-
http://www.techgear.gr/lovepalz-offers- ... les-53327/
εσύ την χώνεις στο χωνί και το γκλοπ στην δικιά σου ...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ipad mini, ή/και macbook 13'' retina?
αν έχεις € να πάρεις macbook 13'' retina [το οποίο θα είναι λογικά], τότε να πάρεις το κανονικό ipad, γιατί να πάρεις το mini;
Μαζί σου, αλλά περί ορέξεως....
-
Να ρωτησω κατι, γιατι εγω συνεχιζω να νομιζω οτι οι 7ρες ταμπλετες ειναι παπαρια:
Εφοσον ουτως η αλλως θες τσαντα για τη μεταφορα τους, πιο το πλεονεκτημα να εχεις ακομα μικροτερη οθονη? τι δε βλεπω που θα τις κανει επιτυχημενες? -
είναι πιο φτηνές
-
Βασικο αυτο
Αν οντως μιλαμε για σοβαρες διαφορες, πασο. Απλα συνηθως το μικροτερο δεν ειναι παντα φτηνοτερο, δεν το ηξερα αυτο για την τιμη τους
-
Το σοβαρές ή μη σοβαρές είναι σχετικό. Όσο μικραίνουν οι ηλικίες, τόσο σημαντικότερες γίνονται οι διαφορές
Λογικά θα έχει κανά 100άρι-150άρι$ από το iPad2 και δυο φορές τόσα από το 3 (sorry, το new iPad ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να ρωτησω κατι, γιατι εγω συνεχιζω να νομιζω οτι οι 7ρες ταμπλετες ειναι παπαρια:
Εφοσον ουτως η αλλως θες τσαντα για τη μεταφορα τους, πιο το πλεονεκτημα να εχεις ακομα μικροτερη οθονη? τι δε βλεπω που θα τις κανει επιτυχημενες?Ως κάτοχος 7αρας tablet (playbook) μπορώ να πω ότι με ένα sleeve την βάζεις και σε τσέπη μπουφάν. Είναι πιο ελαφριά, οπότε και πιο άνετη στο χέρι, που δεν πιάνεται μετά από ώρα ειδικά όταν μια 10αρα ζυγίζει περίπου μισό κιλό. (στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις αλλά αν την κρατήσεις αρκετή ώρα το βάρος φαίνεται και θες να την ακουμπίσεις κάτω).
Η χρησιμότητα της ταμπλέτας έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και στις ανάγκες του χρήστη. (πχ σε κάπως πιο εκτεταμένη επεξεργασία excel όταν είσαι on the go και δεν έχεις laptop, όταν χρειάζεσαι να έχεις μπαταρία 7+ ώρες κ.α.)Εμένα οι ανάγκες μου κάπως έχουν μεταβληθεί σε σχέση με την εποχή που την αγόρασα όπότε δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι τόσο πλέον. Η μόνη χρήση της πλέον είναι το βραδάκι στον καναπέ, για κάποιο casual web surfing και άντε και κανένα mail (σπανιότερα). Αν υπάρξει κανένα παιχνιδάκι που και που, μπορεί και να ασχοληθώ. Αλλά και πάλι δεν έχω τον χρόνο. Για e-book δεν συνίσταται (είναι κουραστική μετά από κάποια ώρα, κάτι που ισχύει για όλες τις ταμπλέτες μια και δεν έχουν καμία σχέση με ένα reader τύπου kindle).
-
Εφοσον ουτως η αλλως θες τσαντα για τη μεταφορα τους, πιο το πλεονεκτημα να εχεις ακομα μικροτερη οθονη? τι δε βλεπω που θα τις κανει επιτυχημενες?Όταν είχα το Galaxy Tab πάντως το καλοκαίρι άνετα το έβαζα στην τσέπη της βερμούδας.
Το iPad πάλι ήθελε πάντα τσάντα.Επίσης δεν κάνεις τόσο μπαμ στην καφετέρια.
-
κοίτα να δεις, δεν είχα σκεφτεί τόσες λεπτομέριες
Απλά υπολόγιζα ότι κάνοντας ακόμα πιο compact μια συσκευή είτε θα κάνουν θυσίες σε μπαταρία είτε θα αναγκαστούν να σχεδιάσουν ξανά ολοκληρωμένα για να μην έχουν θέματα με τον μικρότερο χώρο που θα πρέπει να καταλάβουν, εξού και η πεποιθηση μου ότι οι τιμές αν μη τι άλλο θα ήταν παραπλήσιες.
-
η μπαταρια του μικρου ipad
-
κοίτα να δεις, δεν είχα σκεφτεί τόσες λεπτομέριεςΑπλά υπολόγιζα ότι κάνοντας ακόμα πιο compact μια συσκευή είτε θα κάνουν θυσίες σε μπαταρία είτε θα αναγκαστούν να σχεδιάσουν ξανά ολοκληρωμένα για να μην έχουν θέματα με τον μικρότερο χώρο που θα πρέπει να καταλάβουν, εξού και η πεποιθηση μου ότι οι τιμές αν μη τι άλλο θα ήταν παραπλήσιες.
Η μπαταρία ήταν όντως μικρότερη στο Tab.
Έβγαζε περίπου 6-7 ώρες συνεχόμενη χρήση ενώ στο iPad περίπου 9 αν θυμάμαι καλά. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εφοσον ουτως η αλλως θες τσαντα για τη μεταφορα τους, πιο το πλεονεκτημα να εχεις ακομα μικροτερη οθονη? τι δε βλεπω που θα τις κανει επιτυχημενες?Όταν είχα το Galaxy Tab πάντως το καλοκαίρι άνετα το έβαζα στην τσέπη της βερμούδας.
Λίγο μεγάλη πρέπει να ήταν η βερμούδα μάλλον, τι νούμερο φοράς;
Στις δικές μου, δεν παίζει να μπει κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι πιο compact απ' όσο φαντάζομαι... -
πες μου τωρα οτι δε σου χωραει κι εσενα το νεξους στη τσεπη
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λίγο μεγάλη πρέπει να ήταν η βερμούδα μάλλον, τι νούμερο φοράς;
Στις δικές μου, δεν παίζει να μπει κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι πιο compact απ' όσο φαντάζομαι...Μιλάω για τις πλαϊνές τσέπες πάντα.
Γενικά δεν είμαι αδύνατος και ειδικά οι βερμούδες δε θέλω να κολλάνε πάνω μου οπότε ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του.Δεν είναι βέβαια τόσο μεγάλο το Tab:
190.1 x 120.5 x 12 mm -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η μπαταρια του μικρου ipad+έλλειψη καινούργια οθόνης--> αρκετά χαμηλή τιμή, νταξ, ό,τι λέει ο μγιάκωβος, ανάρπαστο θα γίνει σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγοραστών
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τιμές στο θεό. Έχω ακούσει για 689 στην καλύτερη(δεν το πιστεύω), με 739 να είναι η επικρατέστερη για το 16GB στην Ελλάδα πάντα.Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα Public.
16άρι= 739ευρώ
32άρι= 859ευρώ
64άρι= 979ευρώ -
προφήτης ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τιμές στο θεό. Έχω ακούσει για 689 στην καλύτερη(δεν το πιστεύω), με 739 να είναι η επικρατέστερη για το 16GB στην Ελλάδα πάντα.
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα Public.
16άρι= 739ευρώ
32άρι= 859ευρώ
64άρι= 979ευρώΔε βλέπω να ανακοινώθηκε τίποτα, αλλά και εγώ αυτές τις τιμές ξέρω από cosmote.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.techgear.gr/lovepalz-offers-two-way-pleasure-to-long-distance-couples-53327/
εσύ την χώνεις στο χωνί και το γκλοπ στην δικιά σου ...http://www.welookdoyou.com/fufme/index.shtml.html
Θυμάμαι ότι το έδειχνα σε μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο για πλάκα, κι εκείνη είχε μείνει
Απλά υπολόγιζα ότι κάνοντας ακόμα πιο compact μια συσκευή είτε θα κάνουν θυσίες σε μπαταρία είτε θα αναγκαστούν να σχεδιάσουν ξανά ολοκληρωμένα για να μην έχουν θέματα με τον μικρότερο χώρο που θα πρέπει να καταλάβουν, εξού και η πεποιθηση μου ότι οι τιμές αν μη τι άλλο θα ήταν παραπλήσιες.
Το PCB είναι λίγο πολύ ίδιο, αν τα δεις από μέσα η μπαταρία και η οθόνη πιάνουν τον περισσότερο χώρο.
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα Public.
Πόσα να σας γράψω για το group buy; Ξεχάστε αυτό του χιφί, θα τα φέρουμε από εδώ για πιο φτηνά.
-
O χιφης με τα λεφτά που έδωσε για τα αξεσουάρ της μιτσούκο θα αγόραζε 5 64άρι.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...