηκε πως είχαν πινακίδες Σαλονικιώτικες
Μεταξύ άλλων είδα ένα hummer τέρας, ένα GT-R και μια sls....την επόμενη φορά θα πάρω και φωτογραφική.Ο sv2 θα ηταν
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μάλιστα.
Μερικά φίδια είναι αληθινά και δαγκώνουν μερικές φορές.χαχα, τους εσκασε ο τζωρτς...
-
ειδα πριν λιγο μια γκρι Diablo... εμεινα ετσι απλα τερας...
Α, κι ενα rcz της πεζο πρωτη φορα, αλλα μετα απο τετοιο θεαμα δε θυμαμαι κ πολλα απ'αυτο
-
Πάντως όποιος θέλει του κάνω φωτογράφηση το αμάξι του
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πάντως όποιος θέλει του κάνω φωτογράφηση το αμάξι τουΚερναω τον καφε..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πάντως όποιος θέλει του κάνω φωτογράφηση το αμάξι του -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ειδα πριν λιγο μια γκρι Diablo... εμεινα ετσι απλα τερας...Που;
-
Ελευσινα, στην οδο Δημητρος, παρκαρισμενη
Εχασα το κινητο πριν μια βδομαδα και δε μπορουσα να τραβηξω κ φωτο ρε γμτ με το 8 ετιας που εχω τωρα!!
-
Λογικά είναι η Diablo του Κεχαγιά. Παλιά την έβγαζε πιο συχνά.
Πως και δεν την είχες ξαναπετύχει;;;
-
Πρεπει να την ειχα πετυχει ξανα πριν 3-4 χρονια αλλα εν κινησει, οποτε καταλαβαινεις οτι ειδα μια γκρι φιγουρα να απομακρυνεται!!
-
-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Ευτυχώς που δε ζω στην εποχή της τηλεμεταφοράς να λες γιατί θα ερχόμουν εκεί επί τόπου να το δω
Τέλος πάντων, αρκετά χαλάστηκε το θέμα. Αυτό με την 6η που δουλεύει σαν overdrive ενός Phantom θα το κοιτάξω λίγο να δω τι παίζει. Αν όντως είναι έτσι, τότε κάτι πάθανε οι Αμερικανοί και κοιτάζουν να βγάζουν πλέον και 'οικονομικά' υπέρ-αυτοκίνητα...
Ε, ενταξει εαν δε πειθεστε και με αυτο, πιστευω δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δειξω στο internet για να συμφωνησετε.Οτι και να δειχνω παντα θα βρισκετε κατι για να το απορριψετε.Ξερετε, ποιο ειναι το προβλημα ? Το προβλημα ειναι οτι επειδη δε μπορουν καποιοι να εχουν τετοια αμαξια δε σημαινει οτι δεν μπορει να μην εχει και κανενας. Στην Αγγλια που μενω ενας γειτονας εχει nickel Veyron (θελετε φωτο?) kai McLaren F1. Επειδη το Viper μου δε μετραει μπροστα σε αυτα τα αμαξια, δε σημαινει οτι δεν του ανηκουν ! Αν ειναι δυνατον!
Δεν ειμαι κομπλεξαρισμενος, και μπορω να μιλησω ευχαριστα με τον καθε περαστικο που θα με σταματησει να με ρωτησει για το αμαξι. Αυτος ειναι ο λογος που καθομαι και σκαναρω και τραβαω φωτογραφιες, γιατι γουσταρω τους λατρεις της αυτοκινησης.
Τελικα τι αποδεικνυω??Τωρα καταλαβαινω γιατι βλεπεις μερικους στο δρομο, 'κομπλεξαρισμενους' (με Ferrari, Lambo, etc) που τους ρωτας 'εαν παει καλα το εργαλειο' και σου γυρνανε το κεφαλι υποτιμητικα!
ps.Παντως οποιος θελει , ας μου στειλει pm και θα τον κανω βολτα με οποιο απο τα αμαξια μου που εδειξα (εχω και αλλα , μη με ρωτησετε τι , αστο για αλλη φορα!).
George μήπως έχεις φέρει ποτέ την viper στα Γιάννενα Γιατί έχω πετύχει μία ίδια με βρετανικές πινακίδες
-
Mπλε Ferrari 550 Maranello στην Β.Ολγας,λιγο ποιο κατω 997 turbo.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
George μήπως έχεις φέρει ποτέ την viper στα Γιάννενα Γιατί έχω πετύχει μία ίδια με βρετανικές πινακίδες
Ναι εχω ερθει στα Γιαννενα 2 φορες στο διαστημα των τελευαιων 3 μηνων.
-
Εγώ το μόνο που έχω να πω για το Viper είναι ότι είναι λατρεμένο μου, να το χαίρεται ο κάτοχος του και να το προσέχει!
-
[quote='Scotch']3 κόκκινες ferrari σήμερα στο γκαράζ της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού. Δεν πρόλαβα να δω τι και πως γιατί έτρεχα αλλά μου φάνηκε πως είχαν πινακίδες Σαλονικιώτικες
Μεταξύ άλλων είδα ένα hummer τέρας, ένα GT-R και μια sls....την επόμενη φορά θα πάρω και φωτογραφική.[GT-R?? :whistlin:
Η μαυρη ferrari δεν ηταν?
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Η μαυρη ferrari δεν ηταν?Τώρα που το λες, παίζει (ως και σίγουρα ) να ήταν μαύρη η μία.
Πάντως όποιος θέλει του κάνω φωτογράφηση το αμάξι του
Που το φέρνουμε;
Carspotting [#7]