-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έβαλε κανένας Mountain Lion??? Αξίζει το νεο λειτουργικό??? Να το βάλω η να παραμείνω στο απροβλημάτιστο Snow Leopard????
Άν είσαι σε lion πιθανώς να μην αξίζει.
Εάν είσαι σε snow, τότε ναι.Snow έχω!
-
Κανένα κολπο να μην μου βγαζει διαφημίσεις το youtube υπάρχει;
Γιατί όποτε μα όποτε βγαλει μια γαμημενη 'slow mac?' κολλάει το συμπαν (οκ το youtube).Του είπα το πρόβλημα 3 φορές και με έγραψαν στα τριμαρισμένα τους αρχίδια.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γιατί όποτε μα όποτε βγαλει μια γαμημενη 'slow mac?' κολλάει το συμπαν (οκ το youtube).Του είπα το πρόβλημα 3 φορές και με έγραψαν στα τριμαρισμένα τους αρχίδια.
Ας γράψω κι εγώ την άποψη μου (αν δεν σου έχει απαντήσει κάποιος φίλος με πμ).
Νομίζω ότι μέσω youtube το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις για τα δικά σου βίντεο μόνο (αυτά που έχεις ανεβάσει - τουλάχιστον αυτό βλέπω στο δικό μου account). Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λύσεις για κάθε browser ξεχωριστά (add-ons του στυλ adblock). Προσωπικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα και μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχεις κολλήματα ενώ στο δικό μου σαπάκι (iMac - late 2006 ), ουδέποτε είχα τέτοιο θέμα.
-
MIT says iPhone has crossed a significant threshold in security
http://www.idownloadblog.com/2012/08/13 ... so-secure/ -
οριστε και τα πιθανα χαρακτηριστικα (ισως και εμφανιση) του επερχομενου iphone συμφωνα με το gsmarena
η μπαταρια αναρωτιεμαι αν θα γινει αρκετα μεγαλυτερη για τις αυξημενες αναγκες τις νεοτερης συσκευης -
Τον σχεδιασμό δεν θα το αλλάξουν λίγο οι κρετίνοι; Ίδιο με το 4/4s; fail...
-
Συμφωνώ, ποτέ δεν το χώνεψα ιδιαίτερα.
Το 3Gs μου ακόμα βαστάει, αν και μετά το τελευταίο update σε 5,1.1 είναι λίγο πιο αργό.
-
για εμένα το 4/4s είναι το τέλειο design
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
για εμένα το 4/4s είναι το τέλειο designΣυμφωνώ, για να δούμε όμως και το καινούργιο iphone πως θα είναι?
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
για εμένα το 4/4s είναι το τέλειο designΤο design μια χαρά είναι αλλά είναι αυτό που λέμε 'και μουσακά να τρως κάθε μέρα, κάποτε θα το βαρεθείς'.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ας γράψω κι εγώ την άποψη μου (αν δεν σου έχει απαντήσει κάποιος φίλος με πμ).
Νομίζω ότι μέσω youtube το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις για τα δικά σου βίντεο μόνο (αυτά που έχεις ανεβάσει - τουλάχιστον αυτό βλέπω στο δικό μου account). Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λύσεις για κάθε browser ξεχωριστά (add-ons του στυλ adblock). Προσωπικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα και μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχεις κολλήματα ενώ στο δικό μου σαπάκι (iMac - late 2006 ), ουδέποτε είχα τέτοιο θέμα.
Ένα βίντεο έχω ανεβάσει όλο και όλο και αυτο φυσικα χωρίς διαφημίσεις.
Απλα είναι τόσο σπαστικο που πλέον διαλέγω τα βίντεο που θα δω, ανάλογα την διαφήμιση που έχουν.
Και επαναλαμβάνω, δεν το κάνει με καμία άλλη πέρα απο αυτη που διαφημίζει ένα (μάλλον) πρόγραμμα antivirus για Mac.Τι να πω, κάνω υπομονή να την αλλάξουν.
Γιατι ότι ρυθμίσεις και αν κάνω, όσα update κτλ, τίποτα... Το πρόβλημα εκει. -
πεταγονται διαφημισεις στο youtube?
(εχω adblock και μαλλον δεν εχω παρει χαμπαρι) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πεταγονται διαφημισεις στο youtube?
(εχω adblock και μαλλον δεν εχω παρει χαμπαρι)Υπάρχουν διάφορα είδη διαφήμισης στο YouTube.
Α) - Το νεότερο: διαφήμιση πριν το βίντεο που για τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είσαι αναγκασμένος να την δεις, έπειτα μπορείς να πατησεις το skip it.
Β) - Το κλασικό: διαφήμιση pop up στο κάτω μερος του βίντεο, που με το Χ κουμπακι την βγάζεις.
Γ) - Το διακριτικό: διαφήμιση στα πλάγια, πάνω (ή και κάποιες φορές, ενδιάμεσα) απο τα προτεινόμενα βίντεο στα δεξιά της οθόνης.Εμένα το πρόβλημα μου το κάνει μια συγκεκριμένη διαφήμιση 'slow Mac ?' της τρίτης (και δεύτερης - είναι πακετακι στην συγκεκριμένη διαφήμιση) κατηγορίας.
-
Θάνο, για να σου βγάζει slow mac, όντως έχεις αργό iMac.
Σοβαρά τώρα, σχετικά με τα (α), (β), (γ), ουδέποτε είχα (ούτε έχω) πρόβλημα με το δικό μου σαπάκι, γι' αυτό και δεν έχω λάβει μέτρα. Από το youtube νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά αν υπάρχει σοβαρό θέμα, μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο add-on στον browser που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα, για τον chrome που χρησιμοποιώ τις περισσότερες φορές, υπάρχουν τα ad block και ad block plus (δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά θα σε καλύπτουν):
-
Θάνο για δοκίμασε να σβήσεις και την cache του browser.
-
κανένα αξιόπιστο λινκ για microsoft office for mac υπάρχει; Α και όσο πιο φθηνό γίνεται .
-
http://www.neowin.net/news/motorola-wan ... -in-the-us
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Θάνο για δοκίμασε να σβήσεις και την cache του browser.Πως το κάνουμε αυτό;
-
και μιας και συζητουσαμε για κενα ασφαλειας τις προαλλες
οχι και στα sms λεει η apple
ΧΛ ξανασκεψου το γιατι καπου θυμαμαι οτι εγραφες πως εχεις ξεσκιστει στα sms τωρα το καλοκαιρι -
Ο χρήστης appleinsider έγραψε:
Like other mobile operating systems, iOS SMS messages support transmission of optional, advanced features in the header section of text messages, including a 'reply to' address. Since most wireless carriers don't perform verification checks on these header specifications, incoming SMS messages to iPhones could be manipulated to appear as if they're coming from the 'reply to' address and not the actual sender..
http://www.appleinsider.com/articles/12 ... ofing.htmlΑν διαβάζω σωστά, το πρόβλημα δεν είναι με την apple, αλλά με τον τρόπο που στέλνονται τα SMS σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως λειτουργικού. Όπως και με τα e-mail, από την στιγμή που οι πάροχοι δεν επαληθεύουν τα στοιχεία του αποστολέα, δεν υπάρχει τρόπος να εξασφαλιστεί ότι το μήνυμα που λαμβάνεις είναι από το σωστό άτομο. Η Apple απλά επισήμανε ότι το iMessage (για το οποίο δεν το χρειάζεται να κάνεις κάτι παρεμπιπτόντως, αν ο άλλος έχει συσκευή IOS, το iMessage επιλέγεται αυτόματα) είναι πολύ πιο ασφαλές σύστημα.
Εφόσον τα οικονομικά μου μου επιτρέψουν να αγοράσω το 5 όταν βγει, το 3Gs θα το δώσω στην μικρή, αν είμαστε μαζί ακόμα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...