-
ωραίος ευχαριστώ
άντε να τελειώνω και με αυτό γιατί με πρήζουν
μια άλλη ερώτηση, τα σχετικά καινούρια μακμπουκ λογικά έχουν usb 3.0 (με ivy λογικά είναι αυτό της φίλης αν κρίνω από πότε το πήρε , γιατί θέλω να δώσω καμιά 100αρια GB και καλό είναι να μην πάρει όλη μέρα)
αυτά είναι μπλε όπως στις περισσότερες συσκευές ή θα πρέπει να μυρίσω νύχια για να τα βρω; -
Δεν είναι μπλέ, αλλά φαίνονται οι παραπάνω επαφές.
-
ok ευχαριστώ
-
-
Μετά από άπειρα χρόνια, (κατηραμένος) Όφις για iPad
Με το εξαιρετικό iWork δωρεάν βέβαια το ερώτημα είναι does it matter? Για εταιρικούς χρήστες, φαντάζομαι ναι. Για τους υπόλοιπους...
-
Δεν ειναι δωρεαν εκτος και αγορασεις νεα συσκευη.
-
Είναι δωρεάν η έκδοση για mac os ή η έκδοση για ios ή και οι δύο?
-
καμία
-
Πρόκειται -πιθανότατα- να αγοράσω από εδώ ένα iphone 5s με συμβόλαιο από το Carphone Warehouse. To iphone υποτίθεται ότι θα κλειδώσει στο δίκτυο της πρώτης UK sim που θα πάρει. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί όμως εδώ αλλά στην Ελλάδα, οπότε θα πάρει ελληνική sim.
Τι θα συμβεί στη περίπτωση αυτή; Θα κλειδώσει στο πρώτο ελληνικό δίκτυο; Θα μπορεί να πάρει οποιαδήποτε ελληνική sim αλλά μόλις βάλω αγγλική θα κλειδώσει σε αυτή; Δεν θα κλειδώσει καθόλου;
Σημείωση: το αγγλικό δίκτυο θα είναι Ο2, που στα συμβόλαια σου ξεκλειδώνουν τη συσκευή άμεσα και χωρίς κόστος. Το λέω αυτό, γιατί αν λχ. μπει κάρτα Cosmote και κλειδώσει σε Cosmote, ενδέχεται να πέσει σε κλειστό βρόχο όπου το μαγαζί θα λέει 'δεν το κλειδώσαμε εμείς, πάνε στον telco' και η Cosmote 'δεν στο πουλήσαμε εμείς, πάνε στο μαγαζί που το πήρες'.
-
Δεν θα κλειδώσει καθόλου.
Με συμβόλαιο θα το πάρεις λόγω 'επιδότησης';
Επειδή όσα προορίζονται για συμβόλαιο (ασχέτως αν θα τα πάρεις με συμβόλαιο τελικά ή όχι) έρχονται με preinstalled sim (και στο κουτί του κινητού δεν έχει μέσα το παπαράκι για να βγάζεις τη sim ), πρόσεξε μήπως την ενεργοποιούν αυτόματα και σου ακυρωθεί η υπάρχουσα sim αν έχεις.Εγώ πάντως είχα πάρει ένα 5s AT&T (US), έβαλα T-Mobile (US) για κάποιους μήνες, μετά Vodafone (GR), μετά T-Mobile, μετά Vodafone.... κανένα πρόβλημα.
Οι ίδιοι στο κατάστημα της Apple αλλά και της T-Mobile μου είπαν ότι δεν τα κλειδώνουν πλέον. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πρόκειται -πιθανότατα- να αγοράσω από εδώ ένα iphone 5s με συμβόλαιο από το Carphone WarehouseΚάποια ιδιαίτερη προσφορά; Πόσο βγαίνει;
On a whole different note, να γνωστοποίησω τα εξής: τιποτένιο μουνί γνωστός έμαθα ότι αγόρασε κλεμμένο 5S 250€ το οποίο δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει ποτέ λόγω υπάρχοντος apple id. Το έστειλε σε τυπα που υποτίθεται τα ξεκλειδώνει ( στέλνοντας mail στην apple σε μια διαδικασία που παίρνει πάνω από μήνα ή κάτι παρόμοιο) και του είπε ότι πλέον και αυτός ο τρόπος κλείδωσε. Για ανταλλακτικά του το αγόραζε 100€
-
Έτσι γαμάει η μεγάλη Apple.
-
Αρκεί να το ξέρει και ο κλέφτης ..
Πόσοι ρωτάνε σε διάφορα φόρουμ ,και εδώ ακόμα , πως μπορούν να παρακάμψουν το user id.
Κλεμμένο = καταραμένο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν θα κλειδώσει καθόλου.Με συμβόλαιο θα το πάρεις λόγω 'επιδότησης';
Επειδή όσα προορίζονται για συμβόλαιο (ασχέτως αν θα τα πάρεις με συμβόλαιο τελικά ή όχι) έρχονται με preinstalled sim (και στο κουτί του κινητού δεν έχει μέσα το παπαράκι για να βγάζεις τη sim ), πρόσεξε μήπως την ενεργοποιούν αυτόματα και σου ακυρωθεί η υπάρχουσα sim αν έχεις.Μπορεί να ισχύει στο 'μούρικα αυτό, εδώ είναι διαφορετικά.
Το συγκεκριμένο μαγαζί (έχω δουλέψει για λίγο με αυτούς) δίνει ξεκλείδωτα κινητά ακόμα και στα συμβόλαια, γιατί έχουν πεπερασμένο στοκ και απλά σου δίνουν μαζί εκείνη τη στιγμή την αντίστοιχη σιμ όταν κάνεις συμβόλαιο. Δεν έχει νόημα να έχουν την ίδια συσκευή προ-πακεταρισμένη με χ φορές με sim EE, x με O2, x με Vodafone κλπ.
Το γιωτόφωνο όμως είναι εξαίρεση:
https://selfhelp.carphonewarehouse.com/ ... ew%28%29=c{298975a0-1faa-11df-4872-f20203001e3d}- Our phones are unlocked!
Most of the phones we sell aren't locked to a network, including almost all of our SIM free phones. That means you can put any UK SIM card into your phone and enjoy the benefits of whichever UK network you prefer.
Exceptions
iPhone is unlocked when you buy it SIM free but Apple's software means it locks to the first network you use it with. To find out about a particular model or using your phone abroad, ask in store or give us a call on 0870 087 0870.*
Κάποια ιδιαίτερη προσφορά; Πόσο βγαίνει;
Βασικά ο bro θέλει να το πάρει με δόσεις, οπότε σκέφτηκα να κάνω ένα συμβόλαιο, να του δώσω άμεσα τη συσκευή και να κρατήσω εγώ τη sim με το δικό μου τηλέφωνο. Παίζει αυτή τη στιγμή στην O2 το 5s, με unlimited λεπτά, unlimited sms, 5GB internet, 0 λίρες προκαταβολή και 38 το μήνα για 2 χρόνια. Το 5s σκέτο κάνει 549, οπότε η διαφορά αντιστοιχεί σε 15,13 το μήνα και σε αυτά τα λεφτά το πρόγραμμα είναι καλό. Επίσης έχει ένα 60άρι cashback μέχρι σήμερα.
Θα μου δίνει λοιπόν ο bro 26 το μήνα και τα υπόλοιπα θα τα βάζω εγώ για τη σιμ που θα κρατήσω. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μπορεί να ισχύει στο 'μούρικα αυτό, εδώ είναι διαφορετικά.
[...]
iPhone is unlocked when you buy it SIM free but Apple's software means it locks to the first network you use it with.δίνει άλλο s/w η apple στο ios για UK?
Και ένα 5άρι που είχα πάρει από UK, ούτε αυτό θυμάμαι να είχε τέτοια θέματα πάντως
Δεν έχει νόημα να έχουν την ίδια συσκευή προ-πακεταρισμένη με χ φορές με sim EE, x με O2, x με Vodafone κλπ.
στην ΗΠΑμερική αυτό ακριβώς κάνουν. Ο κόσμος εκεί νομίζει ότι τα iphone δεν έχουν sim
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δίνει άλλο s/w η apple στο ios για UK?
Και ένα 5άρι που είχα πάρει από UK, ούτε αυτό θυμάμαι να είχε τέτοια θέματα πάντωςΔεν αφορά όλη τη χώρα αυτό, μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα (Carphone Warehouse) συμβαίνει.
Το συγκεκριμένο πακέτο υπάρχει μόνο σε αυτούς (όχι από την O2 απευθείας).
στην ΗΠΑμερική αυτό ακριβώς κάνουν. Ο κόσμος εκεί νομίζει ότι τα iphone δεν έχουν sim
O κόσμος εκεί ξεκίνησε χωρίς sim...
-
Η ερωτηση πια ειναι; Αν στο ξεκλειδωσει η O2 τοτε θα δουλεψει με καθε ελληνικη σιμ. Δεν το εχω κανει αλλα αυτο δεν ειναι το νοημα του ξεκλειδωματος; Ομως ειχα ακουσει οτι η 02 το κανει μονο στο τελος του συμβολαιου.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
δίνει άλλο s/w η apple στο ios για UK?
Και ένα 5άρι που είχα πάρει από UK, ούτε αυτό θυμάμαι να είχε τέτοια θέματα πάντωςΔεν αφορά όλη τη χώρα αυτό, μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα (Carphone Warehouse) συμβαίνει.
Το συγκεκριμένο πακέτο υπάρχει μόνο σε αυτούς (όχι από την O2 απευθείας).
Για κάποιο λόγο είχα καταλάβει λάθος
O κόσμος εκεί ξεκίνησε χωρίς sim...
Φαντάζομαι, αλλά παραμένει λίγο αστείο
-
Tα αναλογικα τηλεφωνα και αργοτερα τα ψηφιακα CDMA δεν ειχαν σιμ. Στην πραξη δεν ειχε μεγαλη διαφορα γιατι δεν αλλαζεις τηλεφωνο συχνα.
-
Για πόσο καιρό δινει η apple τα updates στα iphone? Συγκεκριμένα, το 4s μέχρι πότε θα τρέχει την τελευταία έκδοση?
Πως θα πείσω την σιστερ να μην δώσει περίπου 300 ευρώ για καινούργιο 4s 8gb?? Είχε 3gs μέχρι τώρα(much wow) και κάτι android της πλάκας αλλά προφανώς καλοέμαθε στο ios!
Υπάρχει κανένας αηφονάς που να το γύρισε σε nexus να δώσει μερικά + -? Σας μερσώ
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...