-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε θα με τρελάνεις; Ποιος αλλάζει Android στο χρόνο επάνω επειδή βγήκε απλώς το καινούριο;
Και ποιο είναι αυτό το 'καινούριο' δηλαδή; Εγώ κοντεύω 2 χρόνια με το δικό μου και όσοι ξέρω, έχουν κρατήσει τα Android κινητά τους το λιγότερο 1.5 με 2 χρόνια. Και μιλάμε πως πολλά από αυτά ήταν και κάτι ZTE και το κακό συναπάντημα τότε, φτηνά κινητά δηλαδή με χάλια hardware.Πέρα από κάποιους υπέρ άνετους εδώ μέσα που έδωσαν το SII για χάρη του SIII, δεν ξέρω κανέναν ν' ακολουθεί το trend της αλλαγής γιατί... έτσι!
'γιατί έτσι' δεν το κάνει κανένας. Ούτε iphone-ας ούτε android-ας. Πάντα υπάρχει κάποιος 'λόγος'.
Το android thread είναι ανοιχτό, και το διαβάζουμεΌταν είχα πάρει το Defy, σε παρέα είχα ακούσει το αμίμητο:
ΓΚ (γκόμενα, για το iPhone του γκόμενού της): Είναι φοβερό, μπαίνει και στο Internet.
HF (φτηνιάρης, με Android): Και το δικό μου.
ΓΚ: Ναι, αλλά δεν κάνει ό,τι και το iPhone!
HF: Όχι, δεν κάνει ό,τι και το iPhone, κάνει αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια...
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Case closed.
Κατάλαβες τώρα; iPhone ΔΕΝ είναι και τελείωσε! Σαν την άλλη που ήθελε να πάρει iPhone για να έχει GPS. Όταν της είπα πως από δαύτο έχουν ΟΛΕΣ οι συσκευές που λέγονται Smartphones πλέον και ειδικά για Android υπάρχουν μια χαρά προγράμματα, η απάντηση ήταν πως αφού θα το πληρώσει ο μπαμπάς της, θα πάρει iPhone γιατί είναι καλύτερο!
Κατάλαβες Μγιάκοβε παιδί μου;
Σε όλα αυτά αντιπαραβάλλονται οι στρατιές 'πήρα android γιατί το iPhone είναι για fashion victims και δεν κάνει τπτ', χωρίς στ' αλήθεια να καταλαβαίνουν τι είναι αυτό το τπτ, και τελικά παίζει και να έδωσαν περισσότερα λεφτά απ' ότι θα κόστιζε το i ενώ παράλληλα η μόνη φορά που θα χρειαστούν τα ακριβά χαρακτηριστικά του είναι για να βγει ένα screenshot κάποιου benchmark προγράμματος που να δείχνει πόσο γαμάει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πέρα από κάποιους υπέρ άνετους εδώ μέσα που έδωσαν το SII για χάρη του SIII, δεν ξέρω κανέναν ν' ακολουθεί το trend της αλλαγής γιατί... έτσι!
Σιγά την άνεση που χρειάζεται. Πουλάς το παλιό, πουλάς και αυτό που πήρες από την επιδότηση, παίρνεις το καινούριο και κρατάς και κάτιτις για χαρτζιλίκι ή αξεσουάρ.
Με το iPhone πάντως επικρατεί η λογική Golf. Όπως το λες είναι. Όταν είπα στην κολλητή μου με το χάρχαλο το 3GS μην κάνει κάνα αστείο και δώσει 550€ για iPhone 4, η απάντηση ήταν 'αφού είναι iPhone, δεν μπορεί να μην αξίζει'.
-
οι στρατιες που λες δε προκειται να φτασουν τους πληθυσμους κρατων των iphone
οντως υπαρχουν και αυτοι, αλλα απο αυτους που θα παρουν gs3 οι περισσοτεροι ειναι γκατζετακηδες, οποτε το κατεχουν το σπορ, αλλιως θα παρουν κατι σαφως πιο οικονομικο που μπορει να μη το εκμεταλλευτουν πληρως, δεν εκανε ομως μια περιουσια οπως το iphone -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ρε θα με τρελάνεις; Ποιος αλλάζει Android στο χρόνο επάνω επειδή βγήκε απλώς το καινούριο;
Και ποιο είναι αυτό το 'καινούριο' δηλαδή; Εγώ κοντεύω 2 χρόνια με το δικό μου και όσοι ξέρω, έχουν κρατήσει τα Android κινητά τους το λιγότερο 1.5 με 2 χρόνια. Και μιλάμε πως πολλά από αυτά ήταν και κάτι ZTE και το κακό συναπάντημα τότε, φτηνά κινητά δηλαδή με χάλια hardware.Πέρα από κάποιους υπέρ άνετους εδώ μέσα που έδωσαν το SII για χάρη του SIII, δεν ξέρω κανέναν ν' ακολουθεί το trend της αλλαγής γιατί... έτσι!
'γιατί έτσι' δεν το κάνει κανένας. Ούτε iphone-ας ούτε android-ας. Πάντα υπάρχει κάποιος 'λόγος'.
Το android thread είναι ανοιχτό, και το διαβάζουμεΑν εξισώνεις τον κακομοίρη που από το φτηνιάρικο πήγε κι αγόρασε κάτι καλύτερο, με την χαζογκόμενα που παίρνει iPhone για να έχει το καινούριο, πάω πάσο... Είναι εξίσου 'σοβαροί' λόγοι φαντάζομαι, ανάλογα το κοινό που απευθύνονται.
Όταν είχα πάρει το Defy, σε παρέα είχα ακούσει το αμίμητο:
ΓΚ (γκόμενα, για το iPhone του γκόμενού της): Είναι φοβερό, μπαίνει και στο Internet.
HF (φτηνιάρης, με Android): Και το δικό μου.
ΓΚ: Ναι, αλλά δεν κάνει ό,τι και το iPhone!
HF: Όχι, δεν κάνει ό,τι και το iPhone, κάνει αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια...
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Case closed.
Κατάλαβες τώρα; iPhone ΔΕΝ είναι και τελείωσε! Σαν την άλλη που ήθελε να πάρει iPhone για να έχει GPS. Όταν της είπα πως από δαύτο έχουν ΟΛΕΣ οι συσκευές που λέγονται Smartphones πλέον και ειδικά για Android υπάρχουν μια χαρά προγράμματα, η απάντηση ήταν πως αφού θα το πληρώσει ο μπαμπάς της, θα πάρει iPhone γιατί είναι καλύτερο!
Κατάλαβες Μγιάκοβε παιδί μου;
Σε όλα αυτά αντιπαραβάλλονται οι στρατιές 'πήρα android γιατί το iPhone είναι για fashion victims και δεν κάνει τπτ', χωρίς στ' αλήθεια να καταλαβαίνουν τι είναι αυτό το τπτ, και τελικά παίζει και να έδωσαν περισσότερα λεφτά απ' ότι θα κόστιζε το i ενώ παράλληλα η μόνη φορά που θα χρειαστούν τα ακριβά χαρακτηριστικά του είναι για να βγει ένα screenshot κάποιου benchmark προγράμματος που να δείχνει πόσο γαμάει
Υπάρχει κάποιο Android που είναι ακριβότερο από το iPhone; Ακόμη και το Siii όταν βγήκε, ήταν στα ίδια λεφτά. Το έχουμε συζητήσει τόσες φορές, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι διάβολο παραπάνω προσφέρει ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ το iPhone. OK, ίσως κάποιες εφαρμογές να είναι καλύτερες, αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και αντίστροφα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
mjacobε μια και ασχολείσαι με το ζμπορ.Έριξες καμιά ματιά στο BB10 και στο Mer/Tizen/Οπωςσκατάτοονομάσουν;
Not really, αλλά μοιάζει πολύ ενδιαφέρον
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι στρατιες που λες δε προκειται να φτασουν τους πληθυσμους κρατων των iphone
οντως υπαρχουν και αυτοι, αλλα απο αυτους που θα παρουν gs3 οι περισσοτεροι ειναι γκατζετακηδες, οποτε το κατεχουν το σπορ, αλλιως θα παρουν κατι σαφως πιο οικονομικο που μπορει να μη το εκμεταλλευτουν πληρως, δεν εκανε ομως μια περιουσια οπως το iphoneδλδ η κατηγοριοποίηση 'είμαι γκατζετάκιας' είναι ΟΚ
Εγώ λέω ότι ο γκατζετάκιας είναι η ανδρική χαζογκόμενα.Αυτή το παίρνει γιατί κάνει γούτσου γούτσου, αυτός για να βγάζει screenshots από benchmarks και να λέει ότι το δικό του βγάζει 500 τεραφλόπς αντί για το άχρηστο το i που βγάζει 400.
Υπάρχει κάποιο Android που είναι ακριβότερο από το iPhone; Ακόμη και το Siii όταν βγήκε, ήταν στα ίδια λεφτά. Το έχουμε συζητήσει τόσες φορές, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι διάβολο παραπάνω προσφέρει ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ το iPhone. OK, ίσως κάποιες εφαρμογές να είναι καλύτερες, αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και αντίστροφα.
Από το ακριβότερο iPhone ίσως όχι, από το iPhone γενικώς, αρκετές. π.χ. δες πόσα είναι ακριβότερα από ένα 4άρι.
Για το τελευταίο, προφανώς και γι' αυτό πήρες android (νταξ επειδή είσαι και τσίπης, αλλά ας πούμε ότι δεν ήταν γι' αυτό ).
Για 'μένα η μόνη, αλλά πραγματικά η μόνη λογική που έχει αξία, είναι αν θες να δώσεις τόσα λεφτά για ένα κινητό. Και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με android ή ios, αλλά για οποιοδήποτε.
Τώρα, τα αυτά είναι για τις χαζογκόμενες, τα άλλα για τους γκατζετάκηδες, τα τρίτα για τα fashion victims, εκείνα είναι άχρηστα, τα άλλα είναι γαμάτα, είναι απλώς μπούρδες, και όλες αυτές οι ομάδες για μένα είναι ισάξιες μεταξύ τους.
-
μαυρο η ασπρο το 5?
ειναι και πολυ φθηνο....:-xSent from my Nexus using Tapatalk 2
-
Άσπρο.
Να δούμε τι θα γίνει και με τις nano sim. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δλδ η κατηγοριοποίηση 'είμαι γκατζετάκιας' είναι ΟΚ
Εγώ λέω ότι ο γκατζετάκιας είναι η ανδρική χαζογκόμενα.Αυτή το παίρνει γιατί κάνει γούτσου γούτσου, αυτός για να βγάζει screenshots από benchmarks και να λέει ότι το δικό του βγάζει 500 τεραφλόπς αντί για το άχρηστο το i που βγάζει 400.
εσυ το λες , αλλα δεν ειναι ετσι
ακομα και τα ατομα που περιγραφεις εχουν καποια επαφη / ενθουσιασμο / επιγνωση της τεχνολογιας
, οι γκομενες και οσοι παιρνουν κινητο για το 'lifestyle' δεν εχουν καμιαεσυ προφανως προτιμας το ios για το λειτουργικο του το οποιο θεωρεις για δικους σου προσωπικους λογους καλυτερο απο το android και υποτιμας το hardware θεωροντας το κατι απλα δευτερευον που ναι μεν πρεπει να εξελισσεται αλλα μη το κανουμε και πολυ θεμα
ευτυχως το δικο σου σκεπτικο δε το εχει ουτε η apple και ευτυχως που και για μας που αρεσει το 'crapdroid' δε χρειαζομαστε (με τα σημερινα δεδομενα ) τερατα να το ευχαριστηθουμε
οταν ομως θες να εισαι και να λεγεσαι ηγετης , πρεπει να εισαι αδιαμφισβητητα μπροστα παντου γιατι και το hardware μετραει
τι να το κανω το ελαφρυ os στο 3gs και 4 , οταν σε καποιες αντικειμενικα βαριες εργασιες που δεν εχουν σχεση με το λειτουργικο θα ειναι ανεπαρκεις και η οθονη μικρη? κακως δηλαδη τα εξελιξαν αυτα?
σε αρκετα πραγματα (οχι σε ολα βεβαια) ο ανταγωνισμος ηταν μπροστα και η apple πλεον ακολουθει χωρις μαλιστα να παρουσιαζει κατι νεο ή καινοτομο στο λειτουργικο της -
http://www.collegehumor.com/video/68233 ... r-mcdonald
Καπως ετσι φαντάζομαι το επομενο keynote
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσυ το λες , αλλα δεν ειναι ετσιακομα και τα ατομα που περιγραφεις εχουν καποια επαφη / ενθουσιασμο / επιγνωση της τεχνολογιας
, οι γκομενες και οσοι παιρνουν κινητο για το 'lifestyle' δεν εχουν καμιααπλώς εσύ δέχεσαι τον ένα ενθουσιασμό και υποβιβάζεις τον άλλο.
Δεν έχει 'είναι έτσι' το ζήτημα. Καθαρά θέμα οπτικής.εσυ προφανως προτιμας το ios για το λειτουργικο του το οποιο θεωρεις για δικους σου προσωπικους λογους καλυτερο απο το android και υποτιμας το hardware θεωροντας το κατι απλα δευτερευον που ναι μεν πρεπει να εξελισσεται αλλα μη το κανουμε και πολυ θεμα
Το 1GHz από τα 300MHz έχουν αξία, και συνήθως αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ εξελισσόμενων γενεών.
Το 1.2 από το 1.4 όχι, και η φάση είναι υπερατού.Το να ανάγεις μικρές διαφορές σε τεράστια ζητήματα, δείχνει έλλειψη κατανόησης της τεχνολογίας, όχι επίγνωσή της.
Επίγνωση σημαίνει να βάζεις τα πάντα στην κατάλληλη κλίμακα (νταξ μετάφραση από τα αγγλικά ήταν αυτό ).ευτυχως το δικο σου σκεπτικο δε το εχει ουτε η apple και ευτυχως που και για μας που αρεσει το 'crapdroid' δε χρειαζομαστε (με τα σημερινα δεδομενα ) τερατα να το ευχαριστηθουμε
οταν ομως θες να εισαι και να λεγεσαι ηγετης , πρεπει να εισαι αδιαμφισβητητα μπροστα παντου γιατι και το hardware μετραει
Το μπροστά έχει πολλές ερμηνείες και οπτικές γωνίες.
Μπροστά παντού και στα πάντα δεν είναι ποτέ κανείς, μάλλον ευτυχώς.τι να το κανω το ελαφρυ os στο 3gs και 4 , οταν σε καποιες αντικειμενικα βαριες εργασιες που δεν εχουν σχεση με το λειτουργικο θα ειναι ανεπαρκεις και η οθονη μικρη? κακως δηλαδη τα εξελιξαν αυτα?
καλώς τα εξέλιξαν, είπα εγώ ποτέ να μην εξελίσσονται;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.collegehumor.com/video/6823327/apple-coasting-keynote-with-christopher-mcdonaldΚαπως ετσι φαντάζομαι το επομενο keynote
πραγματικα καλο!!
-
-
εγω δεν υποβιβαζω κανενα , ειμαι χρονια υπερ της αποψης ο καθενας να παιρνει αυτο που του ταιριαζει και δε θελω να κανω κουμαντο σε καμια τσεπη
-
οι διαφορες των εξελισσομενων γενιων ειναι αρκετα μεγαλυτερες (το 4 ηταν αρκετα πιο δυνατο απο 3gs και το 4s οσο και αν φαινοταν ασημαντο ειχε πολυ πιο δυνατο επεξεργαστη απο το 4, για το 5 θα δουμε και παλι ομως μιλανε για 2x γρηγοροτερο)
εχω την εντυπωση (και μαλλον ετσι ειναι) οτι στα κινητα τα πραγματα εξελισσονται πολυ πιο γρηγορα απο τους υπολογιστες , οπου απο γενια σε γενια οντως βλεπεις αυξηση σε επιδοσεις της ταξης του 25-30% οποτε και να πηδηξεις μια δυο δε χανεις και τιποτα
για το υπερατου συμφωνω, ωρες ωρες ειναι χαζο
- για το android δε θες τερας επιμενω. με διπυρηνο , 1 GB ram και 4.1 εισαι βασιλιας και κανεις τα παντα χωρις παραχωρησεις (δοκιμασε με λιγα λογια ενα galaxy nexus, το οποιο σημερα εχει αρκετα 'παρωχημενο' hardware)
επισης και το nexus s δουλευει αρκετα καλα.. η google αν εχεις παρατηρησει στα τηλεφωνα της δε κυνηγαει τα κορυφαια specs, κοιταει να κανει καλυτερο το λειτουργικο και ασχολειται με αλλα ζητηματα
τις μαχες των εντυπωσεων τις εχει αφησει στην apple και τη samsung
-
συμφωνω
-
το λες με δικο σου τροπο
-
-
έχω πει ότι θες τέρας για να τρέχει το android;
ή μήπως ότι δεν δουλεύουν καλά;
Μα συμφωνώ το 'από σε γενιά σε γενιά' έχει σημασία. Τα μεταξύ ιδίων γενεών είναι που δεν έχουν. -
Από τη σελίδα της LEGO στο facebook:
THIS JUST IN! First look at the new LEGO phone prototype. Service is spotty and no 4G but can be put back together if it falls apart?
-
Mjacob, συμφωνώ σε όλα
Infinity, και το Nexus μία από τα ίδια :S
-
Επιειδή δεν πολυασχολούμε με το iphone το 5αρι θα μπορεί να στέλνει με bluetooth??
-
Ναι.
-
Υποστηριζει και IrDA!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...