-
Στο καυτό παίζει να τα δει καμία κόλληση μέσα σε καμία πλακέτα... do not try this!
-
Ας το ποστάρουμε και σε αυτό το τοπικ... Φούτσα μέχρι τα παπούτσα έφαγε η Samsung.
*
Η Apple κερδίζει σημαντική νίκη εναντίον της Samsung, πάνω από $1 δις η αποζημίωσηΦαίνεται πως η πρόσφατη δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung έφτασε επιτέλους στο τέλος της με το σώμα των ενόρκων να έχει λάβει την τελική του απόφαση μετά από δύο μέρες συσκέψεων και τη συμπλήρωση άνω των 20 σελίδων και 700 ερωτήσεων σχετικά με τις κατηγορίες παραβίασης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και από τις δύο πλευρές.
Γενικότερα, οι αποφάσεις ήταν υπέρ της Apple (μάλιστα όλες οι πατέντες της Apple κρίθηκαν έγκυρες) με τη Samsung να επιτυγχάνει μικρότερες νίκες σε ορισμένα σημεία. Για παράδειγμα, στην πατέντα ’381 (rubberbanding) η Samsung είναι ένοχη σε όλα τα προϊόντα ενώ στην πατέντα ’915 (pinch to zoom) η Samsung βρέθηκε ένοχη σε όλα εκτός από τρία προϊόντα. Στην πατέντα ’163 (double-tap to zoom) η Samsung κρίθηκε και πάλι ένοχη σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων ενώ να σημειώσουμε ότι οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η κορεάτικη εταιρεία είχε επίγνωση σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις ότι παραβίαζε τις πατέντες.
Για την πατέντα ’677 που αφορά την μπροστινή όψη του iPhone η Samsung κρίθηκε ένοχη στην πλειοψηφία των προϊόντων, όπως και για τις πατέντες D’087 που αφορά την πίσω όψη του iPhone και ’305 που αφορά την αρχική οθόνη του iPhone. Σημαντική απόφαση για την Samsung ήταν αναφορικά με την πατέντα D’889 που αφορά την εμφάνιση του iPad, όπου οι ένορκοι έκριναν ότι τα tablets της εταιρείας δεν παραβιάζουν.
Τέλος, η Samsung υποχρεούται να καταβάλει το ποσό του $1.051.855.000 (ένα δις πενήντα ένα εκατομμύρια οκτακόσιες πενήντα πέντε χιλιάδες) $1,049,343,540 (update: το ποσό άλλαξε ελαφρώς λίγο μετά την αρχική ετυμηγορία) για την παραβίαση των εν λόγω πατεντών ενώ η Apple δεν οφείλει τίποτα στην Samsung αφού σύμφωνα με τους ενόρκους δεν παραβιάζει καμία πατέντα. Ιδού και το έγγραφο με την απόφαση των ενόρκων.*
http://www.macuser.gr/apple-samsung-trial-13598/
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!!!
-
Δεν έφτασε στο τέλος βέβαια η διαμάχη ακόμα, η Samsung φαίνεται ότι θα ασκήσει έφεση.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.Ρε αηφόνι να είναι και ότι να ναι. Άσε που με το 3GS θα φαίνεται και 'παλιά' στον χώρο
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.
Μια χαρα ειναι το 3GS. Θα ειχε προβλημα αν της αγοραζε κανενα φθηνο Samsung...
Και το πιο φθηνό σαμσουνγκ να της πάρει καλύτερο απο το 3GS θα είναι
Βέβαια μερικές γυναίκες δεν της απασχολεί καθόλου , αρκεί να μην χαλαει εύκολα και να έχει πολλές χρωματιστές θήκες
-
Mην εκτίθεστε!!!
Τα δεδομενα εχουν αλλαξει!!! -
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η apple μπορεί να μας εξηγήσει τι ακριβώς είναι οι πατέντες ’677 και '305??
-
ενταξει ηταν αμερικανικο δικαστηριο για αμερικανικη εταιρεια
στην αγγλια πχ ειχαμε αλλες αποφασεις
πιστευω οτι κακως ασχολουμαστε εμεις οι αγοραστες με τις πατεντες , κατανταει κουραστικη αυτη η ανακυκλωση των ανουσιων νεων
-
Αν είχε κερδίσει η Samsung υποψιάζομαι ότι δεν θα ήταν τόσο ανούσια, αλλά δεν πειράζει.
Βασικά πιστεύω ότι κακώς ασχολούμαστε με το ποιο λειτουργικό την έχει πιο μεγάλη. Αυτό που βολεύει τον καθένα είναι το καλύτερο. Χτες έγραφα ένα μήνυμα στο οποίο εξέφραζα την έκπληξη μου για το ότι κάποιοι κάθονται να κάνουν root και ιστορίες για δράκους ώστε να έχουν... μια σειρά περισσότερα εικονίδια στην οθόνη ( ), και μετά συνειδητοποίησα ότι από την στιγμή που τους αρέσει να ασχολούνται, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν το δημοσίευσα.
Σεβασμός στις προτιμήσεις και τις επιλογές των άλλων. Εκτός από του Corsair φυσικά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει ηταν αμερικανικο δικαστηριο για αμερικανικη εταιρειαστην αγγλια πχ ειχαμε αλλες αποφασεις
πιστευω οτι κακως ασχολουμαστε εμεις οι αγοραστες με τις πατεντες , κατανταει κουραστικη αυτη η ανακυκλωση των ανουσιων νεων
Έτσι ακριβώς.
-
Aυτό που λέει ο Χρήστος, ότι βολεύει στον καθένα. Βέβαια κάποιοι τσιμπάνε από το μαρκετινγκ και τα σκάνε αλλά κάποιους άλλους πραγματικά τους βολεύει το iOS.
Όσον αφορά τις δικαστικές διαμάχες κλαιν, ας σφάζονται μεταξύ τους, χέστηκα αν αυτό που με καλύπτει είναι αποτέλεσμα κλεμμένων πατεντών. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν είχε κερδίσει η Samsung υποψιάζομαι ότι δεν θα ήταν τόσο ανούσια, αλλά δεν πειράζει.Βασικά πιστεύω ότι κακώς ασχολούμαστε με το ποιο λειτουργικό την έχει πιο μεγάλη. Αυτό που βολεύει τον καθένα είναι το καλύτερο. Χτες έγραφα ένα μήνυμα στο οποίο εξέφραζα την έκπληξη μου για το ότι κάποιοι κάθονται να κάνουν root και ιστορίες για δράκους ώστε να έχουν... μια σειρά περισσότερα εικονίδια στην οθόνη ( ), και μετά συνειδητοποίησα ότι από την στιγμή που τους αρέσει να ασχολούνται, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν το δημοσίευσα.
Σεβασμός στις προτιμήσεις και τις επιλογές των άλλων. Εκτός από του Corsair φυσικά.
Ιστορίες για δράκους το root?
Μάλλον θεωρείς τη διαδικασία αντίστοιχης δυσκολίας με το να σκάβεις το χωράφι για 8 ώρες αλλά στην πραγματικότητα απλά κατεβάζεις μια εφαρμογή, συνδέεις το κινητό, κάνεις μερικά κλίκ με το mouse και έγινε root
Αυτό το κάνεις μία φορά και μετά σου ανοίγονται πολλές δυνατότητες.
Πχ, χθές έκανα άλλη μία πατέντα, απενεργοποίησα τους ηχους της φωτ. μηχανής ωστε να μπορώ να φωτογραφίζω κάτω απο τα φουστάνια των κοριτσιών χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι.
Πολύ απλά μπήκα στο /system/media/audio/ui/ και μετονόμασα τα αρχεία camera_click.ogg και camera_focus.ogg
Φαντάζομαι εσύ δέν το έχεις κάνει J/B το κινητό σου
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν είχε κερδίσει η Samsung υποψιάζομαι ότι δεν θα ήταν τόσο ανούσια, αλλά δεν πειράζει.Βασικά πιστεύω ότι κακώς ασχολούμαστε με το ποιο λειτουργικό την έχει πιο μεγάλη. Αυτό που βολεύει τον καθένα είναι το καλύτερο. Χτες έγραφα ένα μήνυμα στο οποίο εξέφραζα την έκπληξη μου για το ότι κάποιοι κάθονται να κάνουν root και ιστορίες για δράκους ώστε να έχουν... μια σειρά περισσότερα εικονίδια στην οθόνη ( ), και μετά συνειδητοποίησα ότι από την στιγμή που τους αρέσει να ασχολούνται, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν το δημοσίευσα.
πρωτα απο ολα δεν ειμαι fanboy της samsung , αλλα της google
επισης νομιζω οτι το θεμα με τις πατεντες εχει κουρασει πολυ χειροτερα απο τους fanboy wars , ειναι λογικα και επομενα αυτα στα φορουμ
ομως τα δικαστηρια δε ξερω οχι οτι ειναι αδιαφορες ειδησεις , αλλα παντου ασχολουνται με αυτο το ζητημα ξανα και ξανα και ξανα.. βαρεθηκα
μη νομιζεις παντως οτι οταν βγει και η google μεσω της motorola να κοψει το κωλο της apple οτι θα χαιρομαι
θα χαρω αν μου δωσει ενα καλο update και αν δε πληρωνει η μια εταιρεια στην αλλη ταριφες για καθε συσκευη, λεφτα που πληρωνουμε εμεις οι καταναλωτες στο κατω κατω..το ποιος αντεγραψε ποιον και στο πού (και σε τι βλακωδη πολλες φορες επιχειρηματα) βασιστηκαν οι κατηγοριες δε με νοιαζει να μου το πει κανενα δικαστηριο, καποια πραγματα φαινονται
ΥΓ παντως κι εγω εχω παψει να ασχολουμαι τοσο με τα iphone που εμενα αντιστοιχα μου φαινονται παραξενα , αλλα εχω παψει να ασχολουμαι και με τους χρηστες τους (περα απο τη πλακα που μπορει να κανω ποτε ποτε )
αυτο θελουν αυτο ας παρουν. πλεον μπορω να καταλαβω το γιατι , ασχετα αν συνεχιζω να διαφωνω -
Σε ipod touch αγορασμενο απο media markt εχει προβλημα οτι χανει το σημα wifi. Αλλο ipod touch αγορασμενο απο εξω δεν εχει καποιο προβλημα. Ξερει καποιος τι μπορει να ειναι;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.
Μια χαρα ειναι το 3GS. Θα ειχε προβλημα αν της αγοραζε κανενα φθηνο Samsung...
Και το πιο φθηνό σαμσουνγκ να της πάρει καλύτερο απο το 3GS θα είναι
Βέβαια μερικές γυναίκες δεν της απασχολεί καθόλου , αρκεί να μην χαλαει εύκολα και να έχει πολλές χρωματιστές θήκες
Γιατι θα ειναι καλυτερο απο 3GS? Φιλου Ace που τα συγκρινουμε διλπλα διπλα ειναι πολυ χειροτερο απο 3gs σε οθονη, εμφανιση και smoothness.
-
Πλάκα κανείς έτσι ;;
Το ace έχει καλύτερη οθόνη , κάμερα , επεξεργάστη, είναι ΠΟΛΥ πιο ανθεκτικό ...
Το μόνο που σώζει το 3GS είναι η αίσθηση ...Για να αγοράσεις σήμερα το 3gs πρέπει να έχεις μεγάλο καλο ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πλάκα κανείς έτσι ;;Το ace έχει καλύτερη οθόνη , κάμερα , επεξεργάστη, είναι ΠΟΛΥ πιο ανθεκτικό ...
Το μόνο που σώζει το 3GS είναι η αίσθηση ...Για να αγοράσεις σήμερα το 3gs πρέπει να έχεις μεγάλο καλο ...
Το αγορασα πριν 2.8 χρονια αλλα το δικο μου ειναι μονο 1.8 χρονων και η οθονη ειναι πολυ καλυτερη σε φωτεινοτητα και ποιοτητα. Φερε ενα ace να το βαλεις διπλα στο 3 να δεις.
-
Καλα και εγω το πήρα πριν 2 χρόνια αλλα δεν έχει να λεει
Σήμερα δεν αξίζει με α λεφτά του και αυτο έχει μεγάλη σημασία για ΠΟΛΥ κόσμο ...
Το έχει φίλη μου που το αγόρασε να δικιά μου προτροπή και το έχω περιεργαστει ΠΟΛΥ καλά -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σε ipod touch αγορασμενο απο media markt εχει προβλημα οτι χανει το σημα wifi. Αλλο ipod touch αγορασμενο απο εξω δεν εχει καποιο προβλημα. Ξερει καποιος τι μπορει να ειναι;Ελαττωματικό??
-
Για την περιπτωση να βραχει κινητο προσωπικα κανω το εξης ειδικα δε σε θαλασσα.. το ξεπλενω με γλυκο νερο αφου βγαλω αμεσως την μπαταρια... και μετα στον ηλιο για στεγνωμα αφου το 'τιναξω' να φυγουν τα πολλα νερα... επιασε σε δυο περιπτωσεις... μια χαρα...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...