-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ναι. και θεωρωντας σαν μαξ τιμη για μτχ αηφον 4σ τα 200 ευρώ.Σε καινουργιο ανδροιδ με
-
Σοβαρά πετάει? Στα λεφτα ενος μτχ 4s δεν βρίσκεις κανα ενδιαφέρον android.Με μια extended battery case γίνεται κιλλερ συνδυασμός
αν έχουν κάτι θετικό τα μηλόφωνα είναι οτι δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα... σε μερικές νεες εφαρμογές μπορεί να αργεί λίγο παραπάνω από τα κτήνη, αλλά στις βασικές και στις ευρέως γνωστές δεν έχει κανένα θέμα...
η κάμερα πολύ καλή ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, σήμα καλό, μπαταρία κάκιστη... και έβαλα καινούργια ΟΕΜ αλλά είναι σαν αυτή που αντικατέστησα ...
-
Αυτό ισχύει μόνο μέχρι ενός σημείου. Το 3Gs μου είναι πλέον πιο αργό και από τον παγετώνα σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι. και θεωρωντας σαν μαξ τιμη για μτχ αηφον 4σ τα 200 ευρώ.
Σε καινουργιο ανδροιδ με
Δεν είναι λίγο άδικη η σύγκριση καινούριου με μεταχειρισμένο?
Ακόμα και έτσι υπάρχει Moto G και LG L9 II, κάτι Xiaomi και ΤΗL.
Γενικά καλύτερα πράγματα.Ναι δεν λεω αδικη αλλά βασισμένη σε χρηματικα κριτήρια.
Απλα βαρέθηκα το android και θέλω καιρό τωρα να δοκιμάσω iOS.
@red ψαξε μια θήκη με ενσωματωμένη Μπαταρία. Το κανει λιγο τουβλάκι αλλά αξίζει
-
τις έχω δει αλλά είναι γκουμουτσάρες, στην τελική, για ένα στυλ ζούμε, έστω και χωρίς μπαταρία
-
Το 4ς ακόμα στέκεται καλά αλλά μάλλον για 5αρι είναι καλύτερα να πας
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Μπήκε χθες η 7.1.2 και jb. Πάει πολύ καλά, ανέλπιστα γρήγορα μπορώ να πω. θενκς!
Αν έπαιρνα πάντως κάτι new, θα πήγαινα μάλλον σε nexus.
-
Απλα βαρέθηκα το android και θέλω καιρό τωρα να δοκιμάσω iOS.
Αυτό βέβαια είναι διαφορετικό από το δεν υπάρχει καλό ενδιαφέρον android μέχρι τα 200Ε!
-
Ναι. και θεωρωντας σαν μαξ τιμη για μτχ αηφον 4σ τα 200 ευρώ.Σε καινουργιο ανδροιδ με
-
καλά εννοείται ότι αξίζει με χίλια να πας 5αρη... πολύ περισσότερα από το να πας 5ψ... η 8αρα λένε οτι θα είναι βελτιωμένη πιο ελαφριά έκδοση της 7αρας... ίδωμεν
το θέμα είναι οτι το 4ς το αγοράζεις οικονομικά, ενω στα λεφτά του 5αριού παίζουν καινούργια τα τζι2 κλπ
-
Ναι αλλα το 5 θα σου αντεξει περισσοτερο. Πληρωνεις περισσοτερα μπροστα αλλα ουσιαστικα πληρωνεις λιγοτερα συνολικα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπαγιερ, τα 2 4αρια των κοριτσιών τα έχω ακόμα με 6αρα με τον φόβο του κολλήματος, βελτιώθηκαν πλέον τα πράγματα με το τελευταίο απντειτ ?Βάλε 7.1.2. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις 7.0.χ
Η 7.1.2 είναι στα επίπεδα του iOS6. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
μπαγιερ, τα 2 4αρια των κοριτσιών τα έχω ακόμα με 6αρα με τον φόβο του κολλήματος, βελτιώθηκαν πλέον τα πράγματα με το τελευταίο απντειτ ?
Βάλε 7.1.2. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις 7.0.χ
Η 7.1.2 είναι στα επίπεδα του iOS6.οντως, πολυ καλη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
ας ελπίσουμε να μην μας πεθάνουν στην γκουμούτσα και δαύτοι... αρκετές ρακέτες έχουμε σαν επιλογές με κραπντροιντ
-
Δεν λενε για 2 εκδοσεις?4,7 και 5,5?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν λενε για 2 εκδοσεις?4,7 και 5,5?αν το 4,7 έχει μεγάλα μπεζελς μιλάμε για γκουμούτσα καλά οι 5,5 είναι από άλλο παραμύθι
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Κάποια πρόταση για εφαρμογή iPad για τα ενδιαφέροντα σε UK (Λονδινο, Σκωτία, κλπ) ;Είναι 500 mb αλλά αξίζει καθώς τα έχεις όλα off line.
https://itunes.apple.com/en/app/united-kingdom-travel-guide/id468122356?mt=8
και αυτό ίσως ενδιαφέρει μερικούς
iPhone 5 Battery Replacement Program
... ψάχνω αν ισχύει κάτι για iphone4s καθώς στο Λονδίνο κατάλαβα πως δεν βγάζει ούτε μισή μέρα (σε αντίθεση με της συζήγου, το σκέτο 4, και με 2 χρόνια επιπλέον χρήση στην πλάτη του) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν το 4,7 έχει μεγάλα μπεζελς μιλάμε για γκουμούτσα καλά οι 5,5 είναι από άλλο παραμύθι
Μην το αγορασεις τοτε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
αν το 4,7 έχει μεγάλα μπεζελς μιλάμε για γκουμούτσα καλά οι 5,5 είναι από άλλο παραμύθι
Μην το αγορασεις τοτε
προφανώς αν είναι γκουμούτσα και δεν χειρίζεται με το ένα χέρι δεν θα το αγοράσω στην γενικότερη ηλίθια πολιτική των εταιριών αναφέρομαι
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...