-
Τι ωρα ειναι η παρουσίαση σημερα? Θα υπάρχει live?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τι ωρα ειναι η παρουσίαση σημερα? Θα υπάρχει live?Sent from my MT27i using Tapatalk 2
8 ώρα ελλάδας. live blog απο engadget.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πάντως νομίζω πως οι διαστάσεις των 4/4s είναι οι ιδανικές από άποψη φορητότητας.
Θα χάσει σε αυτό το κομμάτι νομίζω, ποτέ δεν ζήλευα τα τεράστια android τηλέφωνα.Και μάλιστα, από τη στιγμή που η μεγαλύτερη οθόνη είναι ίδιας 'ειδικής ανάλυσης', δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρει. Σαν να κόλλησαν ένα έξτρα κομματάκι ίδιας οθόνης από πάνω.
Για τα υπόλοιπα specs, θα κρίνω μετά την παρουσίαση.
ρε παιδια κολλητα τζιν φορατε, η εχετε μικροσκοπικα χερια ?
μια χαρα θα μπαινει στις τσεπες, μια χαρα θα το πιανετε και μια χαρα καλυτερα θα βλεπετε τα παντα
με 3.5' εχεις σπιρτουκοτο πλεον για τη high end κατηγορια
παντως ενω φαινοταν 'μακρουλο' στη πραγματικοτητα δεν θα ειναι (αφου μαλλον θα ειναι 16:9) , απλα απο οτι φαινεται θα ελαχιστοποιησουν το πλαινο πλαισιο ωστε να εχει το ιδιο πλατος και να ειναι το ιδιο βολικο με πριν στη αφη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ευχαριστω για το λινκ , ενδιαφερονμεσω του ανταγωνισμου προχωραει η τεχνολογια και καποια στιγμη επρεπε κι αυτοι να πιεστουν για να σταματησουν να τη δινουν με το σταγονομετρο και για αυτο να ευχομαστε να πανε καλα και τα wp8 για να βελτιωθουν περισσοτερο και οι υπολοιποι , γιατι ουτε το μονοπωλειο του android θα ειναι καλη εξελιξη ουτε και οταν επαιζε μονη της η apple μπαλα ηταν απο ενα σημειο και μετα
μη μου πεις οτι θεωρεις για παραδειγμα πως δεν επρεπε να μεγαλωσει η οθονη απο το 2007..
και λιγο ακομα να τη μεγαλωναν δηλαδη καλυτερα θα ηταν
(οπως και οι υπολοιποι εκτος απο τις ιντσες αρχισαν να μεγαλωνουν την αναλυση τους μετα το 4αρι και φτασαμε στις εξαιρετικες οθονες που εχουμε σημερα)αν δεν το κάνουν γορίλα , λίγο μεγαλύτερες ίνσες δεν χάλασαν κανέναν... προσωπικά από 3,5-4,3 μου φαίνονται ιδανικές
-
μεχρι 4.3 συμφωνω οτι κανενας (αντρας ειδικα) δε θα εχει προβλημα
πιο μετα υπαρχει , αλλα και παλι ειναι ωραια !
-
μεχρι 4.3 συμφωνω οτι κανενας (αντρας ειδικα) δε θα εχει προβλημαπιο μετα υπαρχει , αλλα και παλι ειναι ωραια !
το ιδανικό για εμένα είναι 4 αλλά όχι σαν αγγούρι... πιο τετραγωνισμένες
-
το wide ειναι πολυ πιο βολικο σε παιχνιδια και βιντεο και καθολου αβολο στο browsing οποτε ηταν λογικο καποια στιγμη να καταληξουν εκει
στο ipad μονο μου φαινεται καπως λογικο να μην ειναι wide γιατι μπορεις να το κρατας και ορθιο , ενω τα wide android tablets φαινονται λιγο παραξενα σε αυτη τη θεση , εχουν ομως και αυτα το πλεονεκτημα στα βιντεο
παντως συνεχιζω να πιστευω οτι φαινεται ετσι (ειδικα για σας που εχετε συνηθισει τα προηγουμενα iphone) ενω στη πραγματικοτητα δεν ειναι σε σχεση με τα υπολοιπα 720p κινητα
-
Αντε να δούμε τι χαρακτηριστικό του Android θα αντιγράψουν τώρα και θα το παρουσιάσουν σαν την φοβερή καινοτομία, (βλέπε siri)
-
Έχουμε μάλλον βέβαιο το NFC
(Από εποχή nexus s ) -
Ώρε πανηγύρια και πυροτεχνήματα για τις, μέχρι πριν μερικά λεπτά, 'αχρείαστες' 4 ίντσες...
-
Που τα βλέπεις;
-
Στο fb
Μέχρι και ο άμπαλος ο Πασκάλης μιλάει...
-
Live εδώ: http://www.iphonehellas.gr/iphone-5-apple-event-live/
Πολύς ντόρος για το τίποτα.
Περισσότερο facelift είναι, παρά νέο μοντέλο...για να χρησιμοποιήσω αυτοκινητιστικούς όρους.
Σαν την εξέλιξη 3GS --> 4 δεν είναι σε καμία περίπτωση.
-
-
Επίσης έβαλαν και πανοραμικές φώτο..
Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα που δεν ξέραμε και τιποτα νέο..
Τη μπαταρία την πέρασαν στα γρήγορα -
Αφού σου λέει θα κρατάει παραπάνω από το 4s. Δηλαδής μπορεί και 27 ώρες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Live εδώ: http://www.iphonehellas.gr/iphone-5-apple-event-live/Πολύς ντόρος για το τίποτα.
Περισσότερο facelift είναι, παρά νέο μοντέλο...για να χρησιμοποιήσω αυτοκινητιστικούς όρους.
με άλλη CPU, radio chip, οθόνη, κάμερα, πλαίσιο κλπ δεν θα το έλεγα απλώς facelift
-
Αν αληθεύουν οι φήμες για τη μπαταρία , με το 4πυρηνο δε θα κρατάει καθόλου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Live εδώ: http://www.iphonehellas.gr/iphone-5-apple-event-live/Πολύς ντόρος για το τίποτα.
Όταν έρθει η επιδότηση θα αλλάξουν τα πράγματα όμως, ε?
-
Αν αληθεύουν οι φήμες για τη μπαταρία , με το 4πυρηνο δε θα κρατάει καθόλου19 minutes ago
225 hours of standby time.
19 minutes ago8 hours of 3G talk time.
αυτό είπαν
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...