-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θέλω και γώ να περάσω 5.1.1 σε j/b κινητό που έχει 5.0.1Με τις 'αγορασμένες' εφαρμογές τί γίνεται? Πρέπει να ξαναπεραστουν μία μία χειροκίνητα?
ναι, γιατί αν βάλεις την 5.1.1 χάνεται το J/b κ πρέπει να κάνεις καινούριο, οπότε αυτόματα χάνεις AppSync και Cydia για να μπορούν να περαστούν. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κάνοντας restore backup στο αναβαθμισμένο αφού έχεις περάσει appsync και cydia, υποθέτω πως ναι, αλλά δοκιμές δεν κάνω στο δικό μου
-
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2450mAh-H ... 27c4c1cb5d
τι λέτε να πάθει αν του βάλω αυτή την μπαταρία ?
τοπ σελερ είναι , σοβαρός φαίνεται αλλά ...
-
τιποτα δε θα παθει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τιποτα δε θα παθειέχεις βάλει πιο μεγάλη μπαταρία σε κινητό ?? θεωρητικά είναι σχεδόν 50%+ από την εργοστασιακή ...
κιουση μην με κάψει , οι επιδοτήσεις πεθάναν
-
αμα τα volt ειναι ιδια δεν εχεις θεμα λογικα , τα mAh δε νομιζω οτι παιζουν ρολο
εδω στο αυτοκινητο μου εχω βαλει ο,τι να ναι μπαταρια και δεν εχω θεμααλλη μπαταρια δεν χρειαστηκε να βαλω πουθενα , στο lg μου μετα απο 1.5 + χρονο η μπαταρια δουλευει τελεια και τα samsung απο οσο ξερω εχουν παρα πολυ καλες μπαταριες οποτε δε θα εχω προβλημα για τα 2 χρονια που σκοπευω να μου βγαλει
αν το κανεις μονο και μονο για μεγαλυτερη αυτονομια (δηλαδη δε σου εχει χαλασει ) , μην το κανεις, δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο να φορτιζεις καθε μερα
στο nexus δε προκειται να βαλω τη μεγαλυτερη μπαταρια (υπαρχει και επισημη) γιατι το κινητο απο υπερλεπτο θα ειναι λες και εχει καμπουρα (ασε που θα αχρηστευθει και η θηκη)
-
Μιας και μιλούσαμε για εκτυπώσεις στο ipad στο διπλανό topic, δείτε και το xPrintServer:
http://www.lantronix.com/it-management/xprintserver/xprintserver-t2.html -
Να ενημερώσω όσους ασχολούνται με το άθλημα ότι το feature 'Download Previous Purchases' είναι διαθέσιμο πλέον και για τη μουσική στην Ελλάδα.
-
Δύο ερωτήσεις:
-
Σε iPhone μετα από restore σετάρω τον τηλέφωνο σαν 'νέο iPhone' οι επαφές θα χαθούν; Θα πρέπει μετά να τις περάσω από το outlook;
-
Συνδέω iPad σε υπολογιστή, το itunes το βλέπει, αλλά δεν φορτίζεται (από τον υπολογιστή). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να έχω κάνει στο iPad ή στο iTunes για να αρχίσει να φορτίζει;
-
-
- Λέει οτι δε φορτίζεται, στην πραγματικότητα όμως φορτίζεται πολύ αργά. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ, το ipad θέλει 2Α για να φορτιστεί και τα usb του υπολογιστή βγάζουν μέχρι 500mA
-
- Ναι, χάνονται τα πάντα
-
Ευχαριστώ παιδιά
-
Σχετικά με το 2 μπορεί όντως να μην φορτίζει γιατί μπορεί η USB μπορεί να μην δίνει επαρκές ρεύμα. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα.
-
Δε μπορεί υπολογιστής να φορτίσει tablet από usb και στα android το ίδιο συμβαίνει
-
το ipad το φορτιζει, απλα το κανει πολυ αργα
-
Στις καινούριες μητρικές τα USB headers που έχουν για να συνδεθεί στο front panel του κουτιού είναι απευθείας συνδεδεμένα με το +5V του τροφοδοτικού οπότε μπορούν να δώσουν παραπάνω απο 500mA.
Μπορεί να μήν είναι όλα τα header που έχουν αυτή τη δύνατότητα αλλά μόνο ένα, συνήθως με διαφορετικό χρώμα.
Με τέτοια μητρική μπορείς άνετα να φορτίσεις smartphone.
-
ψάχνω ένα bluetooth παπαράκι που να συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, να δίνει ένα καρφί στέρεο για input στο στερεοφωνικό για να μπορεί να streamάρει το ipad.
Yπάρχει ελπίδα?
Δε θέλω να παίζει μόνο itunes, έχω ας πούμε ένα ιντερνετ ραδιόφωνο που ακούω συχνά στο αμάξι -
ipad bluetooth δεκτης *καλώδιο jack * στερεοφωνικό;
Γιατί να μην συνδέσεις ipad- στερεοφωνικό με το καλώδιο απευθείας;
Ή εννοείς ότι θα συνδέεται με bluetooth με το στερεοφωνικό; -
Βασικά για δύο λόγους
1)για να μην τρέχουν καλώδια μες στο αμάξι
2)μήπως όταν κάνει stream γλιτώσω τον βομβο που περνάει απ το δυναμό όταν το φορτίζω( Δεν έχει bluetooth το στερεοφωνικό)
-
Δε νομίζω να υπάρχει αυτό που θέλεις!!
-
βαλε καρ πισι κι εσυ...
ημαρτον!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...