-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πολύ πιο ψηλόΤουλάχιστον είναι αισθητά πιο λεπτό και -αν δεν κάνω λάθος- πιο ελαφρύ.
Ίσως καταφέρει να με δελεάσει με την σωστή επιδότηση. Διαφορετικά μια χαρά κρατάει το παλιό.
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Το 64 σε ενδιαφερει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
BTW το iphone 4/4s ήταν αδικαιολόγητα παχύ. Πρέπει να ηταν απο τα πιό παχιά smartphone εκείνης της εποχής.
Για την ακρίβεια ήταν το λεπτότερο της εποχής και το είχαν διαφημίσει πολύ για αυτό τον λόγο.
Το Galaxy S2(και διάφορες παραλλαγές του) ήταν τα λεπτότερα.
Επίσης και το SE Arc S ήταν πιο λεπτό αλλά ήταν και μονοπύρηνο.
1 μήνα μετά βγήκαν τα Nexus & RAZR τα οποία ήταν επίσης λεπτότερα.Και το τωρινό νομίζω το διαφήμισε σαν το πιο λεπτό αλλά και πάλι δεν είναι.
PS. Μιλάω για το 4s.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
BTW το iphone 4/4s ήταν αδικαιολόγητα παχύ. Πρέπει να ηταν απο τα πιό παχιά smartphone εκείνης της εποχής.
Για την ακρίβεια ήταν το λεπτότερο της εποχής και το είχαν διαφημίσει πολύ για αυτό τον λόγο.
1 μήνα μετά βγήκαν τα Nexus & RAZR τα οποία ήταν επίσης λεπτότερα.Και το τωρινό νομίζω το διαφήμισε σαν το πιο λεπτό αλλά και πάλι δεν είναι.
ολα αυτα που αναφερεις σε καποιο σημειο ειναι παχυτερα. γιαυτο δεν τα θεωρουν λεπτοτερα.
-
PS. Μιλάω για το 4s.
Η σύγκριση πρέπει να γίνει όταν βγήκε το 4 (στο 4s δεν άλλαξε το πάχος) και όταν βγήκε το 4 galaxy s2 δεν υπήρχε.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Το 64 σε ενδιαφερει;64Gb σε τηλέφωνο; Ούτε κατά διάνοια. Το 16άρι και πάλι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
το χασαμε το κορμί πατριώτηηηηη
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ολα αυτα που αναφερεις σε καποιο σημειο ειναι παχυτερα. γιαυτο δεν τα θεωρουν λεπτοτερα.
Το razr είναι πιο λεπτό παντού
το gnex στο πιο λεπτο σημείο που είναι 7.1mm έχει τη μητρική τη κάμερα και το ακουστικό , χαμηλά που έχει το ηχείο και το μικρόφωνο χοντραίνει
-
PS. Μιλάω για το 4s.
Νομιζω το διαφημισαν ως λεπτοτερο απο τον προκατοχο του, το 4s, και οχι γενικα .
-
το μονο αρκετα εντυπωσιακο ειναι το βαρος αν αναλογιστεις τα υλικα
βεβαια σε αυτο παιζει ρολο και η πολυ μικρη μπαταρια που μαλλον θα συνεχισει να εχει και θεωρουταν καλη μεχρι το 4αρι
-
-
αυτα ειναι λιγο φιλοσοφικα, εσυ που εχεις την αρχαιολογια δε νομιζω οτι χρειαζεται να το πολυσκεφτεσαι , ειδικα απο τη στιγμη που δε θες για κανενα λογο android (εκει θα χαμε κατι να συζητησουμε)
η αναβαθμιση θα ειναι τεραστια και πιστευω οτι θα την αναγνωρισεις με το καιρο , αν οχι το πρωτο 5λεπτο
η μεγαλυτερη οθονη με φοβερη αναλυση και πραγματικα γρηγορος επεξεργαστης που θα κανει τα παντα πιο γρηγορα ειναι αρκετοι λογοι για να αναβαθμισουν την εμπειρια σου και να σου κρατησουν για αλλα 3 χρονιαη αναβαθμιση ειναι ψιλοανουσια για οποιον εχει 4s και ισως για καποιον με 4αρι, αλλα για σενα σε καμια περιπτωση
-
Εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει συσκευή Android.Γιατί εννοείται κάτι τέτοιο;
Εμένα πχ αν ήταν στα μισά λεφτά, θα με ενδιέφερε το iPhone5, φαίνεται ενδιαφέρον χωρίς να είναι τεράστιο. Απλά είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει.Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που αποκλείεις το Android...
-
Δεν έχει το κατάλληλο status.
-
απλα ετσι εχει μαθει και δε θελει να ξεβολευτει , μπορει (οχι μπορει, σιγουρα) να εχει αγορασει και καποιες εφαρμογες στο ios και να μη θελει να τις χασει
θα ειχε ενδιαφερον παντως να επαιρνε ο Λαππας android (+ )
-
Δεν έχει το κατάλληλο status.Σε περίπτωση που θέλεις να το χαρίσεις ειδικά....
-
εγω χαριζω android και αμα τους αρεσουν
αμα βρω κοπελα με iphone θα τη χτυπαω με αυτο καθε βραδυ πριν παμε για υπνο -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει συσκευή Android.
Γιατί εννοείται κάτι τέτοιο;
Εμένα πχ αν ήταν στα μισά λεφτά, θα με ενδιέφερε το iPhone5, φαίνεται ενδιαφέρον χωρίς να είναι τεράστιο. Απλά είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει.Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που αποκλείεις το Android...
Δεν χρειάζεται να τους καταλάβεις.
-
Και μυστηριώδης....
-
Εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει συσκευή Android.
Γιατί εννοείται κάτι τέτοιο;
Δεν χρειάζεται να τους καταλάβεις.
Σωστά.
εγω χαριζω android και αμα τους αρεσουν
αμα βρω κοπελα με iphone θα τη χτυπαω με αυτο καθε βραδυ πριν παμε για υπνοΚι εγώ έχω χαρίσει ένα LG Pop (το χρυσοπλήρωσα 170€ γιατί ήταν μωβ και ήθελε η touch screen ), και τελευταία το Samsung Pocket που αγόρασα 59€ (και προστέθηκαν και στην κάρτα , Win-Win)!
Δεν χάρηκε στην αρχή, έχει μικρή οθόνη μου είπε, αλλά της απάντησα πως με τα δικά μου χρήματα, τόσες ίντσες μπορεί να έχει...
Τελικά στο τέλος της άρεσε, πράγμα που αποδεικνύει πως το μέγεθος μετράει μεν, αλλά όχι μόνον αυτό... -
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...