-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Υποστηριζει και IrDA! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Επιειδή δεν πολυασχολούμε με το iphone το 5αρι θα μπορεί να στέλνει με bluetooth??αχρείαστο feature την σήμερων ημέρα, είναι σαν να λές εάν ένας υπολογιστής έχει θύρα υπερύθρων για αποστολή/λήψη αρχείων!
-
Άλλωστε τι πιο εύκολο να στείλεις μια φώτο με ένα mail.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Επιειδή δεν πολυασχολούμε με το iphone το 5αρι θα μπορεί να στέλνει με bluetooth??
αχρείαστο feature την σήμερων ημέρα, είναι σαν να λές εάν ένας υπολογιστής έχει θύρα υπερύθρων για αποστολή/λήψη αρχείων!
Το έχω κάνει κι εγώ αυτό το τραγικό.. να κάθομαι έξω και να πρέπει να στείλω πολλές φωτογραφίες με 3g γιατί η άλλη συσκευή ήταν iPhone
Μη λέτε βλακείες είναι απαράδεκτη έλλειψη για τόσο ακριβή συσκευή
-
Φυσικά και δεν είναι αχρείαστο, ίσως είναι για το 20% των χρηστών κινητών τηλεφώνων αλλά δε νοείται να θες να στείλεις ή να πάρεις μια φωτό, ένα mp3, ένα βίντεο και να μην μπορείς.
Είναι σα να έχεις ένα pc χωρίς θύρες USB... -
αφου ολος ο κοσμος εχει 100 GB data plan και εχουμε παντου φοβερο και πανγρηγορο ιντερνετ , το μελλον ειναι το cloud και τα σχετικα
ουτε κι εγω χρησιμοποιω το bt συνεχεια και θα μπορουσα να ζησω χωρις αυτο , τις 20-30 φορες ομως τα τελευταια χρονια που χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω και καποιες απο αυτες να μεταφερω μπολικο πραγμα , χαρηκα που το ειχα..
ποιο το νοημα αλλωστε να εχεις smartphone και να μη μπορει να κανει απλοικα πραγματα που γινονταν πριν απο 10 χρονια?
-
double
-
Άσχετα αν το γουστάρουμε ή όχι, θα το αγοράσουμε ή όχι, άσχετα αν το αγοράζουν χαζογκόμενες ή αστέρια της Mensa, το πραγματάκι αυτό εκτιμούν οικονομικοί αναλυτές θα αυξήσει το Αμερικάνικο ΑΕΠ κατά 0.5% κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους και αυτό από μόνο του είναι πολύ σπουδαίο, νομίζω...
-
για αυτο και στην αμερικη κανουν τα παντα προκειμενου να το διαδωσουν να το διαφημισουν και να το προστατεψουν
κατι σα τη vw και τη γερμανια ενα πραμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για αυτο και στην αμερικη κανουν τα παντα προκειμενου να το διαδωσουν να το διαφημισουν και να το προστατεψουνκατι σα τη vw και τη γερμανια ενα πραμα
Γιατί να μην το κάνουν, προϊόν την δικής τους κουλτούρας είναι και λεφτά θα τους φέρει και γόητρο, που είναι το κακό;
-
κακο δεν ειναι (αλλωστε το κακο ειναι και μια σχετικη εννοια) απλα βλεποντας καποια πραγματα ειναι λιγο αστειο
το ιδιο παντως ισχυει και για τη google , μαλιστα θυμαμαι αυτον τον ασχετο με αλτσχαιμερ που ηταν επικεφαλης των ενορκων στη δικη apple-samsung να λεει οτι δεν εχουμε τιποτα με τη google μονο με τη samsung
το iphone εχει απλα εναν πιο 'αμερικανικο' σχεδιασμο , κατασκευαζεται ομως στη κινα με εξαρτηματα των κινεζων και κορεατων ( μεταξυ των οποιων ειναι και η samsung) , οποτε δε θα πρεπε να το παιρνουν και τοσο πατριωτικα το ζητημα
-
Ξέρουμε πόσο πιο μεγάλο είναι σε ύψος από το 3Gs;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξέρουμε πόσο πιο μεγάλο είναι σε ύψος από το 3Gs;Ι5
123.8 x 58.6 x 7.6 mm3gs
115.5 x 62.1 x 12.3 mm -
Πολύ πιο ψηλό
Τουλάχιστον είναι αισθητά πιο λεπτό και -αν δεν κάνω λάθος- πιο ελαφρύ.
Ίσως καταφέρει να με δελεάσει με την σωστή επιδότηση. Διαφορετικά μια χαρά κρατάει το παλιό.
-
Βλέπω πολύ κόσμο στα διάφορα φόρουμ που έχει εντυπωσιαστεί με το πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι το 5άρι.
Μάλλον απλά δέν ασχολούνται με το τί κυκλοφορεί εκεί έξω γιατι εδώ και πάνω απο ένα χρόνο τα καλά android είναι εξίσου (αν όχι πιό) ελαφριά και λεπτά.
Το Galaxy Nexus πχ είναι 1 χιλιοστό πιό παχύ απο το iphone 5 και έχει βάρος 20 γραμμάρια παραπάνω, αλλά το βάρος δικαιολογείται γιατι έχει και 0,6' μεγαλύτερη οθόνη.
BTW το iphone 4/4s ήταν αδικαιολόγητα παχύ. Πρέπει να ηταν απο τα πιό παχιά smartphone εκείνης της εποχής.
-
Εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει συσκευή Android.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξέρουμε πόσο πιο μεγάλο είναι σε ύψος από το 3Gs;Γυρω στα 0.8 εκ. Αμφιβαλλω αν θα ειναι προβλημα το υψος. Επισης ειναι ειναι πολυ ελαφρυτερο.
Ασπρο ή μαυρο;
-
Το άσπρο δεν μου αρέσει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
BTW το iphone 4/4s ήταν αδικαιολόγητα παχύ. Πρέπει να ηταν απο τα πιό παχιά smartphone εκείνης της εποχής.
Για την ακρίβεια ήταν το λεπτότερο της εποχής και το είχαν διαφημίσει πολύ για αυτό τον λόγο.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Επιειδή δεν πολυασχολούμε με το iphone το 5αρι θα μπορεί να στέλνει με bluetooth??
αχρείαστο feature την σήμερων ημέρα, είναι σαν να λές εάν ένας υπολογιστής έχει θύρα υπερύθρων για αποστολή/λήψη αρχείων!
+1
ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιήσει ΒΤ για να μεταφέρω αρχεία. Το θεωρώ εντελώς άχρηστο.
Χρησιμοποιω email ή/και iMessage.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...