-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εχμμ.. διακόπτω λίγο την όμορφη συζήτηση για μια πρακτικής φύσεως απορία:(Σχεδόν) αποφάσισα να κάνω φορμάτ στο PC γιατί δεν βλέπω να βγάζει τη χρονιά χωρίς να τρώει μπουνιά. Έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολικά αργό για τα κριτήρια μου. Στο δια ταύτα:
Επειδή συγχρονίζω το iphone με το PC κι αν το φορμάρω θα χαθούν τα πάντα, έχει κάποιος ένα reference με οδηγίες για το τι θα πρέπει να κρατήσω, ν' αντιγράψω κλπ ώστε να μου γίνει η ζωή εύκολη μετά την φρέσκια εγκατάσταση των windows;
Το τηλέφωνο είναι 'μαμά', δεν έχει πειραχτεί καθόλου. (Και να λείπουν παρακαλώ σχόλια του τύπου: 'Ορίστε ο φιγουρατζής που λέγαμε, που δεν εκμεταλλεύεται τις πραγματικές δυνατότητες' κλπ κλπ )
Ευχαριστώωωω
το εκανα επιτυχημενα προχθες, 3 πραγματα:
- C:\Users\username\AppData\local\apple computer\
- C:\Users\username\AppData\roaming\apple computer\
- εντοπιζεις τον φακελο itunes, εμενα πχ ειναι μεσα στο my music
αντιγραφεις αυτα τα 3 και μετα το φορματ τα ξαναβαζεις στην θεση τους, προσεχοντας να τα βαλεις ακριβως εκει που ηταν, δλδ τον itunes κυριως, στα αλλα 2 δυσκολα να κανεις λαθος
καλο ειναι θεωρω να μπει και η μουσικη στο ιδιο path που ηταν πριν
δεν ξερω αν χρειαζονται και τα 3, ετσι μου ειπαν,αυτο εκανα και δεν χαθηκε τπτ
καλο θα ειναι επισης να κανεις ενα upgrade στην τελευταια εκδοση του itunes ΠΡΙΝ το format
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να πιάσει το 3Gs μου αν το πουλήσω; Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μετά από 3,5 χρόνια όπως και να το κάνουμε δεν δείχνει καινούργιο.Α, έχει και καινούργια μπαταρία.
Ανάλογα την έκδοση θα έλεγα από 150-200Ε.
-
Έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να πιάσει το 3Gs μου αν το πουλήσω; Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μετά από 3,5 χρόνια όπως και να το κάνουμε δεν δείχνει καινούργιο.Α, έχει και καινούργια μπαταρία.
κανα 150αρη
-
150-170€ Α-ΝΕ-ΤΑ. Σε μαξ 3 μέρες από τη στιγμή που θα βάλεις αγγελία θα έχει φύγει.
-
Το είχα αγοράσει €320. Αν πουληθεί €170 μετά από 3,5 χρόνια θα είναι η απόλυτη απόσβεση.
-
Πριν κάνα 8μηνο έδιωξα 3G φίλου με 120€ αν θυμάμαι καλά. Οπότε do the math για το 3GS με την καινούρια μπαταρία...
-
Πολλοί το δίνουν στα 200 έψαχνε φίλος μου από το στρατό κάτω από 200 για τη κοπέλα του και μου έλεγε ότι δεν έβρισκε
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!Μόνο κάνε γρήγορα γιατί το πιθανότερο είναι αυτό που σου είπε ο QsisVTS. Εγώ απλώς δεν πρόλαβα...
-
Σας ευχαριστώ και τους δύο, αυτό κοιτάω αυτή τη στιγμή.
Ευτυχώς backup γίνεται ευλαβικά και εβδομαδιαία σε όλα τα σημαντικά.
Το itunes δεν ήταν μέχρις στιγμής μέσα σ' αυτά, αν και θα το εντάξω από εδώ και πέρα, αφού ο συγχρονισμός των φακέλων γίνεται αυτόματα και δεν μ' ενοχλεί ένας-δυο παραπάνω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου.Κι εγώ, δεν έχω κανένα ζήτημα τι θα κάνει κάποιος με τα λεφτά του. Θεωρώ κιόλας εξαιρετική επένδυση των χρημάτων, αν αγοράσεις κάτι για να πουλάς μούρη, εν τέλει αυτό που πουλάς το ωραίο γκομενάκι να το... αγοράσει για παράδειγμα!
Αυτό δείχνει πως έπιασαν τόπο τα λεφτά σου (άσχετο βέβαια αν μάλλον δεν πολυσυμβαίνει το παραπάνω εκεί έξω, αλλιώς σιγά μην κυκλοφορούσε οτιδήποτε άλλο από iPhone... ).
Εγώ απλώς τονίζω πως μια τεράστια μάζα των αγοραστών iPhone είναι αυτοί που περιγράφω: ανίδεοι άνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν το νέο iPhone. Αυτό, ΔΕΝ συμβαίνει αλλού, το iPhone είναι μοναδικό γι' αυτό το πράγμα.
Δεν το λέω για να κατακρίνω κάποιον, το λέω σαν κοινωνικό / καταναλωτικό φαινόμενο.
Τουλαχιστον αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οι αγοραστες iPhone, S2, S3, One X, Note, Lumia ειναι το ιδιο κοινο. Οποιοδηποτε ακριβο κινητο απευθευνεται σε κοινο που θα πληρωσουν παραπανω για καποια πολυτελεια απλα γιατι μπορουν να το κανουν. Το ιδιο ισχυει για τα αυτοκινητα πολυτελειας που μπορει να στοιχηζουν τα διπλα απο ενα αυτοκινητο που κανει 90% αυτων που κανουν και αυτα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πολλοί το δίνουν στα 200 έψαχνε φίλος μου από το στρατό κάτω από 200 για τη κοπέλα του και μου έλεγε ότι δεν έβρισκεΘα το βαλω 280-300 νομιζω γιατι ειναι κατω απο 2 χρονων και καινουριο κοσμητικα μαζι με βεντουζα και φορτιστη αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ομως αυτο δεν σημαινει οτι εγω που σε 3.1.3 ειχα widgets,notifications,themes,tweeks δεν πρεπει να το παρω.
ειναι πιο δυσκολο να κανεις τις αλλαγες που ξερω εγω σε ios παρα να αλλαξεις rom σε ενα Νεξουςοποτε ηρεμιστε λιγο οσοι το παιζεται geeks με ενα ανδροιδ και αντε ενα παλιο Αιφον.
+1
Πχ για να εγκαταστήσεις εφαρμογή απο κατεβασμένο ipa (όχι μέσω instalous) είναι ολόκληρη μανούρα, πρέπει να μπείς μεσω ssh στο (οπωσδήποτε jailbroken) κινητό, να βάλεις το ipa σε συγκεκριμένο φάκελο και μετά να το εγκαταστήσεις μέσω instalous
Στα android ούτε κάν root δέν θέλει για να βάλεις ένα apk
Yeah πολύ δύσκολο.
Κατεβάζεις το ipa, το διπλοκλικάρεις και αυτόματα περνάει στο itunes όπου πατώντας το κουμπί sync , συγχρονίζει iphone με pc και εγκαθίσταται η εφαρμογή.Πάντως γενικώς βλέπω πολλή κωλοστριμούρα τους έχεις πιάσει τους crapdroid-άδες. Μάλλον είναι καλό το 5άρι.
Απλά δεν έχει κάτι καινοτόμο. Κατά τα άλλα του ανταγωνισμού του ρίχνει στα αυτιά, έστω και στα σημεία.
Τρελή μανούρα. -
Ναι χεστηκαμε ψηλά , απλά καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και για σας και για μας
Αν το θεωρείς καλύτερο και πιο απλό δε θα σου αλλάξω εγώ γνώμη , θα στην αλλάξει η apple που πλέον ακολουθεί τις εξελίξεις
Προς το παρόν πάρε wide παντόφλα που τόσο έκραζες μέχρι και πριν λίγο καιρό
Άντε και του χρόνου μπορεί να βάλουν και file explorer
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ομως αυτο δεν σημαινει οτι εγω που σε 3.1.3 ειχα widgets,notifications,themes,tweeks δεν πρεπει να το παρω.
ειναι πιο δυσκολο να κανεις τις αλλαγες που ξερω εγω σε ios παρα να αλλαξεις rom σε ενα Νεξουςοποτε ηρεμιστε λιγο οσοι το παιζεται geeks με ενα ανδροιδ και αντε ενα παλιο Αιφον.
+1
Πχ για να εγκαταστήσεις εφαρμογή απο κατεβασμένο ipa (όχι μέσω instalous) είναι ολόκληρη μανούρα, πρέπει να μπείς μεσω ssh στο (οπωσδήποτε jailbroken) κινητό, να βάλεις το ipa σε συγκεκριμένο φάκελο και μετά να το εγκαταστήσεις μέσω instalous
Στα android ούτε κάν root δέν θέλει για να βάλεις ένα apk
Yeah πολύ δύσκολο.
Κατεβάζεις το ipa, το διπλοκλικάρεις και αυτόματα περνάει στο itunes όπου πατώντας το κουμπί sync , συγχρονίζει iphone με pc και εγκαθίσταται η εφαρμογή.Πάντως γενικώς βλέπω πολλή κωλοστριμούρα τους έχεις πιάσει τους crapdroid-άδες. Μάλλον είναι καλό το 5άρι.
Απλά δεν έχει κάτι καινοτόμο. Κατά τα άλλα του ανταγωνισμού του ρίχνει στα αυτιά, έστω και στα σημεία.
Τρελή μανούρα.Εγώ πιάνω με το ποντίκι το ipa και το βάζω στο iTunes και τα υπόλοιπα ως είπες. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι αρχικά το ipa δεν πάει στον φάκελο iTunes του υπολογιστή με τα υπόλοιπα ipa αλλά το βάζεις με το χέρι. Τρομερά δύσκολο
Συν ότι από τον instalous σκρινάρω το link με το ipa και τα κατεβάζω από τον υπολογιστή.
Τώρα που τα είδε όλα τα παραπάνω ο σύντροφος gog80 ένας θεός ξέρει... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι χεστηκαμε ψηλά , απλά καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και για σας και για μαςΑν το θεωρείς καλύτερο και πιο απλό δε θα σου αλλάξω εγώ γνώμη , θα στην αλλάξει η apple που πλέον ακολουθεί τις εξελίξεις
Προς το παρόν πάρε wide παντόφλα που τόσο έκραζες μέχρι και πριν λίγο καιρό
Άντε και του χρόνου μπορεί να βάλουν και file explorer
Από που συμπέρανες ότι θα πάρω το 5άρι;;
Πέρασαν οι εποχές που τα αλλάζαμε σαν τα πουκάμισα τα κινητά. Μια χαρά με καλύπτει το 4αρι μου.
Αν ήθελα να πάρω καινούριο κινητό όμως, σίγουρα θα ήταν στις πρώτες 2 επιλογές μου. -
Yeah πολύ δύσκολο.
Τρελή μανούρα.Κάνε εσύ sync όταν έχεις μέσα συνδυασμό πληρωμένων και κατεβασμένων εφαρμογών ή απο άλλο υπολογιστή και έλα πές μου μέτα τί θα γίνει
Το οτι χρειάζεται υπολογιστής ή instalous+μανούρα για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή είναι epic fail απο μόνο του
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Yeah πολύ δύσκολο.
Τρελή μανούρα.Κάνε εσύ sync όταν έχεις μέσα συνδυασμό πληρωμένων και κατεβασμένων εφαρμογών ή απο άλλο υπολογιστή και έλα πές μου μέτα τί θα γίνει
Το οτι χρειάζεται υπολογιστής ή instalous+μανούρα για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή είναι epic fail απο μόνο του
Βασικά αυτό κάνω, χχμμμ περίπου 4,5 χρόνια που έχω iphone! (OMG τόσα πολλά είναι;;; )
Και μάλιστα αγορασμένες εφαρμογές από 2 account, το προσωπικό μου και της δουλειάς. Και φυσικά άπειρες σπασμένες.
Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Δεν ήρθε ακόμα το FBI να με μπαγλαρώσει. Ούτε κανέναν άλλον ανά την υφήλιο. -
για μενα δεν υπαρχουν droids vs fanboys . Υπαρχουν κινητα και λειτουργικα που χρησιμοποιω.
Οσο ευχαριστημενος ειμαι απο τα Νεξους μου ειδικα με την 4.1 πιστευω αλλο τοσο θα ειμαι με το 5.
Το βασικο ειναι οτι βρισκω και τα δυο λειτουργικα πληρη,με τον δικο τους τροπο το καθενα.
Υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και στα δυο.
Επομενως δεν συμφωνω με την αποψη crapdroid ουτε με την αποψη fashion victim.στα χερια του γνωστη γινονται ολα εργαλεια.
Τωρα αν στους 10 που αγοραζουν Αιφον ο μισος ειναι γνωστης ,δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το παρει.sent from my Nexus
-
Κατεβάζεις το ipa, το διπλοκλικάρεις και αυτόματα περνάει στο itunes όπου πατώντας το κουμπί sync , συγχρονίζει iphone με pc και εγκαθίσταται η εφαρμογή.
πως κατεβαζεις το ipa απο installus στο pc?
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...