-
Χρειάζεται να ανοίξει terminal στους Mac και να πληκτρολογηθούν εντολές;
-
The Foreman's Aha Moment in Apple v. Samsung Was Based on Misunderstanding Prior Art
Απ' ότι φαίνεται οι ένορκοι τα κάνανε μαντάρα...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το upgrade path είναι 10.5 -> 10.6 -> 10.7, υποχρεωτικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις το DVD ή να βρεις στο internet (πχ. torrent) το 10.6 (γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαθέσιμο στο app store) πριν αναβαθμιστείς στην έκδοση 10.7.Και γω αυτή την εντύπωση έχω. Πρώτα το 10.6 και ύστερα το 10.7. Το τελευταίο κιόλας δε ξέρω αν θα το τρέχει ικανοποιητικά το μηχανάκι μου γιατί τα έχει τα χρονάκια του. Αγοράστηκε προς τα τέλη '07. Έχει intel Core 2 Duo στα 2.2 GHz και μόλις 2 GHz DDR2 μνήμη. Άρα απλά θα προσπαθήσω να βρω κάποιο εξωτερικό driver και ύστερα θα αγοράσω το δισκάκι. Όσο για το 10.7, αν είναι επαρκής ο επεξεργαστής και αγοράσω κανά 2άρι ντιμάκι, το εξετάζω.
Μια ερώτηση ακόμα. Επειδή έχω ένα δυο προγράμματα 'αγορασμένα' δε νομίζω να έχω πρόβλημα μετά την αναβάθμιση;; Για MO for mac μιλάω.
-
Το δικό μου μηχάνημα είναι iMac late 2006 και τρέχει απρόσκοπτα τα πάντα, οπότε μπορείς να προχωρήσεις άφοβα σε αναβάθμιση σε lion.
Μοναδικό παράπονο το γεγονός ότι λόγω EFI το λειτουργικό βλέπει 3 GB RAM αντί για 4 (χρήσιμη η RAM κυρίως λόγω iTunes), αλλά και πάλι καλύπτει τις ανάγκες μου (recording κλπ).
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
[...]
Για MO for mac μιλάω.Αν εννοείς το Microsoft Office, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πρόκειται για αστείο πρόγραμμα από αστεία εταιρία (αλλά δεν θα το χάσεις σε περίπτωση αναβάθμισης).
-
Έχω έχω snow... Και θέλω να του κάνω φορμάτ (τώρα που θα πάει στο γραφείο, θέλω να ειναι ¨καθαρός¨ ) άρα θα του ξαναπεράσω snow...
Υπάρχουν στα καταστήματα; Το θέλω γνήσιο, όπως ¨αναγκαστικά¨ και όσα προγράμματα μπουν. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν είχε κερδίσει η Samsung υποψιάζομαι ότι δεν θα ήταν τόσο ανούσια, αλλά δεν πειράζει.
Βασικά πιστεύω ότι κακώς ασχολούμαστε με το ποιο λειτουργικό την έχει πιο μεγάλη. Αυτό που βολεύει τον καθένα είναι το καλύτερο. Χτες έγραφα ένα μήνυμα στο οποίο εξέφραζα την έκπληξη μου για το ότι κάποιοι κάθονται να κάνουν root και ιστορίες για δράκους ώστε να έχουν... μια σειρά περισσότερα εικονίδια στην οθόνη ( ), και μετά συνειδητοποίησα ότι από την στιγμή που τους αρέσει να ασχολούνται, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν το δημοσίευσα.
Σεβασμός στις προτιμήσεις και τις επιλογές των άλλων. Εκτός από του Corsair φυσικά.
Ιστορίες για δράκους το root?
Μάλλον θεωρείς τη διαδικασία αντίστοιχης δυσκολίας με το να σκάβεις το χωράφι για 8 ώρες αλλά στην πραγματικότητα απλά κατεβάζεις μια εφαρμογή, συνδέεις το κινητό, κάνεις μερικά κλίκ με το mouse και έγινε root
Αυτό το κάνεις μία φορά και μετά σου ανοίγονται πολλές δυνατότητες.
Πχ, χθές έκανα άλλη μία πατέντα, απενεργοποίησα τους ηχους της φωτ. μηχανής ωστε να μπορώ να φωτογραφίζω κάτω απο τα φουστάνια των κοριτσιών χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι.
Πολύ απλά μπήκα στο /system/media/audio/ui/ και μετονόμασα τα αρχεία camera_click.ogg και camera_focus.ogg
Φαντάζομαι εσύ δέν το έχεις κάνει J/B το κινητό σου
ασχετα που δεν φαινεται και πολυ σωστο αυτο αν το βαλεις το μηλοφωνο στο σιωπηλο δεν εχει ηχο οταν βγαζεις φωτογραφιες..
-
Και στις πιο παλιές εκδόσεις Android έτσι ήταν. Τώρα το κάνανε να μην σβήνει ο ήχος.
-
σε διάφορες χώρες του κόσμου επιβάλλεται από το νόμο.
εεπ, dog80 λειτουργούν όλες οι εφαρμογές σου που χρησιμοποιούν την κάμερα με αυτό που έκανες; -
Αν αντι να τα σβησεις βαλεις δικα σου αρχεια ηχογραφημενα με καθολου ηχο, το ιδιο δε θα ειναι?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ιστορίες για δράκους το root?
Μάλλον θεωρείς τη διαδικασία αντίστοιχης δυσκολίας με το να σκάβεις το χωράφι για 8 ώρες αλλά στην πραγματικότητα απλά κατεβάζεις μια εφαρμογή, συνδέεις το κινητό, κάνεις μερικά κλίκ με το mouse και έγινε root
Αυτό το κάνεις μία φορά και μετά σου ανοίγονται πολλές δυνατότητες.
Πχ, χθές έκανα άλλη μία πατέντα, απενεργοποίησα τους ηχους της φωτ. μηχανής ωστε να μπορώ να φωτογραφίζω κάτω απο τα φουστάνια των κοριτσιών χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι.
Πολύ απλά μπήκα στο /system/media/audio/ui/ και μετονόμασα τα αρχεία camera_click.ogg και camera_focus.ogg
Φαντάζομαι εσύ δέν το έχεις κάνει J/B το κινητό σου
Ειλικρινής απορία: Αν το Root είναι κάτι που το κάνεις μόνο μια φορά, γιατί διαβάζουμε συνεχώς για χρήστες που δοκιμάζουν την μια ROM μετά την άλλη; 'Αυτή δεν μου άρεσε, η άλλη είχε προβλήματα, η τρίτη δεν έκανε το χ στο οποίο είχα συνηθίσει...'
Αλήθεια, γιατί να μην σε καταλάβει μια κοπέλα όταν την φωτογραφίζεις κάτω από το φουστάνι; Όταν το ξέρει, βγαίνουν πολύ πιο ωραία γούστα. Άσε που μπορείς να είσαι και εσύ μέσα στα πλάνα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν αντι να τα σβησεις βαλεις δικα σου αρχεια ηχογραφημενα με καθολου ηχο, το ιδιο δε θα ειναι?Αυτό πιθανόν να χρειαζόταν αν η εφαρμογή έκανε έλεγχο για την ύπαρξη των αρχείων και αν δεν τα έβρισκε κολούσε. Δέν υπάρχει τέτοιο θέμα. BTW, δέν τα έσβησα απλά τους άλλαξα την κατάληξη απο .ogg σε .old
@mjacob, αυτή τη στιγμή δέν έχω κάποια άλλη εφαρμογή πέρα απο το Barcode Scanner το οποίο δουλεύει μια χαρά. Σκέφτεσαι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και στις πιο παλιές εκδόσεις Android έτσι ήταν. Τώρα το κάνανε να μην σβήνει ο ήχος.Τι λε ρε? Ούτε εμένα κάνει ήχο κλείστρου στο αθόρυβο
Μήπως έχεις βάλει καμιά ρομ της κακιάς ώρας ?
-
τα barcode scanners κανονικά δεν χρησιμοποιούν τη φωτογραφική αλλά το video (τον ήχο φωτογραφίας τον παίζουν 'επίτηδες' όταν καταφέρνουν να διαβάσουν επιτυχώς) .
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο κατά νου, απλώς ότι για να πάρεις input φωτογραφία κάπου παίζει και ένα callback στον ήχο.
Αυτό σίγουρα θα σκάει από τη στιγμή που δεν βρίσκει αρχείο. Θα φανταζόμουν ότι ελάχιστοι έχουν μπει στον κόπο να διαχειριστούν το σκάσιμο αυτού του callback, (εντάξει το 'os' app για τη φωτογραφία θα το έκανε). Οπότε, αναρωτιόμουν αν αυτό τελικά οδηγεί σε crash ή όχιΗ λύση του drifter (κενό αρχείο) μοιάζει πιο ασφαλής
-
Εγώ πάντως ακόμα δε καταλαβαίνω γιατί ο dog έχει ένα πρόβλημα που κανονικά η συσκευή δεν έχει
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ειλικρινής απορία: Αν το Root είναι κάτι που το κάνεις μόνο μια φορά, γιατί διαβάζουμε συνεχώς για χρήστες που δοκιμάζουν την μια ROM μετά την άλλη; 'Αυτή δεν μου άρεσε, η άλλη είχε προβλήματα, η τρίτη δεν έκανε το χ στο οποίο είχα συνηθίσει...'Κανονικά στο android ο χρήστης έχει πρόσβαση μόνο στο φάκελο /mnt/sdcard. Κάνοντας root αποκτάς πρόσβαση σε όλο τον αποθηκευτικό χώρο, δηλαδή και τα αρχεία του συστήματος.
Το αντίστοιχο με ένα PC είναι όταν πάς στο My computer και ανοίγεις το να βλέπεις μονο το φάκελο My Documents. To root είναι σαν να σου δίνει πρόσβαση στο C:\Windows, C:\Program Files κτλ.
Αυτό το κάνεις μία φορά άν θέλεις να τρέξεις κάποιες πιό εξειδικευμένες εφαρμογές που το απαιτούν πχ CifsManager ή Stickmount.
Ο άλλος λόγος που κάνεις root είναι για να τρέξεις ειδικά αρχειάκια .zip τα οποία κάνουν αλλαγές σε συγκεκριμένα αρχεία του συστήματος και αλλάζουν την συμπεριφορά του τηλεφώνου, πχ αυτό που έκανα εγώ που πρόσθεσε μια σειρά εικονιδίων ακόμα.
Όσο για τα ROM, και αυτά αρχεία zip είναι τα οποία όμως αλλάζουν ουσιαστικά ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου. Αλλάζοντας ROM δηλαδή μπορείς να αλλάξεις εντελώς τα χρώματα, τα εικονίδια και γενικότερα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. πχ εδώ ένα για το Galaxy Nexus με δραστικές αλλαγές: http://miuiandroid.com/community/thread ... oro.15965/
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και στις πιο παλιές εκδόσεις Android έτσι ήταν. Τώρα το κάνανε να μην σβήνει ο ήχος.
Τι λε ρε? Ούτε εμένα κάνει ήχο κλείστρου στο αθόρυβο
Μήπως έχεις βάλει καμιά ρομ της κακιάς ώρας ?
Μπορεί. Πάντως με αυτό που έκανα δέν χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις τον ήχο, είναι μόνιμα off.
τα barcode scanners κανονικά δεν χρησιμοποιούν τη φωτογραφική αλλά το video (τον ήχο φωτογραφίας τον παίζουν 'επίτηδες' όταν καταφέρνουν να διαβάσουν επιτυχώς) .
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο κατά νου, απλώς ότι για να πάρεις input φωτογραφία κάπου παίζει και ένα callback στον ήχο.
Αυτό σίγουρα θα σκάει από τη στιγμή που δεν βρίσκει αρχείο. Θα φανταζόμουν ότι ελάχιστοι έχουν μπει στον κόπο να διαχειριστούν το σκάσιμο αυτού του callback, (εντάξει το 'os' app για τη φωτογραφία θα το έκανε). Οπότε, αναρωτιόμουν αν αυτό τελικά οδηγεί σε crash ή όχιΗ λύση του drifter (κενό αρχείο) μοιάζει πιο ασφαλής
Δοκίμασα και με το Retro Camera. Κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ειλικρινής απορία: Αν το Root είναι κάτι που το κάνεις μόνο μια φορά, γιατί διαβάζουμε συνεχώς για χρήστες που δοκιμάζουν την μια ROM μετά την άλλη; 'Αυτή δεν μου άρεσε, η άλλη είχε προβλήματα, η τρίτη δεν έκανε το χ στο οποίο είχα συνηθίσει...'
Διαβάζεις για αυτούς τους χρήστες γιατί υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να πειραματίζονται
Το root δεν έχει καμιά σχέση με αυτο το θέμα , το root είναι η διαδικασία που σε κάνει admin στο κινητό σου για να έχεις πλήρη δικαιώματα στη συσκευή σου
Είναι ανάλογο του jb , απλά το jb είναι πιο απαραίτητο από το root, γιατί το iphone δεν κάνει πράγματα βασικά
Εγώ πχ root δεν έχω κάνει ακόμα , θα κάνω μάλλον όταν θα θέλω να συνδέσω σκληρό ή φλασάκι ,jb σε iPhone θα έκανα σίγουρα μόνο και μόνο για να περνάω εφαρμογές εκτός appstote και για να παρακάμπτω το iTunes και να πετάω χυμα αρχεία στη συσκευή μου (αυτά τα κάνει έτσι κι αλλιώς το android )
Οσο για τις ρομ , είναι αποτέλεσμα του ότι μπορούν να τις πειράξουν , για αυτό γίνεται ο χαμός
Αν μπορούσαν και στο ios να είσαι βέβαιος ότι τα ίδια θα χατεΔεν είναι θέμα ανάγκης , αλλά χόμπι τελικά..
Όμως όπως υπάρχεις πχ εσύ που δεν έχεις jb iPhone , έτσι υπάρχω κι εγώ (και η πλειοψηφία των χρηστών android ) που δεν είμαστε ούτε rooted ούτε ασχολούμαστε με custom roms
Εγώ rooted θα γινόμουν για κάποια πράγματα , custom rom ποτέ , ειδικά με τις τελευταίες rom της Google που ειναι ότι πιο σταθερό έχω δει
(Και η τελευταία φοβερά γρήγορη κιόλας ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν είναι θέμα ανάγκης , αλλά χόμπι τελικά..
Ωραία, χαίρομαι που το βγάλαμε αυτό από την μέση.
Εγώ χομπίστας με τηλέφωνα και υπολογιστές δεν είμαι οπότε αυτά δεν τα χρειάζομαι.
Αυτό που ενίοτε χρειάζομαι στο iPad και δεν κάνει , είναι εύκολος διαμοιρασμός αρχείων με φίλους που είναι χρήστες άλλων συσκευών.
-
Dropbox και λινκ στη περίπτωσή σου
Πάντως κι εγώ βαριέμαι να ασχολούμαι πολύ με μοντες και ευτυχώς αυτά που θέλω τα κάνει οπότε δε πειράζω τιποτα -
Το dropbox έχει πολύ μικρά όρια στο μέγεθος των φακέλων. Ένα HD video εύκολα ξεπερνάει τα 2 Giga.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...