-
νομιζω οτι τρολλαρεις
-
Όταν για να περάσεις μία ταινία (κάτι αν μη τι άλλο συνηθισμένο) ή μουσική, πρέπει να κάνεις αυτό που περιγράφετε παραπάνω, τι γίνεται απλούστερα στο ios που θεωρείται το πιο user friendly λειτουργικό; Ειλικρινής απορία είναι, δεν έχω δουλέψει ποτέ τίποτα από apple.
-
τιποτα.
ισα ισα θες πιο πολλα ταπς για την ιδια δουλεια και τελικα δεν κανεις τιποτα. -
νομιζω οτι πρεπει να επεμβουν οι moderators
ωρα ειναι να μας πεις οτι θελουν και καμια επανεκκινηση πού και πού επειδη δεν ειναι οσο σταθερα μας λενε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νομιζω οτι τρολλαρειςνομιζω οτι πρεπει να επεμβουν οι moderators
ωρα ειναι να μας πεις οτι θελουν και καμια επανεκκινηση πού και πού επειδη δεν ειναι οσο σταθερα μας λενε
-
νομιζω οτι τρολλαρειςάστα να πανε έτοιμο το έχω μάλλον για αγγελία ........
Sent from my .......using Tapatalk..
-
σε δικαιολογω μονο και μονο λογω της εμπειριας του transformer
βεβαια στη δικη μου περιπτωση αυτο λειτουργησε γενικα αποτρεπτικα για καθε ειδους tablet στο αμεσο μελλον , μιας και το ios παει πολυ
οι εμπειριες σου με το ipad σιγουρα ομως θα εχουν ενδιαφερον
αλλα αφου εισαι χρηστης android, πιστευω οτι θα καταληξεις αργα ή γρηγορα σε jailbreak.. το itunes δε ξερω για ποσο θα το αντεξεις
-
φαντασου οτι μου λειπει το Ιτουνς στο Ανδροιδ και ειναι απο τα λιγα πραγματα που χαιρομαι στο 5αρι
-
εσυ εχεις μαθει και τα 2 και εισαι πιο 'αντικειμενικος' ας πουμε, βλεπεις τα καλα και τα κακα σε ολες τις πλατφορμες
αν ομως εχεις μαθει απλα να βαζεις το usb και να βλεπεις τους φακελους σου και αυτο το εχεις μαθει για αρκετα χρονια , ειναι δυσκολο να συνηθισεις τον αλλο τροπο
αλλοι που ειναι πιο κολλημενα μυαλα (οπως εγω ας πουμε), δε θα μπουν καν στη διαδικασια να αγορασουν κατι και να προσπαθησουν να προσαρμοστουν σε κατι τετοιο
-
αν ομως εχεις μαθει απλα να βαζεις το usb και να βλεπεις τους φακελους σου και αυτο το εχεις μαθει για αρκετα χρονια , ειναι δυσκολο να συνηθισεις τον αλλο τροπο
openSSH και δε χρειάζεται καν να βάλεις καλώδιο.
-
Κι παλι ομως ολες οι εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο ιδιο αρχειο?
(καλα, αυτο ειναι απλα γελοιοτητα)
-
To SSH θέλει jailbreak.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι παλι ομως ολες οι εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο ιδιο αρχειο?(καλα, αυτο ειναι απλα γελοιοτητα)
Εξαρτάται από το είδος των αρχείων στα οποία αναφέρεσαι.
Πριν βιαστείς να πεις ότι είναι γελοιότητα, σκέψου και τι μπορεί να εξυπηρετεί αυτό το πράγμα.
-
τι μπορει να εξυπηρετει αυτο το πραγμα αν μιλαμε για βιντεο players και ταινιες για παραδειγμα?
τι θα πειραζε να υπαρχει ενας κοινος φακελος Movies απο οπου θα διαβαζαν ολες οι εφαρμογες?
-
υπάρχει.
Ό,τι media έχει το itunes library μπορεί να το παίξει οποιαδήποτε εφαρμογή. -
ε τοτε γιατι ειπωθηκε πιο πισω οτι για ενα βιντεο που θες να το παιξεις με 2 διαφορετικους players πρεπει να το περασεις 2 φορες?
(αυτο καταλαβα, εκτος αν καταλαβα λαθος )
-
αλλα αφου εισαι χρηστης android, πιστευω οτι θα καταληξεις αργα ή γρηγορα σε jailbreak.. το itunes δε ξερω για ποσο θα το αντεξεις
εκανα JB την 1η μερα που πηρα ipad στα χερια μου
-
ε τοτε γιατι ειπωθηκε πιο πισω οτι για ενα βιντεο που θες να το παιξεις με 2 διαφορετικους players πρεπει να το περασεις 2 φορες?(αυτο καταλαβα, εκτος αν καταλαβα λαθος )
ΓΙατί δεν το περνάνε στη βιβλιοθήκη.
[γενικά είναι διαφορετικός ο χειρισμός DRM και DRM-free videos.] -
μου φαινονται πολυ παραξενα ολα αυτα που μου περιγραφεις (αν και το πιασα το υποννουμενο.. δυστυως..) κυριως γιατι δεν εχω σχεση με drm
-
Τέσπα, πέρα από τα media files που υπάρχει το ζήτημα του DRM, γενικά στα applications ακολουθεί μια λογική πλήρους sandboxing του περιβάλλοντος της κάθε εφαρμογής, και ό,τι κοινά data υπάρχουν γίνονται accessed μόνο μέσω Interfaces.
Με τα αρχεία πάντως γενικώς έχουν θέμα τα κινητά, ξέρω γω στο android δεν μπορείς να έχεις assets εφαρμογής με κεφαλαία γράμματα
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...