-
Οι μέρες μοιάζουν να τελειώνουν κ´ η μαγεία είναι όλη εδώ...
Δεν θέλω να φύγω ποτεεεεεε -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι μέρες μοιάζουν να τελειώνουν κ´ η μαγεία είναι όλη εδώ...
Δεν θέλω να φύγω ποτεεεεεε(εγώ φεύγω στις 19! )
Τόσες μέρες κλεισμένος μέσα , σε διαβάζω κι έχω γίνει ...πράσινος από την ζήλια μου!
-
No thing like vacations
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλλιραχη;;;;; ΕΥΓΕ φιλε μου, η καλυτερη επιλογη στον πλανητηΑπίστευτο ήταν όλο το νησί συνολικά και διάφορες περιοχές μεμονωμένα. Το γύρισα 3 φορές, αφού είχε και καλούς δρόμους.
Πιο πολλές φορές προτίμησα την παραλία στο Παχύ, γιατί έβρισκα και ίσκιο, αλλά πήγα και Λιμενάρια, Άστρις νομιζω, Paradise και Γλυφάδα/Παπαλιμάνι.Θα ξαναπάω σίγουρα στο μέλλον
-
Δευτέρα μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πίσω...
πρώτη φορά ανυπομονώ βέβαια να γυρίσω -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πρώτη φορά ανυπομονώ βέβαια να γυρίσωΘα περάσεις από Σερβία;
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Τις κανονίσαμε και εμείς τις διακοπές μας τελικά.
Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στη Λευκάδα. Κλείσαμε ξενοδοχείο στον Επίσκοπο Νικιάνας, οπότε ξεκινάει η προετοιμασία σιγά σιγά για το ταξίδι.Επίσκοπο έμεινα κ εγώ πριν 5 μέρες.
Θα σου έλεγα να μείνεις στον Άη Νικήτα. Πολύ γραφικό χωριουδάκι κ κοντά στις καλές παραλίες. Νοίκιασε κ μία βάρκα αντί να πας τον γύρο του νησιού με τα μεγάλα σκάφη. Νοικιάσαμε μία 5μετρη βάρκα από Νυδρί κ πήγαμε ΟΠΟΥ εμεις θέλαμε. Γυρίσαμε τον Σκορπιό, σταματούσαμε σε κολπίσκους κ βουτούσαμε, πήγαμε σε παραλιακό ταβερνάκι στο Μεγανήσι για φαγητό, κτλ. Πολύ διαφορετική ποιότητα σε σχέση με τα εμπορικά μεγάλα σκάφη. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
No thing like vacationsΝαι ε ;
Εγώ γιατί προτιμώ το σκάκι ; -
Μέχρι τώρα αν εξαιρέσει κανείς ένα ατύχημα που συνέβη στην παρέα, περάσαμε όμορφα
6 Βράδια στη Λευκάδα, 2 βράδια στο Φισκάρδο, 2 βράδια στο Καρπενήσι σε Suite του Country Club http://www.countryclub.gr/ Στη συνέχεια Χωριό στη Μακεδονία Ρε γμτ, δεν φτάνουν οι ημέρες .
Εντυπώσεις θα γράψω εν καιρώ, γιατί τώρα δεν έχω το κουράγιο
Πάντως στο Φισκάρδο υπήρχε πολλή 'αφρόκρεμα'. Ένα από τα βράδια ήταν στο διπλανό τραπέζι γνωστή Εφοπλιστής-Πλοικτήτρια . Επίσης Λάκης Γαβ., Νίκος Αλιάγ., κ γνωστοί φωτογράφοι με μοντέλα .Η διαδρομή από Λευκάδα προς Αγρίνιο αξίζει για οδήγηση. Από Αγρίνιο προς Καρπενήσι η απόσταση ήταν 110 χλμ κ ο δρόμος ΟΛΟ στροφές. Αν θυμάμαι καλά, τον έκανα σε 3 παρά κάτι ώρες με μία στάση στη γέφυρα της λίμνης Κρεμαστών. Υπήρχε κ μία γέφυρα της ΜοΜα στον ποταμό Μέγδοβα, για να θυμηθούμε τα παλιά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
koutsan είμαι βέβαιος ότι προτιμάς το σκάκι κι απ το γ@μισι, με τις διακοπές βρήκες να το συγκρίνεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
koutsan είμαι βέβαιος ότι προτιμάς το σκάκι κι απ το γ@μισι, με τις διακοπές βρήκες να το συγκρίνεις
καλό ταξίδι Πάνο!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μέχρι τώρα αν εξαιρέσει κανείς ένα ατύχημα που συνέβη στην παρέα, περάσαμε όμορφαΗ διαδρομή από Λευκάδα προς Αγρίνιο αξίζει για οδήγηση. Από Αγρίνιο προς Καρπενήσι η απόσταση ήταν 110 χλμ κ ο δρόμος ΟΛΟ στροφές. Αν θυμάμαι καλά, τον έκανα σε 3 παρά κάτι ώρες με μία στάση στη γέφυρα της λίμνης Κρεμαστών. Υπήρχε κ μία γέφυρα της ΜοΜα στον ποταμό Μέγδοβα, για να θυμηθούμε τα παλιά.
Συγνώμη φίλε μου ...τη διαδρομή Λευκάδα Αγρίνιο την 'πάλεψες' πραγματικά ή έτσι το λες?
-
Μου έκανε και εμένα εντύπωση αν είναι ο κατσικόδρομος που έχω στο μυαλό μου
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μου έκανε και εμένα εντύπωση αν είναι ο κατσικόδρομος που έχω στο μυαλό μουΈνας είναι, και πρόκειται περί κατσικόδρομου!
Το μεγαλύτερο θέμα είναι η άθλια άσφαλτος μεταξύ Αμφιλοχίας-Βόνιτσας...
Ειδικά αν έχει κίνηση, είναι άθλια... Χωρίς κίνηση, δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς λόγω των λακούβων... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μου έκανε και εμένα εντύπωση αν είναι ο κατσικόδρομος που έχω στο μυαλό μου
Ένας είναι, και πρόκειται περί κατσικόδρομου!
Το μεγαλύτερο θέμα είναι η άθλια άσφαλτος μεταξύ Αμφιλοχίας-Βόνιτσας...
Ειδικά αν έχει κίνηση, είναι άθλια... Χωρίς κίνηση, δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς λόγω των λακούβων...Καλά η άσφαλτος είναι είδος υπό εξαφάνιση, καλύτερα πασαλλείματα πάνω στο χώμα να το λέμε.
Εγώ δεν την ευχαριστήθηκα αυτή την διαδρομή καθόλου τελικά. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μέχρι τώρα αν εξαιρέσει κανείς ένα ατύχημα που συνέβη στην παρέα, περάσαμε όμορφα
Η διαδρομή από Λευκάδα προς Αγρίνιο αξίζει για οδήγηση. Από Αγρίνιο προς Καρπενήσι η απόσταση ήταν 110 χλμ κ ο δρόμος ΟΛΟ στροφές. Αν θυμάμαι καλά, τον έκανα σε 3 παρά κάτι ώρες με μία στάση στη γέφυρα της λίμνης Κρεμαστών. Υπήρχε κ μία γέφυρα της ΜοΜα στον ποταμό Μέγδοβα, για να θυμηθούμε τα παλιά.
Συγνώμη φίλε μου ...τη διαδρομή Λευκάδα Αγρίνιο την 'πάλεψες' πραγματικά ή έτσι το λες?
Λευκάδα Αγρίνιο έκανα 1 ώρα κ κάτι. 3 ώρες παρά κάτι έκανα Αγρίνιο-Καρπενήσι, εκεί αναφερόμουν.
Η άσφαλτος είναι οντως χάλια κ θέλει προσοχή. Μακράν από τους χειρότερους δρόμους σε ορισμένα σημεία. Πάντως αν προσέχεις κ έχεις προφίλ 50άρι είσαι αρκετά καλά. Όσον αφορά το 'αξίζει', εννοούσα πως έχει ωραίες κλίσεις, στροφές κ ανεκτές ανηφόρες-κατηφόρες.Πρίν 2 ώρες, στο ξενοδοχείο, λίγο έξω από το Καρπενήσι έδειχνε 19 β. Κελσίου.
-
Αγαπάμε Καρπενήσι... (KAI λόγω καταγωγής)
Να πας οπωσδήποτε στο Μικρό Χωριό (όχι αυτό που είναι το Country, το παλιό), στο Merses για ζεστή σοκολάτα με θέα όλη την Ποταμιά.
Επίσης, Κεφαλόβρυσο για ουζάκι/μπύρες το μεσημέρι.
Αν είσαι του κρέατος, οπωσδήποτε στάση στον Νικολόπουλο στο ν. Μικρό Χωριό για οτιδήποτε ψητό..
Πόσο ζηλεύω...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αγαπάμε Καρπενήσι... (KAI λόγω καταγωγής)Να πας οπωσδήποτε στο Μικρό Χωριό (όχι αυτό που είναι το Country, το παλιό), στο Merses για ζεστή σοκολάτα με θέα όλη την Ποταμιά.
Επίσης, Κεφαλόβρυσο για ουζάκι/μπύρες το μεσημέρι.
Αν είσαι του κρέατος, οπωσδήποτε στάση στον Νικολόπουλο στο ν. Μικρό Χωριό για οτιδήποτε ψητό..
Πόσο ζηλεύω...
Αν δεν θες να πας εκει που πανε ολοι ,τοτε τραβα προς Γρανιτσα και Ραυτοπουλο.Αλλη Ελλαδα.....
-
Γεια σας κι από μένα. Διαβάζω πολλούς που έχουν κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Λευκάδα και θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας.
Έρχεται ένας φίλος Αυστριακός και προγραμματίζουμε να πάμε μαζί στη Λευκάδα. Εγώ δεν οδηγώ, οπότε αυτός πρέπει να να τα 'καταφέρει' να φτάσουμε. Επειδή ακούω πολλά για την Κορίνθου-Πατρών αλλά και Ρίου-Αμφιλοχίας, κι έχω διαβάσει για τις εναλλακτικές διαδρομές, ποια διαδρομή θα προτείνατε για έναν τουρίστα;
**- Μέχρι το Ρίο: **α) Αθηνών-Πατρών ή β) Αθήνα-Ιτέα-Ναύπακτο-Ρίο;
**- Μέχρι Λευκάδα: **α) Ρίο-Αμφιλοχία-Λευκάδα ή β) Ρίο-Αστακός-Λευκάδα;Μερικές ακόμα πληροφορίες:
- έχουμε νοικιάσει από το αεροδρόμιο ένα VW Polo (ή ανάλογα με τι υπάρχει διαθέσιμο, Corsa, Fiesta, Punto κλπ). Είναι 'ικανοποιητικά' για τη διαδρομή;
- Μπορεί να είναι Αυστριακός τουρίστας αλλά έχει σχετική εμπειρία οδήγησης στην Ελλάδα, π.χ., Αθήνα (λίγο), Κυκλάδες (Μήλο, Νάξο, Πάρο κλπ) και πρόπερσι πήγαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο από την Αθήνα στην Ελαφόνησο (αλλά εκεί έχεις την Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης και όχι την Κορίνθου-Πατρών).
Βέβαια υπάρχει και η δεύτερη λύση αν όντως είναι επικίνδυνα όπως διαβάζω. Να πάρουμε το καράβι από Πειραιά για κανένα κυκλαδονήσι.
-
Ο χρήστης Alexandra81 έγραψε:
Γεια σας κι από μένα. Διαβάζω πολλούς που έχουν κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Λευκάδα και θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας.Έρχεται ένας φίλος Αυστριακός και προγραμματίζουμε να πάμε μαζί στη Λευκάδα. Εγώ δεν οδηγώ, οπότε αυτός πρέπει να να τα 'καταφέρει' να φτάσουμε. Επειδή ακούω πολλά για την Κορίνθου-Πατρών αλλά και Ρίου-Αμφιλοχίας, κι έχω διαβάσει για τις εναλλακτικές διαδρομές, ποια διαδρομή θα προτείνατε για έναν τουρίστα;
**- Μέχρι το Ρίο: **α) Αθηνών-Πατρών ή β) Αθήνα-Ιτέα-Ναύπακτο-Ρίο;
**- Μέχρι Λευκάδα: **α) Ρίο-Αμφιλοχία-Λευκάδα ή β) Ρίο-Αστακός-Λευκάδα;Μερικές ακόμα πληροφορίες:
- έχουμε νοικιάσει από το αεροδρόμιο ένα VW Polo (ή ανάλογα με τι υπάρχει διαθέσιμο, Corsa, Fiesta, Punto κλπ). Είναι 'ικανοποιητικά' για τη διαδρομή;
- Μπορεί να είναι Αυστριακός τουρίστας αλλά έχει σχετική εμπειρία οδήγησης στην Ελλάδα, π.χ., Αθήνα (λίγο), Κυκλάδες (Μήλο, Νάξο, Πάρο κλπ) και πρόπερσι πήγαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο από την Αθήνα στην Ελαφόνησο (αλλά εκεί έχεις την Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης και όχι την Κορίνθου-Πατρών).
Βέβαια υπάρχει και η δεύτερη λύση αν όντως είναι επικίνδυνα όπως διαβάζω. Να πάρουμε το καράβι από Πειραιά για κανένα κυκλαδονήσι.
Τα 2 (a). Μπορεί να είναι λίγο τραγικό το 2ο (α), αλλά εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, τα 2 (β) είναι τραγικότερα.
Για την Αθηνών - Πατρών δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος, μάλλον ξέρω, επειδή έχουν γίνει τόσα ατυχήματα, αλλά αν δείχνεις την συνηθισμένη προσοχή και προσπερνάς σωστά δεν γίνεται να έχεις άγχος.
Όλα τα οχήματα που αναφέρεις ικανοποιητικά τα βρίσκω.
Διακοπες 2010/2011