-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μερικά απο τα σχόλια:
can we get one for the opposite? from ios to android.
why would anyone in his sane mind go from an android to ios? to pay for everything? or for being treated in the child manner 'you are stupid enough to do stuff so everything is locked'...
This article was paid for, right? I mean, the timing and the fact that there's no mention of the hordes of android users who are oh-so-desperate to make the switch
Yes, I'd love to switch to last year's phone.
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί κάποιος θα έμπαινε στον κόπο να γράψει κατι τόσο ανούσιο; Μέσα σε εκατοντάδες εκατομύρια χρήστες τηλεφώνων, πιστεύουν πραγματικά ότι κανείς δεν θα θέλει να πάει από Android σε iOs? (Εξαίρεση αποτελεί το 'can we get one for the opposite? from ios to android' που είναι ένα λογικό αίτημα)
Οι άνθρωποι εκφράζουν φυλετισμό σε οτιδήποτε, απο θρησκεία και ομάδα, μέχρι επιλογή τηλεφώνου. Στα τηλέφωνα είναι απλα αστείο γιατί δεν απειλούνται ζωές, αλλά μην γελιόμαστε, το ίδιο φαινόμενο είναι. Επιλέγεις μια μεριά και προσπαθείς συνεχώς και παντού να αποδείξεις ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι.
-
Προφανώς και υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω που θέλουν να κάνουν την μετάβαση από Android σε iOS. Φαντάζομαι δεν θα είναι λίγοι όσοι μην μπορώντας ν' αγοράσουν ένα iPhone, αγόρασαν ένα φτηνό Android αρχικά, με σκοπό να πάρουν αυτό που θέλουν όταν τους το επιτρέψουν τα οικονομικά τους.
Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν Android και με 50-60€ εκεί έξω, δεν έχουν όλοι συσκευές των 300€+...Το γιατί κάποιος αυτής της κατηγορίας θα προτιμήσει ένα iPhone και όχι κάποιο super duper Android, είναι άλλο ζήτημα. Το σίγουρο είναι πάντως πως υπάρχει τέτοιο κοινό και δεν είναι καθόλου μικρό.
-
σίγουρα είναι κάτι τόσο απλό, και δεν χρειάζεται να το συναρτήσουμε με κάτι πιο ουσιαστικό, ας πούμε με μια γενικότερη πτώση του IQ των αγοραστών;
Ας πούμε, κάτι ξαδέρφες μου είναι σίγουρα πιο χαζές από τους πατεράδες τους, και ενώ οι πατεράδες έχουν android αυτές πήραν iphone.
Και μια φίλη μου το ίδιο.
#socialfacts -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σίγουρα είναι κάτι τόσο απλό, και δεν χρειάζεται να το συναρτήσουμε με κάτι πιο ουσιαστικό, ας πούμε με μια γενικότερη πτώση του IQ των αγοραστών;Ας πούμε, κάτι ξαδέρφες μου είναι σίγουρα πιο χαζές από τους πατεράδες τους, και ενώ οι πατεράδες έχουν android αυτές πήραν iphone.
#socialfactsΕίναι τόσο απλό όντως, όσο απλό φυσικά είναι πως η πλειοψηφία αγοράζει το iPhone περισσότερο σαν fashion item και δεν ξέρει το παραμικρό από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και χρησιμοποιεί και μικρό μέρος των δυνατοτήτων του.
Φυσικά, αυτό δεν έχει να κάνει με την ίδια την συσκευή, η οποία παραμένει ένα πολύ μελετημένο και εξαιρετικό προϊόν.ΥΓ: Τα παραπάνω αφορούν την πλευρά του χρήστη. Αν κάποιοι Αρχ.Μηχ δυσκολεύονται να γράψουν 2 γραμμές Java, δεν φταίνε οι χρήστες!
http://www.amazon.com/Effective-Java-Ed ... im_sbs_b_1
Για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
ΥΓ2: Στην τελική, αν δεν ξέρεις κάτι, ρωτάς τον j.marr να σε βοηθήσει! Αμάν πια! -
αφού σου έγραψα ότι έχω δύο ξαδέρφες και μία φίλη
Αν το καλοσκεφτώ, νομίζω ότι παίζει και ένας γείτονας, και το καινούριο αφεντικό (που είναι χαζός->iphone) σε σχέση με το παλιό (έξυπνος->android). -
αυτοι φανταζομαι πλεον δηλωνουν τερμα ευχαριστημενοι σε σχεση με πριν , σωστα?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αφού σου έγραψα ότι έχω δύο ξαδέρφες και μία φίλη
Αν το καλοσκεφτώ, νομίζω ότι παίζει και ένας γείτονας, και το καινούριο αφεντικό (που είναι χαζός->iphone) σε σχέση με το παλιό (έξυπνος->android). -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οι άνθρωποι εκφράζουν φυλετισμό σε οτιδήποτε, απο θρησκεία και ομάδα, μέχρι επιλογή τηλεφώνου. Στα τηλέφωνα είναι απλα αστείο γιατί δεν απειλούνται ζωές, αλλά μην γελιόμαστε, το ίδιο φαινόμενο είναι. Επιλέγεις μια μεριά και προσπαθείς συνεχώς και παντού να αποδείξεις ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι.Πιστεύω οτι το iOS αντικειμενικά υστερεί έναντι του Android και έχω φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα μετά απο μεγάλη εξοικίωση και με τα δύο συστήματα. Το οτι κάποιον τον βολεύει το ios όπως είναι δέν εξαφανίζει τα όποια προβλήματά του.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σίγουρα είναι κάτι τόσο απλό, και δεν χρειάζεται να το συναρτήσουμε με κάτι πιο ουσιαστικό, ας πούμε με μια γενικότερη πτώση του IQ των αγοραστών;Ας πούμε, κάτι ξαδέρφες μου είναι σίγουρα πιο χαζές από τους πατεράδες τους, και ενώ οι πατεράδες έχουν android αυτές πήραν iphone.
#socialfactsΠλυση εγγεφαλου σε συγγενεις και φιλους λεγεται
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι άνθρωποι εκφράζουν φυλετισμό σε οτιδήποτε, απο θρησκεία και ομάδα, μέχρι επιλογή τηλεφώνου. Στα τηλέφωνα είναι απλα αστείο γιατί δεν απειλούνται ζωές, αλλά μην γελιόμαστε, το ίδιο φαινόμενο είναι. Επιλέγεις μια μεριά και προσπαθείς συνεχώς και παντού να αποδείξεις ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι.
Πιστεύω οτι το iOS αντικειμενικά υστερεί έναντι του Android και έχω φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα μετά απο μεγάλη εξοικίωση και με τα δύο συστήματα. Το οτι κάποιον τον βολεύει το ios όπως είναι δέν εξαφανίζει τα όποια προβλήματά του.
Και οι Χριστιανοί πιστεύουν ακράδαντα ότι το Ισλαμ υστερεί σε σχέση με τον δικό τους Θεο. Οι Παναθηναϊκοί ότι ο Ολυμπιακός υστερεί σε διακρίσεις στην Ευρώπη, οι οδηγοί BMW ότι οι Mercedes υστερούν σε αίσθηση, οι κάτοχοι Nikon οτι η Canon δεν έχει καλούς φακούς. Εφόσον δεν προσπαθούν να μας επιβάλλουν την θρησκεία τους ή οποιαδήποτε άλλη προτίμηση τους, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνωμη.
-
μα εσενα τουλαχιστον δε προσπαθησε κανεις να σου αλλαξει την αποψη..
κατι πηγε να σου πει ο hifi , που δε ξερει οτι δεν αλλαζει με τιποτα γνωμη πρεπει να του δωσεις το ελαφρυντικο , αλλα ηταν πιο πολυ στο επιπεδο της κουβεντας.. οχι οτι πηγε να σου επιβαλλει την αποψη του
εσυ πας καρφωτος για 5αρι
η κουβεντα γινεται γενικα , οπως σε καθε αλλο θεμα σε ενα φορουμ
εδω τουλαχιστον δεν εχουμε οπαδισμο με την εννοια που υπαρχει σε αλλους ιστοτοπους οπου καθε λιγα ποστ γραφεται 'προβατα' και 'μπεεεε'.. οποτε νομιζω οτι ειναι υπερβολη να μιλαμε για ολυμπιακους-παναθηναικους
-
ευτυχώς δεν έχουμε οπαδισμό που κάποιοι να κράζουν κάποιους άλλους περί προβάτων κλπ.
Πάλι καλά να λέμε. -
ελα ρε συ που ειναι οπαδισμος αυτος
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το οτι κάποιον τον βολεύει το ios όπως είναι δέν εξαφανίζει τα όποια προβλήματά του.και τουμπαλιν
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ευτυχώς δεν έχουμε οπαδισμό που κάποιοι να κράζουν κάποιους άλλους περί προβάτων κλπ.
Πάλι καλά να λέμε.Δεν νομιζω καποιος να κατηγορησε επι προσωπικου καποιον εδω μεσα γιατιμδιαλεξε iphone ή android. Τουλαχιστον οποιος συζηταει σοβαρα, περα απ τα πειραγματα που νταξ, συνηθισμενα ειναι σε ενα φορουμ
Σχολιαζουν ενα γενικο καταναλωτικο φαινομενο, την αναλυση του οποιου εσυ προφανως δε συμμεριζεσαι. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν νομιζω καποιος να κατηγορησε επι προσωπικου καποιον εδω μεσα γιατιμδιαλεξε iphone ή android.
Σχολιαζουν ενα γενικο καταναλωτικο φαινομενο, την αναλυση του οποιου εσυ προφανως δε συμμεριζεσαι.εσύ τρολλάρεις τώρα ή στα σοβαρά το γράφεις;
Για να ξέρω αν δεν πρέπει να απαντήσω απλώς, ή και να απελπιστώ ταυτόχρονα -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιστεύω οτι το iOS αντικειμενικά υστερεί έναντι του Android και έχω φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα μετά απο μεγάλη εξοικίωση και με τα δύο συστήματα. Το οτι κάποιον τον βολεύει το ios όπως είναι δέν εξαφανίζει τα όποια προβλήματά του.
Και οι Χριστιανοί πιστεύουν ακράδαντα ότι το Ισλαμ υστερεί σε σχέση με τον δικό τους Θεο. Οι Παναθηναϊκοί ότι ο Ολυμπιακός υστερεί σε διακρίσεις στην Ευρώπη, οι οδηγοί BMW ότι οι Mercedes υστερούν σε αίσθηση, οι κάτοχοι Nikon οτι η Canon δεν έχει καλούς φακούς. Εφόσον δεν προσπαθούν να μας επιβάλλουν την θρησκεία τους ή οποιαδήποτε άλλη προτίμηση τους, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνωμη.
Κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά και κάποια αντικειμενικά. Ενώ δέν υπάρχει σαφής απάντηση αν το Ισλάμ ή ο χριστιανισμός είναι καλύτερη θρησκεία, ο ολυμπιακός αντικειμενικά υστερεί σε ευρωπαικές διακρίσεις έναντι του παναθηναικού (φαντάζομαι εννοείς στο μπάσκετ), 2 έναντι 6 αν δέν κάνω λάθος.
Έτσι και το iOS υστερεί σε κάποια πράγματα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, πώς να το κάνουμε? Το οτι δέν παίζει φλάς, δέν κάνει μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth, θέλει iTunes για να το φορτώσεις με μουσική και βίντεο, δέν έχεις άμεση πρόσβαση στο filesystem και στην αρχική οθόνη έχεις ένα αχταρμα απο εικονίδια είναι όλα αντικειμενικά μειονεκτήματα.
Θα μου πείς τώρα οτι όλα αυτά σου είναι αδιάφορα. Το ίδιο μπορεί να πεί και ένας οδηγός Lada οτι δέν τον νοιάζει η έλλειψη κλιματισμού, υδρ. τιμονιού, ABS, ηλ. παραθύρων. Όμως δέν νομίζω οτι υπάρχει καμία αμφιβολία οτι ένα BMW είναι σαφώς πιό ολοκληρωμενο σαν αυτοκίνητο απο ένα LADA.
Και βασικά ποτέ δέν θα χαρακτήριζα 'ζώο' κάποιον που αγοράζει iphone, απλά 'απαίδευτο'. Και συνήθως αυτό ισχύει γιατι απο την εμπειρία μου όσοι τάσσονται φανατικά υπέρ των iphone συνήθως δέν έχουν χρησιμοποιήσει άλλη συσκευή ούτε γενικότερα ασχολούνται με τις εξελίξεις στο χώρο, παρα μόνο όταν βγεί το καινούριο iphone.
-
το κοινό που αγοράζει ακριβά και μουράτα πράγματα είναι πάνω κάτω το ίδιο ... είτε μιλάμε για μηλοφωνα, είτε για σαμσουκοφωνα, είτε για καγιεν
-
μα ακομα και σημερα δε πουλας μουρη με samsung κινητο πού πουλας μουρη?
αν παιρνεις κινητο μονο για μουρη , υπαρχει η δοκιμασμενη λυση
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το κοινό που αγοράζει ακριβά και μουράτα πράγματα είναι πάνω κάτω το ίδιο ... είτε μιλάμε για μηλοφωνα, είτε για σαμσουκοφωνα, είτε για καγιεναλλο που μετα κανει αναπαντητες να τους παρεις τηλ γιατι δεν εχουν μοναδες... αλλα το μηλοφωνο μηλοφωνο...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...