-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και με το απλο φορτιζει, απλα παιρνει περισσοτερη ωραναι, αν το αφήσεις κλειστό για καμιά μέρα, κάτι θα έχει κάνει.
Με 500mA @@ φορτίζει στην πράξη. -
υπάρχει λόγος να πάω στην 6.1.2 ? βαριέμαι πάλι restore και ξαναμανά περάσματα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει λόγος να πάω στην 6.1.2 ? βαριέμαι πάλι restore και ξαναμανά περάσματαΜόνο αυτό το θέμα με τους exchange servers διορθώνει. Δεν έχει άλλο fix.
Εγώ πάντως την πέρασα μιας και στη καινούρια beta που έδωσαν στους developers έχουν κλείσει το 'κενό' που εκμεταλλευόταν το evasi0n. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτός είσαι. Το appcake και γενικά όσα άλλα έχω δοκιμάσει δε φτάνουν την ποικιλία του apptrackr. Γενικά έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα σπασμένα. Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει και γερναω γιατί τελευταία αγοράζω εφαρμογες.
apptrackr ακόμα δεν έβαλα , αλλά γενικά υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές... θα μας αναγκάζουν να τις πληρώνουμε στο τέλος...
άσχετο, υπάρχει τρικ για να φορτίζεις το παδ από Η/Υ ?
To apptrackr δυστυχώς έκλεισε. Το installous ήταν το πρόγραμμα για το iphone, αλλά δε δουλεύει πια.
Αυτό με τις θύρες USB δεν το ήξερα. Τις μισές φορές από το macbook το φορτίζω το mini.
Asimov δε χρειάζεται itunes για τα pdf, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτός είσαι. Το appcake και γενικά όσα άλλα έχω δοκιμάσει δε φτάνουν την ποικιλία του apptrackr. Γενικά έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα σπασμένα. Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει και γερναω γιατί τελευταία αγοράζω εφαρμογες.
apptrackr ακόμα δεν έβαλα , αλλά γενικά υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές... θα μας αναγκάζουν να τις πληρώνουμε στο τέλος...
άσχετο, υπάρχει τρικ για να φορτίζεις το παδ από Η/Υ ?
To apptrackr δυστυχώς έκλεισε. Το installous ήταν το πρόγραμμα για το iphone, αλλά δε δουλεύει πια.
Αυτό με τις θύρες USB δεν το ήξερα. Τις μισές φορές από το macbook το φορτίζω το mini.
Asimov δε χρειάζεται itunes για τα pdf, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι.τι μλκς είμαι το ινσταλους το είχα τόσα χρόνια και κανένα παράπονο , αν και εφαρμογή που άξιζε την αγόραζα...πέρα από ναβιγκεσιον
-
http://www.digitallife.gr/ta-iphone-300 ... sung-67526
-
Και επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας, αφού ψιλοαπελπίστηκα , είχα καταφέρει να το ανοίξω το ipod μόνο από τη μια πλευρά, λέω δε μαμιέται θα πάω στην system graph (που είπαν από το golden hall) , να τους σκάσω το 50 € . Ακολουθεί ο διάλογος
-ξερετε δεν αλλαζει η μπαταρια, σας ειπαν λαθος απο το golden hall, το στελνουμε ως exchange και σας ερχεται νεα ipod , δεν υπαρχουν ανταλλακτικα , και αυτο με κοστος 180€
-αλλα επειδη εχετε προσπαθησει να το ανοιξετε, δεν θα το δεχτουν, οποτε το κοστος για νεο παει στα 480 €
-
μα, το καινουργιο αν παω να το αγορασω, με την διπλασια χωριτικοτητα κανει 280 €, τι μου λετε ;
-εχετε δικιο
-δηλαδη μου λετε οτι για ενα εξαρτημα των 10 €, θελετε στην καλυτερη 180 €
-ναι
-εσεις δεν μπορειτε να το ανοιξετε, εστω με πλαγιο τροπο , δεν θα σας πω τιποτα και αν το χαλασετε
-οχι, ειμαστε ο επισημος αντιπροσωπος δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα
-μολις εχασε η απλ ενα πολυ καλο πελατη, καλημερα σαςΟπότε άρχισα πάλι να παλεύω με τα λεπίδια , και να το χαλάσω ούτως ή άλλως μικρό το κακό...
-
-
Είναι η έλλειψη Apple store στην Ελλάδα που προκαλεί αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στο iPhone. Μου είχαν ζητήσει €150 και να μείνω 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο.
Προχτές πήγα στο PC Express κοντά στο σπίτι μου και μου άλλαξαν την μπαταρία από το iPhone με σχετικά λογική τιμή. Δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο να δεις αν αναλαμβάνουν και iPod (που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν);
-
Thanks for the info Prof. , αλλά εμένα είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας . Τώρα ψάχνω στο google, αντίστοιχα μαγαζιά
-
Δες και αυτούς http://www.ihomeservice.gr, αν και γράφουν μόνο για iPhone/iPad
Τι να πω... iΝτε να βρεις άκρη...
-
Φάγαμε άκυρο από αυτούς και από άλλους 2 που πήρα τηλέφωνο.
-
32άρι 5άρι μαύρο, πουθενά...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Φάγαμε άκυρο από αυτούς και από άλλους 2 που πήρα τηλέφωνο.δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το ανοίξεις... έτσι μου έρχεται να ανοίξω της μικρή μόνο και μόνο για να δω που κολλας
-
-
Λογικα θα την αγορασει η απλ την ιδεα και θα παρουσιαστει του χρονου ως real multitasking
-
Έσπασα την οθόνη του ipad σήμερα
To touch screen δουλεύει κανονικά, άλλα είναι γεμάτη ραγίσματα και εφυγε κι ένα κομάτι απ την γωνία.Βρήκα επισκευή με 150€ είναι νορμάλ τιμή?
-
ασ' τα αυτά.
Τώρα έχεις ανέβει κατηγορία. new-iPad όπως είσαι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To touch screen δουλεύει κανονικά, άλλα είναι γεμάτη ραγίσματα και εφυγε κι ένα κομάτι απ την γωνία.Βρήκα επισκευή με 150€ είναι νορμάλ τιμή?
Η οθόνη έσπασε, ή το γυαλί απέξω; Αν είναι το δεύτερο, ψάξε στο ebay για digitizer και στο YouTube για οδηγίες αντικατάστασης.
Εναλλακτικά, ό,τι είπε ο Μγιάκοβος.(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ασ' τα αυτά.
Τώρα έχεις ανέβει κατηγορία. new-iPad όπως είσαιέσπασε όπως έμπαινα στην εταιρία, να το δηλώσω εργατικό ατύχημα?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η οθόνη έσπασε, ή το γυαλί απέξω; Αν είναι το δεύτερο, ψάξε στο ebay για digitizer και στο YouTube για οδηγίες αντικατάστασης.
Εναλλακτικά, ό,τι είπε ο Μγιάκοβος.(Nexus + Tapatalk)
30 δολαρια πάει, θα παραγγείλω μία κι ο θεός βοηθός
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...