-
Ειναι γραφικο κ ησυχο μερος με πολλες παραλιες -πισινες κατα μηκος της ακτης απο αγια Ευφημια -Σαμη Κ ειναι κοντα στα πιο δυνατα -διασημα σημεια του νησιου .Χερσονησος της Ασσου ,φισκαρδο ,παραλια του Μυρτου ,λιμνοσπηλια της Μελισσανης .
Εχω περασει αξεχαστες διακοπες κ μπορει να μην ειμαι κ αντικειμενικος .
ΥΓ ειναι κ καλος ψαροτοπος -
Π Αστρος Κυνουριας 2η και 3η εβδομαδα Αυγουστου.
Κοτοπουλο στην σχαρα στην παραλια Αγιου Ανδρεα στην παραλια,ουζακι τα μεσημερια στο Κρυονερι.
Μαζι και τα δυο αυτοκινητα.
Πρωινο ξυπνημα για εξορμησεις ορεινες χωρις κινηση με το δικο μου.
απογευματακι χωμα με το εταιρικο -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ειναι γραφικο κ ησυχο μερος με πολλες παραλιες -πισινες κατα μηκος της ακτης απο αγια Ευφημια -Σαμη Κ ειναι κοντα στα πιο δυνατα -διασημα σημεια του νησιου .Χερσονησος της Ασσου ,φισκαρδο ,παραλια του Μυρτου ,λιμνοσπηλια της Μελισσανης .
Εχω περασει αξεχαστες διακοπες κ μπορει να μην ειμαι κ αντικειμενικος .
ΥΓ ειναι κ καλος ψαροτοποςεγω ειμαι απο Ληξουρι , δε καταλαβαινω τι μου λες..
εκει μου αρεσει κυριως , το αγαπημενο μου μερος στο κοσμο
και δε θα παω ουτε φετος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γενικές πληροφορίες για Ζάκυνθο-Κεφαλλονιά?θέλουμε να περάσουμε ευχάριστα ένα τετραήμερο με την φοιτητοπαρέα, ισχύει αυτό που μου είπαν οτι η ζάκυνθος βρωμάει αγγλίλα?
ό,τι γνωρίζετε παρακαλώ μοιραστείτε το
Μιας και εχουμε σπιτι στη Κεφαλονια και ειμαι ο μισος απο εκει, μπορω να σε κατατοπισω.
Πρωτα απο ολα, η Ζακυνθος δε πιανει τιποτα μπροστα στη Κεφαλονια σε κανενα τομεα.
Δευτερον θα ερθεις προς τα μερη μου (Σβορωνατα, εντελως νοτια, εκει που ειναι το αεροδρομιο) οπου θα βρεις ωραια χωρια (δημος Ληβαθου) και καλες παραλιες οπως Αι Χελη, Αβυθος, Αμμες, Μεγαλη πετρα.
Αν θες πιο ''in'' θα συνεχισεις προς Αργοστολι και θα βρεις μακρυ και πλατυ γυαλο αλλα και την ''ιδιωτικη'' του white rocks, το τουρκοποδαρο.
Θα κανεις και μια βολτα απο τη Λασση, ετσι για να δεις τα τουριστικα μαγαζια, φαγαδικα και μπαρ.Ε δε θα πας Μυρτο, Φισκαρδο, Ασσο να τα δεις?
Και αν δεν σας αρεσει δεν κατεβαινεις.
Ενα γνωστο σφαλμα...ΜΗΝ φας στη φημισμενη Τασια αλλα διπλα της στη Βασω.
Μακραν καλυτερη και εμπειρη επιλογη.
Αν καποιο εστιατοριο σε εμπνεει, ζητα κρεατοπιτα.
Δυστυχως μεχρι τωρα δεν εχω φαει σαν τη σπιτικη εξω αλλα ποτε δε ξερεις.
Στο αργοστολι μη φας στο καραμοσαλι.
Με τιποτα ομως.
Να φας ιταλικο στο παπαρατσι στη πλατεια αργοστολιου.
Να φας ψαρι στη κυανη ακτη και μαγειρευτο σε ενα γειτονικο του 100 μετρα πιο κατω, μου διαφευγει το ονομα.
Να πας για τη λεμονοπιτα του Αντωνη στο Παλατινο στο ωραιο χωριο του καστρου.
Να πας στις καταβοθρες για ποτο.Αν πας Αγ. Εφημια θα συνεχισεις ευθεια μεχρι να φθασεις στο τελευταιο εστιατοριο πανω απο τη θαλασσα, ο Δενδρινος.
Θα κανεις την επισης εμπειρη επιλογη και θα παραγγειλεις το φημισμενο σουφλε σοκολατας.
Οι θαλασσα εκει ειναι περιεργη μιας και βουτας απο τα βραχια η εχει μια πολυ μικρη αμμουδια.
Δεν ειναι φθηνο νησι γενικως.
Τα υπολοιπα θα τα βρεις πιστευω.
Πλακα πλακα, απο τη Κυριακη και για δυο εβδομαδες θα ειμαι εκει, τωρα το θυμηθηκα. -
από διασκέδαση τί έχουμε να προτείνουμε?
-
Δεν θα εχεις και τις τρελες επιλογες.
Ποτο σου ειπα, καταβοθρες ειναι ωραια.
Αργοστολι κεντρο εχει BASS CLUB, BAROQUE, BOCA, BODEGA δοκιμασμενα, τιποτα το special να αναφερω.
Βλεπεις απεξω και μπαινεις η οχι.
http://www.kefaloniaguide.co.uk/el/blog ... lubs-cafe/Αν εχετε ορεξη πιο κυριλε και ησυχα για ποτο, στο χωρο της πισινας του emelisse.
Νωριτερα εχει και ωραια θεα.
http://www.arthotel.gr/emelisse/
Αναφερω μονο τα δοκιμασμενα, υπαρχουν πολλα μα παρα πολλα και σιγουρα καποια που δεν θυμαμαι.Εννοειται κοιτας και καμια κολωνα μηπως και πετυχεις καμια συναυλια που σε ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εννοειται κοιτας και καμια κολωνα μηπως και πετυχεις καμια συναυλια που σε ενδιαφερει.
- παπαρηγα να βγαζει λογο
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γενικές πληροφορίες για Ζάκυνθο-Κεφαλλονιά?
θέλουμε να περάσουμε ευχάριστα ένα τετραήμερο με την φοιτητοπαρέα, ισχύει αυτό που μου είπαν οτι η ζάκυνθος βρωμάει αγγλίλα?
ό,τι γνωρίζετε παρακαλώ μοιραστείτε το
Μιας και εχουμε σπιτι στη Κεφαλονια και ειμαι ο μισος απο εκει, μπορω να σε κατατοπισω.
Πρωτα απο ολα, η Ζακυνθος δε πιανει τιποτα μπροστα στη Κεφαλονια σε κανενα τομεα.http://www.kefalonia-online.gr/frontoff ... E&cnode=84
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τετοια ακουω και μου βγει ξινη η Κεφαλλονιανα το δει ο Πατρινός αυτό και θα σ'αρχίσει
-
Επειδή έχω πάει και Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, για μένα η Κεφαλονιά κερδίζει κατά κράτος σε όλα, σε ομορφιές - παραλίες κλπ κλπ. Επίσης το μεγάλο προσόν της είναι πως δεν έχει Αγγλους που μπεκροπίνουν απο το πρωί ώς το βράδυ και τα κάνουν πο@τάνα με τις αλητείες τους, όταν είχα πάει Ζάκυνθο τους είχα σιχαθεί.
Οπως είχα πει και παλιότερα, Ζάκυθνο δεν θα ξαναπάω ενώ στην Κεφαλονιά σίγουρα. Φέτος λοιπόν κάτι φίλοι μας κλείσανε να πάνε στον Αλικανά στην Ζάκυνθο αλλά εμείς θα πάμε Κεφαλονιά , θα είμαστε 25/7 - 5/8 στον Καραβάδο -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Κοτοπουλο στην σχαρα στην παραλια Αγιου Ανδρεα στην παραλια,ουζακι τα μεσημερια στο Κρυονερι.
απογευματακι χωμα με το εταιρικοΚαλό το Κρυονέρι για ουζάκι; Γιατί ελάχιστα λίγο πιο νότια στον Τσέρφο μια χαρά ήταν.
Στον Αγ. Ιωάννη στο βουνό έχεις (ή έχετε άλλοι) πάει; Έχει καλή μάσα και δροσιά λένε (τι τσάμπα τα έχουμε τα κιλά οι κοιλιόδουλοι; ).
Α, ρε Κυνουρία, την γνώρισα μέσω της (ιθαγενούς ) γυναίκας και την έχω συμπαθήσει τα μάλα.
-
Μπορει καποιος να με κατευθυνει περι διακοπων στην Πελοπονησο με αυτοκινητο???
Κυριως παραλιες. Εχει τιποτα αξιολογο?? -
Ο χρήστης emil έγραψε:
απογευματακι χωμα με το εταιρικοΚαλό το Κρυονέρι για ουζάκι; Γιατί ελάχιστα λίγο πιο νότια στον Τσέρφο μια χαρά ήταν.
Στον Αγ. Ιωάννη στο βουνό έχεις (ή έχετε άλλοι) πάει; Έχει καλή μάσα και δροσιά λένε (τι τσάμπα τα έχουμε τα κιλά οι κοιλιόδουλοι; ).
Α, ρε Κυνουρία, την γνώρισα μέσω της (ιθαγενούς ) γυναίκας και την έχω συμπαθήσει τα μάλα.
Στο κρυονερι ειναι ακομα καλυτερα με πολλες ευκολιες(beach bar/ταβερνα/ποικιλια καφεδων/καλυτερη ''θεα'' ).Για ορεινες εξορμησεις μακραν καλυτερος προορισμος εκει κοντα η Καστανιτσα.Τρως στην δεξια ταβερνα οπως μπαινεις στην πλατεια.
-
Χαλκιδική θα πάμε τελικά τον Αύγουστο στο 2ο πόδι. καλά είναι?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χαλκιδική θα πάμε τελικά τον Αύγουστο στο 2ο πόδι. καλά είναι?Σε όσες παραλίες έχω πάει - πολύ καλές! Θα έλεγα εκεί έχει τις καλύτερες της Χαλκιδικής!
Εκτός από το Πόρτο Καρρά! Παραλία εκεί ήταν ... άσε, καλύτερα πήγαινε στις διπλανές!
Στο GoogleEarth έχει πολύ πράμα να μελετήσεις! -
όταν πλησιάσει ο καιρός θα ζητήσω περισσότερες info για how to και what to see.
Κωνσταντίνε ετοίμασε το σκάφος και τα πούρα
-
ακόμα έξω είναι ο μηχανικός μας έριξε.
-
Μεθαυριο το πρωι παω κερκυρα με παρεα αντρες-γυναικες..(οχι ζευγαρια..)
Συμβουλες για παραλιες,νυχτερινη ζωη,φαγητο και αλλα must see ευπροσδεκτες...
-
Με τη μηχανή του χρόνου θα πας?
-
Εχεις καποιο νεοτερο τοπικ να μου προτεινεις κυριε αστειε τυπε?
Διακοπες 2010/2011