-
Και οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης SW που θα κοσμούν σε λίγο της εκδόσης της Ευρώπης.
http://www.autoblog.com/2013/03/03/honda-civic-tourer-images-arrive-early-on-web/
Όμορφο. Σίγουρα φαντάζει καλύτερο από το hatchback.
-
http://www.autoexpress.co.uk/honda/civi ... vic-type-r
με 300 αλογα και σχετικα χαμηλο βαρος νομιζω οτι θα παει πολυ δυνατα το ταπερ . Να εβγαινε και 3 dr....
-
Δοκιμή του autoblog στο civic 1.6 diesel
http://www.autoblog.gr/2013/03/15/test- ... -6-i-dtec/
-
Καταναλώσεις χαμηλότερες και του υβριδικού! Το 4.4 λίτρα με τα 130 και το CC είναι απίστευτο νούμερο!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Καταναλώσεις χαμηλότερες και του υβριδικού! Το 4.4 λίτρα με τα 130 και το CC είναι απίστευτο νούμερο!Η ανωτερότητα του πετρελαιοκινητήρα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καταναλώσεις χαμηλότερες και του υβριδικού! Το 4.4 λίτρα με τα 130 και το CC είναι απίστευτο νούμερο!
Η ανωτερότητα του πετρελαιοκινητήρα
Έχεις κούρσα για Λοζάνη εσύ, τι κάνεις εδώ μέσα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έκανα 2 κούρσες κονόμησα για σήμερα. Άυριο πάλι.
Λωζάνη γράφεται αναφερόμενος -
Λωζάνη γράφεται αναφερόμενοςΚαι ποιος αμφισβητεί την ανωτερότητα του diesel σε συνθήκες κίνησης Α/Ο;;; Εκεί που το υβριδικό τα καταφέρνει καλύτερα είναι εντός πόλης! Τα 5.1 που λένε βέβαια μου φαντάζει εξωφρενικό νούμερο (κάποιες εποχές ούτε με παπί δεν το πετύχαινες αυτό) αλλά τώρα βλέπω 5.4 με τη βενζίνη μου χωρίς να κάνω ιδιαίτερη προσπάθεια (εντάξει οδηγώντας υβριδικά...).
-
Λωζάνη γράφεται αναφερόμενοςΜωρέ εγώ Λωζάνη το έγραψα αρχικά αλλά μου το κοκκίνισε το Chrome και είπα μήπως άλλαξε (στην εποχή μου το αβγό το γράφαμε με 'β' και το τραίνο με 'αι' αλλά πολλά άλλαξαν...). Τώρα σύμφωνα με το Chrome, έγραψα λάθος την πόλη ταριφάκο μου.
-
Το Αβγό στην εποχή μου ήταν λόφος έξω από τα Γιάννενα όπου πρακτικά ήταν και το νεκροταφείο από τις μάχες της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και ήξερα το 'αυγό!!'.... Το τραίνο (από το train) που δείχνει και το μακρύσυρτο ε μας έγινε τρένο .... Εδώ και το τάλληρο (από το αραβικό ταλάρ...) μας έγινε ..τάλιρο.. ουπς πάλι εκτός τόπικ...
-
Και για την συνέχεια του οφ τόπικ έχουμε Honda Accord Taxi, πέτυχα και βενζινοκίνητο
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Δοκιμή του autoblog στο civic 1.6 dieselhttp://www.autoblog.gr/2013/03/15/test- ... -6-i-dtec/
o ποιητης εδω ειναι λιγο αλλου για αλλου!
Συγκρινει το μοτερ του σιβικ με το v40 kai to astra 1,7 καθως λεει μονο αυτοι μπορουν να τον ανταγωνιστουν.
παρελειψε βεβαια το μοτερ της ρενω και της φιατ που ειναι οι αμεσοι ανταγωνιστες. -
Παρένθεση μια κι έχει ξαναναφερθει κι είναι λαθος
Το μοτερ της Renault χωρις να μπορω να καταλαβω πως και γιατι το τοποθετουν οι δημοσιογράφοι σ' αυτη την κατηγορία η Renault δεν το τοποθετεί σ' αυτη την κατηγορία αλλα σε μία παραπανω
Σ' αυτη την κατηγορία έχει τον υπεραρκετό 1.5 dci energy 110
Ο 130αρης φτιαχτηκε για να αντικαταστησει τον 1.9 και την βασική 130αρα έκδοση του 2.0 dci
Επίσης αν βγει τελικά ο 160αρης biturbo 1.6 dci θα αντικαταστησει τον 2.0 dci με τα 150 και στα δύο λιτρα θα μείνει μονο ο δυνατος dci 180 -
Υποθέτω Ορέστη ότι η κριτική έγινε σε επίπεδο μίκρο-μεσαίων όπου μεν το V40 είναι η premium επιλογή και το Astra 1.7 κάτι πιο down to earth.
Πάντως θεωρώ ότι σύντομα η HONDA ίσως να παρουσιάσει και άλλες εκδόσεις για τον ίδιο κινητήρα (σε ιπποδύναμη) ώστε να καλύψει τις ανάγκες σε ένα μικρό φθηνό diesel μοτέρ. Άλλωστε το βάρος δεν είναι απαγορευτικό για ένα Jazz diesel (αν θα το κάνει είναι άλλο θέμα).
-
-
-
ηταν που ηταν ασχημο το πισω μερος εβγαλαν και wagon ..Τουλαχιστον κερδιζει σε πρακτικοτητα , εχει κ πολυ καλους κινητηρες σα γκαμα , ΑΛΛΑ γτ οχι 3 πορτο το απλο μοντελο????
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ηταν που ηταν ασχημο το πισω μερος εβγαλαν και wagon ..Τουλαχιστον κερδιζει σε πρακτικοτητα , εχει κ πολυ καλους κινητηρες σα γκαμα , ΑΛΛΑ γτ οχι 3 πορτο το απλο μοντελο????Μια χαρά είναι το πίσω μέρος.
Γιατί αν το βγάλουν τρίθυρο θα αλλάξει ο ''κώλος'' του. -
τι το ωραιο βρισκεις στο πισω μερος ???? σαν να του κολλησαν μια καμπουρα μοιαζει , εντελως παραταιρο.
Σε τριθυρο θα γινοταν καπως πιο υποφερτο ολο το οχημα αν και θα εξακολουθουσε να ειναι περιεργο . Κλασικο παραδειγμα το 5 θυρο σε συγκριση με το type s/r . Τα 3 θυρα ειναι σαφεστατα πιο ομορφα. -
Συμφωνω απο πισω δε βλεπεται...Εξεχουν και τα φωτα περιεργα...
HONDA CIVIC (2011)