-
έχω ακούσει ότι το νέο ipad και το 4s είναι made in china γι'αυτό υπάρχουν πολλά φθηνά σε αρκετές αγορές.
-
λαθος ακουσες
και τα προηγουμενα made in china ειναι -
-
UP!
http://www.engadget.com/2012/06/11/wwdc ... e-roundup/
Για να μην κουραζεστε, η Apple σουτάρισε τα Google Maps και εβαλε τα δικά της σε συνεργασία με την Tom Tom. Επίσης είχαμε νέα macbook με υψηλης ανάλυσης οθόνες και GT630m της Nvidia. iOS 6...
Αυτά τα ουσιώδη νέα... σε περίπτωση που κάποιος Μακάς θα ήθελε να ξέρει...
- Λοιπόν macάκες, θέλω λίγη ζωντάνια στο τόπικ σας... αντε καιρό έχω να ειρωνευτώ και να τρολλάρω mac user... θα με πουνε και πονόψυχο σε λίγο.
-
σαμπως πηρε κανεις χαμπαρι τι εγινε χθες;
-
εδω ολο το φορουμ το γυρναει σε android με ποιον περιμενεις να διαφωνησεις βρε ψορσαιρ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εδω ολο το φορουμ το γυρναει σε android με ποιον περιμενεις να διαφωνησεις βρε ψορσαιρ?δεν ξερω ρε γμτ... εχουν χάσει την φορμα τους και πραγματικά δεν βρίσκω με ποιον να σκοτωθώ Ισως... λεω ίσως... αμα ψήναμε τον Κικιζα να επαιρνε iPhone να είχε ξανά ενδιαφέρον το τοπικ να τσακωθούμε, να βριστούμε... να δωσουμε ραντεβού για ξύλο βρε αδερφέ... οπως τις παλιές καλές εποχες
Ο Λαππας πλέον γέρασε, δεν είναι ποια για τέτοια σπορ... πετάει χαρταετό πλέον...
-
Εγώ βαρέθηκα το τρολάρισμα. Ασχολήθηκα όσο μπορούσα για να βοηθήσω τους χρήστες, δεν έγινε σεβαστό, κανένα πρόβλημα.
Ασχολούμαι πλέον αποκλειστικά με ασφαλή αθλήματα.
-
Μεσω του turbox tv tuner μου, εχω κανει εγγραφη προγραμμα απο ψηφιακο καναλι..
Πηρα τα 2 .ts αρχεια και τα εκανα 1 mkv..
Το ερωτημα ειναι... ποιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο μπορω να χρησιμοποιησω για να κοψω τις διαφημισεις? (ειτε στο αρχικο .ts ειτε στο mkv)
το iMovie, δεν το κανει import.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ βαρέθηκα το τρολάρισμα.Κατανοώ. Εδώ καταντάει το ευφυές τρολάρισμα μονότονο, το επαναλαμβανόμενο σίχαμα δε θα κουράσει;
-
Θα παρει κανενας το νεο mcb retina? χρηστο;
-
Δεν γνωρίζω. Εγώ δεν χρειάζομαι καινούργιο laptop, το παλιό μου λειτουργεί απροβλημάτιστα.
-
εγω μαλλον θα το αγορασω.
μου βγαινει στα 2040Ε το μοντελο το βασικο.
Απλα περιμενω να το παρω μαλλον μετα τον Αυγουστο.Δεν το χρειαζομαι τωρα.Οσον αφορα το keynote πιστευω ηταν απιστευτη απογοητευση το iOS6 και το μονο που μου αρεσε ειναι το ΜΒΡ.
Οπως εγραψα και αλλου,μονο τα iPad και τα ΜΒΡ αξιζουν απο την σειρα της apple,τα αλλα οχι.
-
Eνταξει στο iPad εχεις value for money που στο μηλοφωνο δεν ειναι σιγουρο οτι υπαρχει καλο. Μεχρι που σκεφτομαι να παρω ΗΤΨ αλλα βαριεμε να ξαναγοραζω εφαρμογες (70-80 λιρες).
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω μαλλον θα το αγορασω.μου βγαινει στα 2040Ε το μοντελο το βασικο.
Απλα περιμενω να το παρω μαλλον μετα τον Αυγουστο.Δεν το χρειαζομαι τωρα.Οσον αφορα το keynote πιστευω ηταν απιστευτη απογοητευση το iOS6 και το μονο που μου αρεσε ειναι το ΜΒΡ.
Οπως εγραψα και αλλου,μονο τα iPad και τα ΜΒΡ αξιζουν απο την σειρα της apple,τα αλλα οχι.
Εγώ θα πρόσθετα και MBA
-
κάνω backup τα πάντα να περάσω 5.0.1 (αυτή δεν είναι η τελευταία με untethered j/b? ). any info good to know?
ώπα, μλκια, πάλι καλά που το πρόλαβα. Η τελευταία είναι η 5.1.1. έχει untethered j/b? είναι stable + καλή για το 3gs ?
-
Κομπλέ είναι. Απ΄ολα έχει. Προχώρα με την 5.1.1
-
μετά από κάμποσα error 1394 + error 11 τα κατάφερα, 1+ ξεμπέρδεψα
-
Θέλω και γώ να περάσω 5.1.1 σε j/b κινητό που έχει 5.0.1
Με τις 'αγορασμένες' εφαρμογές τί γίνεται? Πρέπει να ξαναπεραστουν μία μία χειροκίνητα?
-
Πώς αφαιρώ από το Itunes τις εφαρμογές από το προηγούμενο setup? τις έχει στη sync list αλλά δε θέλω να τις περάσω. είχα κάνει restore backup μετά την αναβάθμιση για να κρατήσω τα μνματα και τα μέιλ
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...