-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πάω να κάνω backup το 4s με το iTunes και δεν το βλέπει καν.
Τι μπορεί να φταίει;
Δεν βλέπει καν το τηλέφωνο? Δεν στο ανοίγει δηλαδή στο iTunes?
Τσου.
Αφού το αποσυνδέσω λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί.
Χμ...δε μου έχει τύχει, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.
Σε πρώτη φάση θα δοκίμαζα restart σε συσκευή και υπολογιστή. Τσέκαρε μήπως έχεις κανένα παλιό version του iTunes.
-
Kατ αρχήν άλλο καλώδιο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kατ αρχήν άλλο καλώδιοΘα δοκιμάσω αυτό και μετά επανεγκατάσταση του iTunes. Το απόγευμα από το σπίτι πλέον.
-
Από πότε έχει 610€ το iPhone? 740 δεν έκανε παντού και πάντα? Που πήγε η περιβόητη σταθερή τιμή των iPhone?
-
Κάνα μήνα που το παρακολουθώ, υπάρχει αυτή η τιμή. Μάλιστα και το eshop.gr το είχε στα 650Ε το μαύρο κάποιες μέρες (το αγόρασε φίλη σε αυτή την τιμή)
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από πότε έχει 610€ το iPhone? 740 δεν έκανε παντού και πάντα? Που πήγε η περιβόητη σταθερή τιμή των iPhone?Μάλλον είναι αλήθεια ότι δεν πουλάει τόσο πολύ. Η συσκευή και η επιδόσεις του -στην πράξη πάντα- 'φυσάνε'. Το έχει συγγενής μου και το βλέπω, το χρησιμοποιώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν και τεράστιες διαφορές ουσίας από το δικό μου αρχαίο 3GS (εκτός από θέματα κάμερας κλπ) οπότε..;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν και τεράστιες διαφορές ουσίας από το δικό μου αρχαίο 3GS (εκτός από θέματα κάμερας κλπ) οπότε..;πώς δεν υπαρχουν;
-
Από πότε έχει 610€ το iPhone? 740 δεν έκανε παντού και πάντα? Που πήγε η περιβόητη σταθερή τιμή των iPhone?Από παράλληλη εισαγωγή είναι αυτές οι συσκευές, αγνώστου προέλευσης και όχι μέσω της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Προσωπικά μάλλον δε θα το ρίσκαρα.
-
Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει Νίκο. Μια χαρά είναι τα τηλεφωνα. Και το S3 μου παραεισαγωγής από κωλομάγαζο είναι και το ίδιο θα είναι και το S4 πρώτα ο θεός.
-
Επίσης μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, φούιτ στο αμάξι ή να κόψει η μαγιονέζα ή
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι Ευρωπαϊκά οπότε δεν υπάρχει θέμα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Από πότε έχει 610€ το iPhone? 740 δεν έκανε παντού και πάντα? Που πήγε η περιβόητη σταθερή τιμή των iPhone?
Από παράλληλη εισαγωγή είναι αυτές οι συσκευές, αγνώστου προέλευσης και όχι μέσω της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Προσωπικά μάλλον δε θα το ρίσκαρα.
δεν υπάρχει 'επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια' Sorry που στο χάλασα
Σε γενικές γραμμές... οταν αγοράζουμε μια συσκευη, φροντίζουμε είτε να είναι worldwide warranty, είτε EMEA εφόσον είμαστε Ευρώπη. Αυτά καλύπτονται μια χαρά απο εγγύηση και ρέστα.
Εισαγωγες ομως πχ απο Asia, America κλπ... είναι ακαλυπτες αν δεν υπαρχει worldwide...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εισαγωγες ομως πχ απο Asia, America κλπ... είναι ακαλυπτες αν δεν υπαρχει worldwide...
Πράγμα που είναι πιο σπάνιο κι από εκτός έδρας νίκη του gay στην ευρώπη, οπότε δεν πρέπει να αναφέρεται καν ως πιθανότητα...
-
Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει Νίκο. Μια χαρά είναι τα τηλεφωνα. Και το S3 μου παραεισαγωγής από κωλομάγαζο είναι και το ίδιο θα είναι και το S4 πρώτα ο θεός.Αν το ανοίξεις και δεις Αμερικάνικο ή Αγγλικό φορτιστή μην εκπλαγείς.
Κι αν είναι Β' διαλογής?
...δεν υπάρχει 'επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια' Sorry που στο χάλασα
Υπάρχει κανάλι διανομής (info-quest, cosmote/vodafone). Το έγραψα γενικώς κι αόριστα.
Επίσης μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, φούιτ στο αμάξι ή να κόψει η μαγιονέζα ή
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι Ευρωπαϊκά οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Επειδή μερικοί εκεί είναι πελάτες μου, ΔΕΝ είναι Ευρωπαϊκά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν το ανοίξεις και δεις Αμερικάνικο ή Αγγλικό φορτιστή μην εκπλαγείς.
Κι αν είναι Β' διαλογής?
Ρε συ δεν θα πας να πάρεις γουρούνι στο σακί. Τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα αναφέρουν χώρα προέλευσης γιατί ξέρουν ότι απευθύνονται σε υποψιασμένους. Το αν λένε αλήθεια ή ψέματα είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει κανείς και δεν το ρισκάρουν. Ειδικά για το iPhone που είναι σε όλες τις αγορές ίδιο (hardware wise) και με τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν, οι πιθανότητες να σε κοροϊδέψουν είναι μηδαμινές. Επίσης πάντα παίζει να πας και να τους το περάσεις κολάρο σε περίπτωση που δεν σου πούλησαν αυτό που υποσχέθηκαν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...δεν υπάρχει 'επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια' Sorry που στο χάλασα
Υπάρχει κανάλι διανομής (info-quest, cosmote/vodafone). Το έγραψα γενικώς κι αόριστα.
Καναλι διανομης = ενας εμπορος που φέρνει μεγαλες παρτιδες, και αντε να έχει πάρει και licence για τα εμπορικά σήματα....
H Samsung, ειναι Samsung Hellas (οπως και LG, και Sony κλπ)... και οτι κινητο και να της πας που προοριζεται για ΕΜΕΑ, θα στο φτιάξει ασυζητητί χωρις πολλα πολλα...
Β' διαλογής? Που τα ακουτε αυτά ρε παιδια...? Δεν υπάρχουν Α και Β και Γ...
-
Και το fail συνεχίζεται. Νίκο, ξέρεις κάποιο μαγαζί που πουλάει κινητό με προέλευση εκτός ΕΕ για Ευρωπαϊκό;
Επίσης, η προέλευση διαπιστώνεται πανεύκολα (1) και πολλά κινητά από τέτοια μαγαζιά έχουν πάει για επισκευή εντός εγγύησης στην Ελλάδα, όπου αυτή έγινε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
-
Το μηλοφωνο απο οπου να το παρεις ειναι ακριβως το ιδιο. Μονο αλλαζει ο κωδικος της συσκευασιας (αλλος φορτιστης και η χαρτουρα μεσα). Απλα να μην ειναι κλεμμενα.
Απο birdphone ειχαμε παρει ενα ιΠαδ 2 σε πολυ καλη τιμη. Ειχε τον αμερικανικο φορτιστη αλλα την γλωσσα την ειχαν γυρισει στα Ελληνικα δηλ το κουτι ανοιχτηκε και μετα το τυλιξαν σε πλαστικο ξανα. Δεν προσεξα το κωδικο της συσκευασιας.
-
Ο επίσημος εισαγωγέας του iPhone είναι οι πάροχοι και αυτοί αναλαμβάνουν το service. Αν είναι από εξωτερικό ισχύει η εγγύηση, αλλά το πας στην infoquest.
-
Δηλαδή η infoquest ούτε ερχεται να στο πάρει απ' το σπίτι, ούτε σου φέρνει αντικατάστασης, ούτε στο αντικαθιστά με refurbished όπως κάνουν οι πάροχοι?
-
Δηλαδή η infoquest ούτε ερχεται να στο πάρει απ' το σπίτι, ούτε σου φέρνει αντικατάστασης, ούτε στο αντικαθιστά με refurbished όπως κάνουν οι πάροχοι?To ίδιο είναι. Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι πάροχοι είναι πιο εύκολοι στο να σου το αντικαταστήσουν.
Η διαφορά είναι μεγάλη και εγώ το παραεισαγωγής θα έπαιρνα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...