Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ξαναλέω, μπορεί στα χαρτιά να είμαι και 10 major updates πίσω, αλλά στην ουσία θεωρώ πως όχι. Η όλη φάση είναι σαν τις διάφορες εκδόσεις του Mozilla που από την 2 στην 3 πήγε με το πάσο του και μετά την 3 έφτασε στην (μισό να κοιτάξω...) 15 (ήμαρτον! ) σε κάνα χρόνο μέσα!
Φυσικά και υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις στα Android, δεν είναι καθόλου τυχαία η επιτυχία των Nexus, αλλά ξαναλέω, αν κάποιος θέλει ΑΥΤΟ , μπορεί να το έχει και στον κόσμο του Android.
Οπότε, δεν υπάρχει για εμένα τέτοιο επιχείρημα , δηλαδή, πως διαλέγω iPhone γιατί θέλω να τρέχω σε 3 ετών κινητό την τελευταία έκδοση. Αυτό, ισχύει και σε Android, όχι σε όλα, αλλά σε κάποια.
Δέχομαι φυσικά σαν επιχείρημα πως 'γουστάρω iPhone και δεν πα να τρέχει ό,τι να 'ναι'. Αυτό, μού φαίνεται πιο λογικό!
τα νεξους ΔΕΝ ειναι επιτυχημενα μοντελα, μην κοιτας που στα διαφορα φορουμ ο κοσμος που ασχολειται σιχτιριζει τους διαφορους παπαρες που δε δινουν αναβαθμισεις και αρκετοι πανε σε αυτα για να εχουν σοβαρη υποστηριξη (μεταξυ των οποιων και εγω που δε συμπαθω καν τη samsung)
o κοσμος δεν τα ξερει και εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου γιατι θελω να πεφτει η τιμη τους
ετσι κι αλλιως η google θα τα βγαζει .
οσο για τις αναβαθμισεις , ειναι σα να μου λες οτι εισαι οκ με τα xp ενω υπαρχουν 7 και συντομα 8
(ειναι το αντιστοιχο με αυτο που λεει ο Λαππας οτι καλυπτεται με το 3gs , αλλα με software )
σεβαστη αποψη , ομως οι νεοτερες αναβαθμισεις προσφερουν αρκετα πραγματα και κανουν ενα μεχρι προτινος αρκετα ανωριμο λειτουργικο διαρκως καλυτερο (και πλεον ανετα το καλυτερο )
το οτι εστρωσε απο τη 2.3 δε σημαινει οτι δε βελτιωσαν παρα πολλα πραγματα στη συνεχεια και δε θα συνεχισουν να βελτιωνουν
Hi-Fi αυτή η λίστα είναι λάθος; http://en.wikipedia.org/wiki/Android_ve ... ingerbread
Εγώ βλέπω ότι από το Gingerbread που έχεις εσύ, προχώρησαν στο Honeycomb, μετά στο Ice cream sandwich και τώρα στο Jelly bean.
το Honeycomb (εκδοση 3.χ.χ ) ειχε βγει μονο για ταμπλετες , γιατι πηγαινε το καθε μπετο και εβαζε 2.3 σε αυτες που ηταν τελειως ακυρο για τετοια χρηση
οποτε αποφασισε η google να βγαλει μια εκδοση αποκλειστικα για αυτες
απο τις 4.χ.χ ενοποιηθηκε το λειτουργικο και για τα 2 (μαλιστα οι 4αρες ειναι κυριως επηρεασμενες απο τη 3 και οπτικα δε φερνουν καθολου στις 2.χ.χ , αλλα σαφως βελτιωμενες)