-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάω Γύθειο εύριο για μερικές μέρες....Καμια πρόταση;; (Σκέφτομαι 1 μέρα να πάω Ελαφόνησσο)
Μια βουτια στου Σιμου ισως σε κανει να τις κανεις δυο η τρεις τις ημερες......
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάκα έκανα με τη συγκριση ταιτής κ rarotonga, πιο δυτικά κι απ'τα δύο είναι, αλλά νομίζω αντιδιαμετρικα από ελλάδα.Nouvelle Calédonie; (Île des Pins το καλό που σου θέλω! )
Vanuatu;Που θα πάει, τα νησιωτικά συμπλέγματα μπορεί να είναι άπειρα, αλλά θα το βρω!
-
mjacobe έβαλα ένα πανί τώρα στον κοτσαδόρο, σε 5 μήνες κάτω θα είμαι
τρέμε
καλές βουτιές ρεεεεεε
-
Tοσα χρονια μεσα στη σκονη στα παρκιν στο Νυδρί χωρις θεσεις τωρα με την κριση περιμενετε να τα φτιάξετε.Τωρα που το καλαμπόκι το κατεβασατε στα 2 ευρώ με αλουμινόχαρτο και οδοντογλυφίδα.
Ζαλάδα απο τα μωρα όμως.
Ημουν και με τον Υβιτς σημερα μερα σημαδιακή αφου ο brother του εχασε το πεναλτυ.Ισως για μανατζερ ειναι καλυτερος και αυτός.
Θα του το προτείνω.
Καλά μπανια σε όλους! -
Τι λες;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Nouvelle Calédonie; (Île des Pins το καλό που σου θέλω! )
Vanuatu;Που θα πάει, τα νησιωτικά συμπλέγματα μπορεί να είναι άπειρα, αλλά θα το βρω!
Χαχαχαα
Μη συνεχίσεις γιατί θΑ θέλω να πάρω άλλα 10 αεροπλάνα ακόμα!
Κοντα είσαι λίγπ πιο βορειοδυτικά...
Είχα βάλει φώτο παλιότερα! -
mcjacob κατά τα φαινόμενα θα αργήσεις να επιστρέψεις.
Καλά να περνάς όπου κι αν είσαι.Φιλικά,
η ομάδα διαρρηκτών της γειτονιάς σου. -
Για φέτος το καλοκαίρι ακολουθήσαμε την περσινή δοκιμασμένη συνταγή.
Camping στο Γύθειο (Μαυροβούνι για την ακρίβεια).
-
mjacob σε ευχαριστώ που μου παραχώρησες το σπίτι σου όσο καιρό θα λείπεις, την καραμπίνα την λάδωσα χθες όπως μου είπες, χωρίς να την αδειάσω, το ντόπερμαν και τα πυράγχας τα τάισα, αν θες κάτι άλλο γράψε μου
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
...., το ντόπερμαν και τα πυράγχας τα τάισα, αν θες κάτι άλλο γράψε μουΝηστικα επρεπε να τα αφησεις!!!
-
ωχ γύρνα πίσω
θα στο κάνουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...., το ντόπερμαν και τα πυράγχας τα τάισα, αν θες κάτι άλλο γράψε μου
Νηστικα επρεπε να τα αφησεις!!!
Τον πούστη μου είπε μόνο να αφήσω νηστικό να μην ξεσυνηθίσει να κυνηγάει
-
Πρώτη μερα scuba σήμερα...
Πλάι πλάιμε καρχαριες
Manta ray
Ναπολεόν... Και... Και.... έχω ζαλιστεί!(τάσο τον πούστη απλώς πρόσεξε μην πηδήσει κανείς, γιατί μετά αγριεύει!)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάι πλάιμε καρχαριες
Manta ray
Ναπολεόν... Και... Και.... έχω ζαλιστεί!(τάσο τον πούστη απλώς πρόσεξε μην πηδήσει κανείς, γιατί μετά αγριεύει!)
και να ναι ξέρω γω σε καμιά Σαμοθράκη και να μας δουλεύει όλους
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάι πλάιμε καρχαριες
Manta ray
Ετσ ετσ, άλλοι κάνουν μπάνιο με καρχαρίες ( ) κι άλλοι ασχολούνται με τον κάθε π@ύστη
Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάι πλάιμε καρχαριες
Manta ray
Το ήξερα ότι είσαι άρρωστος : τρώγατε mille-feuille παρέα με καρχαρίες ;
http://en.wikipedia.org/wiki/Mille-feuille
The Mille-feuille vanilla slice, cream slice, custard slice, also known as the Napoleon (U.S.), is a French-originating pastry
-
-
Έχε χάρη που δεν υπάρχει housing για iphone να το κατεβάσω κάτω
3μετροι καρχαρίες να κολυμπάνε πλάι σου στο μισό μέτρο κ´ να θες να τους χαιδέψεις
Μετά την πέφτανε σε κάτι κοπάδια για σούσι κ´ θυμόσουν γιατί δεν είναι κ´ τόσο καλη ιδέα
Κ´ το manta ray να περνάει μέσα από την ομάδα
Omg δεν θέλω να φύγω ποτέ!!!!Τι μιλφέιγ ρε, σούσι κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση!
-
Σε λίγες ώρες φεύγω για Σαντορίνη για 7 νύχτες...τα λέμε after...εκτός αν βρω καλό wifi ή 3g και μπω να γελάσω λίγο.
Καλή συνέχεια σε όλους, καλές διακοπές, καλά μπάνια και καλό καλοκαίρι.
-
Πριν λιγο γυρισα Αθηνα. Εχει κινηση στα οδικα δικτυα και στα διοδια Σπαθοβουνιο στον δρομο Τριπολεως ειχε ουρα καθ'ολο το μηκος της κατηφορας πριν τα διοδια. Στην Αθηνων-Κορινθου ειχε πυκνη ροη και σχετικα χαμηλες ταχυτητες.
Διακοπες 2010/2011