-
Holmes στο Μαρουσι. Συνηθως βλεπεις 2-3 911 και αλλες τοσες boxster, Cayenne ευκολα, 335 επισης ευκολα, Jag, αλλα 2 458!!! Η κοκκινη παντως ειχε Βουλγαρικες πινακιδες
-
Πρέπει να είναι εξαιρετικό γυμναστήριο για να κάνει κάποιος 700 + χλμ κάθε μέρα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η μαύρη και η κόκκινη ανήκουν σε αδέλφια.....είναι συμμαθητές σου στο γυμναστήριο .Την μαύρη που την είδες;
στης Βουλής
-
Τελικά αυτοί με τις 458 είναι που έχουν τα sprider;
Μου αρέσει που δε μπορούν να πάνε με μια στο γυμναστήριο, πρέπει να οδηγήσουν και οι δύο.
Βέβαια φαντάζομαι θα μπαίνουν μονοί και θα βγαίνουν διπλοί! -
edit mod Hahaha...!!! Esu mipos theleis na tous koveis kai eisitirio prin ta paroun gia volta!!! H mipos esu tous ta pliroses...!!! Mexri kai to ti douleia kanoun epsakses! ELEOS!! Makari na diavasoun to blog ta paidia... Kante tsarkes kai na ta spate paidia gia na apolamvanoume kai emeis!!!edit mod
-
...pros InFiNiTy itan h apantisi mou profanos!
-
Ο χρήστης Takis29 έγραψε:
Giati den mporeis na diavaseis?**Εγω μπορω .
Εσυ μπορεις να διαβασεις τον κανονισμο που λεειΕιδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των greeklish), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός.
rules.html
[mod]
** -
Ο χρήστης Takis29 έγραψε:
edit mod Hahaha...!!! Esu mipos theleis na tous koveis kai eisitirio prin ta paroun gia volta!!! H mipos esu tous ta pliroses...!!! Mexri kai to ti douleia kanoun epsakses! ELEOS!! Makari na diavasoun to blog ta paidia... Kante tsarkes kai na ta spate paidia gia na apolamvanoume kai emeis!!! edit modΕίμαι του ΣΔΟΕ, θα τους τις πάρω και τις δύο που μου θέλουν και ρουμάνικες πινακίδες.
Μετά θα απολαμβάνεις κανένα σάπιο έβο και ούτε καν το Χ. -
Η συνήθεια βλέπεις...sorry!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Giati den mporeis na diavaseis?
Εγώ όχι...γράφε Ελληνικά και με τόνους .
Afoύ apάntises άra katalabaίneis
-
-
Τελος τα offtopic ειπαμε![mod]
-
Τελος τα offtopic ειπαμε![mod]
-
Τον Αύγουστο στη Χερρόνησο της Σίφνου.
-
Γιώργο είχες τάξει βόλτα με την 599... είναι μη τάξεις σε μικρό παιδί και σε χαζό (εγώ φυσικά είμαι το 2ο).
Πλάκα κάνω φίλε. Σημερινή η φωτό από το μαγαζί του Θέμη;
-
Άν βάλω τη μπαταρία και τη βενζίνη μου τα δίνετε για βόλτα;
-
Oυρτ λιγούρι
-
-
Ομολογώ ότι περιμένω με ενδιαφέρον το ποστ του ΙΚΕ
-
Μαυρη sls λιγο πριν την εισοδο της εθνικης για Πατρα..
Carspotting [#7]