-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ερώτηση προς τους iCloud users!
Μπορώ να συνδέσω στα account με numbers στο iCloud?Anybody????
Αν αγοράσω το numbers στο Mac και για iOS μέσω iCloud θα ελέγχω αρχεία από όπου θέλω. Αν όμως θέλω αυτά τα αρχεία να τα βλέπει και κάποιος άλλος με συσκευή iOS τι θα κάνω;
Τα numbers θα τα βλέπω κ στο iCloud.com? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι το εχουμε πει καποιοι δε θελουν ουτε το jb.. απλα επειδη εχει περασει οτι ολοι οι κατοχοι android ασχολουνται με root κτλ.. κατι που δεν ισχυει στη πλειοψηφιααντιθετως λεω οτι αυτοι που κανουν jb ειναι σαφως περισσοτεροι (αν και αυτο ειναι αυθαιρετο συμπερασμα χωρις στοιχεια) και σιγουρα το εχουν περισσοτερο αναγκη
ουτε εγω εχω κανει root , ουτε εχω custom rom απο τη μερια μου
Αποφασίστε επιτέλους. Το iphone το παίρνουν ΚΥΡΙΩΣ χαζογκομενάκια και άσχετοι με την τεχνολογία οπότε (λογικό επακόλουθο) λίγοι ασχολούνται με σπασίματα και ιστορίες και το χουν μόνο για facebook;;; Ή το αντίθετο οπότε ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση τους android users που κάνουν root????
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πάντως γενικώς βλέπω πολλή κωλοστριμούρα τους έχεις πιάσει τους crapdroid-άδες. Μάλλον είναι καλό το 5άρι.
Απλά δεν έχει κάτι καινοτόμο. Κατά τα άλλα του ανταγωνισμού του ρίχνει στα αυτιά, έστω και στα σημεία.
Τρελή μανούρα.Και έρχεται η επιβεβαίωση.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s ... s-4843.php
Και για να το πούμε με απλά λόγια: ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SMARTPHONE ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Και ποιοτικά και σε επιδόσεις ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Γελάνε μέχρι και οι πέτρες στον Άρη με τις λαστιχένιες παντόφλες από τον γύφτο στην λαϊκή (a.k.a. s3 , optimus G , one X/S κλπ) -
http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRu ... _embedded#!
από τα κλασσικά πλέον αξιόπιστα τεστ...
βεντουζα το 5αρη
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και για να το πούμε με απλά λόγια: ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SMARTPHONE ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Γελάνε μέχρι και οι πέτρες στον Άρη με τις λαστιχένιες παντόφλες από τον γύφτο στην λαϊκή (a.k.a. s3 , optimus G , one X/S κλπ)Πιο στημένα κι από τα πρωταθλήματα του gay στα 90s...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γελάνε μέχρι και οι πέτρες στον Άρη με τις λαστιχένιες παντόφλες από τον γύφτο στην λαϊκή (a.k.a. s3 , optimus G , one X/S κλπ)Πιο στημένα κι από τα πρωταθλήματα του gay στα 90s...
προσεχε μην σου πέσει το σαπουνοβότσαλο από το χέρι γιατί βλέπεις τι γίνεται...
-
Τα benchmarks δε λένε κάτι.
Αυτό που μετράει είναι ότι το 5 είναι στην πράξη πιο γρήγορο σε όλα σε σχέση με το S3.
Βέβαια οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δε νομίζω ότι είναι παράγοντας για να επιλέξεις κάποιο από τα 2. -
-
Εσύ δεν είσαι κατά του S3;
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι με επιασεςτο gs3 ειναι κορυφαιο τηλεφωνο , ομως ειναι ακομα αρκετα ακριβο και η δυναμη του ψιλοανουσια
στο θεμα nexus το ξερεις οτι ειμαι απολυτα δογματικος εκει δε το συζηταμε καν
αλλα και αυτο στα 500 και 600 ηταν ληστεια κανονικηη διαφωνια μου παντως δεν ειναι με το ιδιο το κινητο , αλλα με τη δεσμευση σε 2ετες συμβολαιο
αν δηλαδη του πεσει πουθενα και χαλασει ή του το κλεψουν θα συνεχισει να πληρωνει κερατιατικα?
σορρυ αλλα εγω για τετοιες μαλακιες (gadgets γενικα) δε χρεωνομαι , παιρνω οτι εχει η τσεπη μου..
θα τσακωθω για αυτα, ναι
θα γινω γραφικος, ναι
θα παραβιασω το συνταγμα και θα στειλω αθωους δημοκρατες στα κρεματορια, ναιομως δε θα παω να πληρωσω ποτε δοσεις , ουτε παχυλα συμβολαια που δε μου χρειαζονται
viewtopic.php?f=13&t=44839&start=10230#p2613881
Για πες, τι πρέπει (aka είναι σωστό, ηθικό και τίμιο) να αγοράσουμε τελικά;
-
να σου πω πιστευω οτι εισαι αρκετα εξυπνος ανθρωπος , γιατι προσπαθεις συνεχως να μου δειχνεις το αντιθετο?
δεν ειμαι 'εναντιον' του gs3 (οπως δεν ειμαι και του iphone, αλλα αυτο δε γινεται να στο εξηγησω οσο κι αν προσπαθησω ) , απλα εχω καποιους λογους που θα με απετρεπαν απο να το αγοραζα (τιμη/υποστηριξη/touchwiz)
αυτο ομως δε σημαινει οτι εχω καποια 'αντιπαθεια' σχετικα με τη συσκευηασχετως ομως ποια ειναι τα γουστα μου (αυτα τα αναφερω για οποιον ενδιαφερεται αλλωστε) , το gs3 και το I5 ειναι οι ναυαρχιδες των android και ios αντιστοιχα, οποτε ενδιαφερει γενικα η μεταξυ τους συγκριση, για αυτο και παρεθεσα ενα hands on βιντεο που βρηκα
πρεπει να με απασχολουν μονο τα πραγματα τα οποια αγοραζω?
αμα σου πω οτι εγω πινω μονο αμιτα , γιατι θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος χυμος σημαινει οτι προσπαθω να σου επιβαλλω την αποψη μου?
ΑΛΛΩΣΤΕ το βιντεο που παρεθεσα αν κατσεις και το δεις (που δε νομιζω οτι καθισες, καθισες απλα να ψαξεις και να παρεθεσεις το ποστ μου, αν κρινω απο τη χρονικη διαφορα των post μας ) παρολο που ειναι απο 'φιλικο' προς το android site δε λεει κατι κακο για το I5 , ισα ισα λεει μια πρωτη εντυπωση και απλα αναφερει τα γεγονοτα αρκετα αντικειμενικα θελω να πιστευω
ειναι οι ιδιοι που τα εσπαγαν στο προηγουμενο βιντεο και εβγαλαν το 5 πιο ανθεκτικο
αρα το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι , οτι εγω ποσταρα εδω περα? θα ξαναποσταρω και στο μελλον οποτε παρτο αποφαση για να μην εχουμε ανουσια σεντονια που δεν ενδιαφερουν κανενα
-
Δυστυχώς, αυτό έχω καταλάβει. Ότι δίνεις οδηγίες με βάση την τσέπη σου.
Άρα και το S3 που αγόρασα είναι λάθος.
-
τελικα μπορει απλα να εχω αδικο και να υπαρχει προβλημα
δε δινω οδηγιες, λεω την αποψη μου και οχι μονο με βαση τη τσεπη μου (γιατι η τσεπη μου ευτυχως μπορει να αγορασει ολα αυτα που συζηταμε)
αυτο δε σημαινει οτι θελω να στην επιβαλλω, οποτε ξεκολλα λιγο και προσπαθησε να καταλαβεις τι λεω
οδηγιες θα δωσω σε καποιον που θα μου ζητησει να του δωσω αυτες μπορει να ειναι σωστες μπορει να ειναι και λαθος, κανεις δεν ειναι τελειος και σιγουρα οχι εγω που εχω αλλωστε αλλαξει ριζικα γνωμη για αρκετα θεματα στη ζωη μου επειδη συχνα εκανα λαθη
στο κατω κατω οπως με ολους του ανθρωπους υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν και διαφωνουν μαζι μου, υπαρχουν και αυτοι που μπορει να θελουν να ακουσουν τη γνωμη μου, οσο 'ανωριμα' και αν τη θετω (αυτο το κανω, το παραδεχομαι)
εσυ και καποιοι αλλοι θες να διαβαζεις μονο αποψεις που αρεσουν σε σενα για να εχεις 'πολιτισμενο' κατα τα αλλα διαλογο (δεν ειδα να τη πεφτεις σε φανατικο της apple οπως τον bayern πχ, με τον οποιο εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα και γουσταρω τα ποστ του )
εισαι και φιλελευθερος αλλωστε και υπερ του διαλογου μη το ξεχναμε
λοιπον οσο και αν προσπαθεις να με διαβαλλεις , εγω δεν αλλαζω ειμαι αυτος που ειμαι, εκφραζομαι με το τροπο που εκφραζομαι και καποια ατομα που με ξερουν απο κοντα ξερουν ακριβως ποιος και τι ειμαι , δεν εχω αναγκη λοιπον τη συγκαταθεση σου και τη συμπαθεια σου και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχω αναγκη την εγκριση σου για να γραφω ο,τι γουσταρω (εφοσον δε προσβαλλω φυσικα) ,οποτε αν δεν εχεις να πεις κατι σχετικα με το θεμα, ασε τον εαυτο μου και τη 'φασιστικη' νοοτροπια μου στην ησυχια τους
αντικειμενικος δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειμαι, τελικα ομως βλεπω οτι ειμαι περισσοτερο απο πααααρα πολλους που θελουν να μας πεισουν για το αντιθετο
-
Για πες. Επιτρέπεται να έχω το S3 ή όχι, τελικά;
-
με βαση την ισχυουσα νομοθεσια επιτρεπεται
-
Δεν μ' ενδιαφέρει η νομοθεσία.
Θέλω να μάθω αν είναι σωστό, ηθικό και τίμιο.
-
πού θες να ξερω?
πηγαινε πανω απο το ταφο του jobs και προσευχησου να σου απαντησει
-
Thanks.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://counternotions.com/2012/09/21/applemaps/Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...
http://www.standard.co.uk/news/techandg ... 62528.html
half-baked προϊόν, το λιγότερο.
-
-
διαβάζω για ξεφτίσματα στο 5αρι
http://www.gsmarena.com/certain_black_i ... s-4844.php
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...