-
ηδη 70ατομα στην ουρα για αυριο το πρωι...για να το αγορασουν στα 730€ που στοιχιζει στην Ιταλια....
εσταλη απο το 3210
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η οθόνη του Note είναι ανώτερη τόσο σε σχέση με την οθόνη το S2 όσο και του S3.Νταξ, και το Note καλο ειναι... αλλα δεν πλησιάζει καν τα βαθιά μαύρα του Defy σου
-
Δεν θα είναι ανοιχτο όλο το βράδυ στην Ιταλία;
-
oχι τα Απλ Στορς...τα απλα μαγαζια θα ειναι....
αυτοι περιμενουν γι αυριο το πρωι τις 9
εσταλη απο το 3210
-
Μετά από αρκετές μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι το 3Gs με την iOS 6 είναι σαφώς πιο γρήγορο από ότι με την προηγούμενη έκδοση. Παρατηρώ όμως μια μικρή μείωση στην απόδοση της μπαταρίας.
Στο iPad δεν βλέπω διαφορές σε απόδοση.
-
Για εμένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο στο iPad 2. Το iOS 5 ήταν σαφώς πιο γρήγορο. Μεγάλη απογοήτευση η νέα εφαρμογή του app store η οποία, εκτός από βαρύτατη λόγω κακού σχεδιασμού, έχει χάσει και το smooth scrolling.
Αφήνω για το τέλος το σημαντικότερο. Είναι γνωστό ότι οι χάρτες είναι εντελώς λάθος (πχ., τον Κορινθιακό κόλπο τον δείχνει σαν Ιόνιο πέλαγος , και περιμετρικά του Κορινθιακού οι πληροφορίες είναι ανύπαρκτες ή ημιτελείς). Με αφορμή λοιπόν τους χάρτες και την πρωτοφανή επιστολή του Tim Cook που ζητάει συγγνώμη από τους χρήστες, έχω πλέον την εντύπωση ότι η Apple δεν βαδίζει στο σωστό δρόμο. Έχει χαθεί το όραμα του χαρισματικού Steve Jobs. Ο Tim Cook είναι απλά ένας διεκπεραιωτής και τίποτα παραπάνω. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν.
-
Ο νέος μας πρακτικάριος (sic) στο γραφείο, από iPhone 4S πήγε σε Samsung Galaxy S3 (το πούλησε το iPhone αντί 380€ και κάλυψε την διαφορά για καινούριο 16άρι...) και δηλώνει ενθουσιασμένος από την αλλαγή.
Ο ανόητος, σε λίγες μέρες θα τον έχω βάλει και αυτόν στο group buy!
-
Του δίνω 2 μήνες το πολύ για να επιστρέψει σε iOS.
-
Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα με την κάμερα του iPhone5: Το κρατάτε λάθος
http://www.adslgr.com/forum/threads/664 ... E%BF%CF%82
-
στα preferences μπορεις να επιλεξεις πολλα πραγματα πλεον για το πως θα λειτουργεις το ποντικι
-
To iCloud σε όλους τους παλιούς συνδρομητές mobileme δίνει 25GB δωρεάν μέχρι το 2050!
http://www.cultofmac.com/193658/former- ... ntil-2050/
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
@limited_oneστα preferences μπορεις να επιλεξεις πολλα πραγματα πλεον για το πως θα λειτουργεις το ποντικι
Θα το κοιτάξω αύριο!
έκανες την αναβάθμιση τελικά? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα με την κάμερα του iPhone5: Το κρατάτε λάθοςhttp://www.adslgr.com/forum/threads/664 ... E%BF%CF%82
Tο purple fringing πράγματι δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί σε ψηφιακή μηχανή, πρώτη φορά που είδαμε το φαινόμενο είναι τώρα με το iPhone 5.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα με την κάμερα του iPhone5: Το κρατάτε λάθοςhttp://www.adslgr.com/forum/threads/664 ... E%BF%CF%82
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
στα preferences μπορεις να επιλεξεις πολλα πραγματα πλεον για το πως θα λειτουργεις το ποντικι
Θα το κοιτάξω αύριο!
έκανες την αναβάθμιση τελικά?ναι ναι την εκανα και λειτουργησε το tethering παλι. Απο κει και περα δεν μπορω να πω οτι εχω δει καμια σπουδαια διαφορα.
Με το ποντικι χαλαστηκα και γω στην αρχη αλλα τωρα το συνηθισα. Παντως στο system preferences εχει 6 επιλογες νομιζω για το τι θα κανεις με το ποντικι.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Θα το κοιτάξω αύριο!
έκανες την αναβάθμιση τελικά?ναι ναι την εκανα και λειτουργησε το tethering παλι. Απο κει και περα δεν μπορω να πω οτι εχω δει καμια σπουδαια διαφορα.
Με το ποντικι χαλαστηκα και γω στην αρχη αλλα τωρα το συνηθισα. Παντως στο system preferences εχει 6 επιλογες νομιζω για το τι θα κανεις με το ποντικι.
Το μόνο θετικό από την αναβάθμιση είναι η πλήρης συμβατότητα με iOS πχ αλλάζεις ρυθμίσεις στο iMessage και ενημερώνεσαι στο iphone.
Νομίζω ότι καταναλώνει περισσότερη ενέργεια τώρα πάντως.
Βασικά πέρα από το tethering με το Lion κατάφερα να ρυθμίσω σωστά το iMessage στο iPhone και τώρα αποστολέας εμφανίζει τον αριθμό του κινητού μου αντί για το email. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα με την κάμερα του iPhone5: Το κρατάτε λάθος
http://www.adslgr.com/forum/threads/664 ... E%BF%CF%82
Tο purple fringing πράγματι δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί σε ψηφιακή μηχανή, πρώτη φορά που είδαμε το φαινόμενο είναι τώρα με το iPhone 5.
Εγω πρωτη φορα το βλεπω σε τετοιο βαθμο, αλλα αφου η apple το θεωρει φυσιολογικο, ετσι θα ειναι
-
Παραδέχτηκαν ήδη ένα λάθος , το δεύτερο πάει πολύ
-
Σπύρο, αν ψάξεις λίγο στο google με τον όρο purple fringing θα δεις ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται σχεδόν σε όλες τις compact μηχανές, χωρίς να είναι εντελώς απαλλαγμένες ακόμα και οι DSLR με τους μεγάλους αισθητήρες και ακόμα μεγαλύτερα κρύσταλλα φακών. Αυτό που αλλάζει στο iPhone είναι η βάση χρηστών. Αντί να μιλάμε για λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους ενός συγκεκριμένου μοντέλου, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια.
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να τραβάς φωτογραφίες αξιώσεων (π.χ. σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό) και το κάνεις αποκλειστικά με το τηλέφωνο σου, θεωρώ ότι κάνεις κάτι λάθος. Αν πάλι θέλεις να έχεις μαζί σου μια συσκευή που να σου δίνει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και να είσαι σίγουρος ότι όποτε και να την χρειαστείς θα είναι μαζί σου, (από ότι διαβάζω) το iPhone είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.
Το purple fringing είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πως μπορούμε να δημιουργήσουμε θέμα από το τίποτα όταν για τον α ή β λόγο θέλουμε να αποδείξουμε ότι μια μάρκα έχει προβλήματα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να τραβάς φωτογραφίες αξιώσεων (π.χ. σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό) και το κάνεις αποκλειστικά με το τηλέφωνο σου, θεωρώ ότι κάνεις κάτι λάθος. Αν πάλι θέλεις να έχεις μαζί σου μια συσκευή που να σου δίνει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και να είσαι σίγουρος ότι όποτε και να την χρειαστείς θα είναι μαζί σου, (από ότι διαβάζω) το iPhone είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά τι δικαιολογεί τα 700+€ της αξίας του?? Υποθέτω πως πρέπει όλα τα είναι κορυφαία γι αυτή την κατηγορία και την τιμή.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...