-
αν έχει μαθηματικά (τύπους, εξισώσεις κλπ) η διπλωματική σου, καλύτερο το τεχ/λατεχ που σου είπε ο drifter από τα office.
-
οταν λέω οτι τα Mac δεν κάνουν ούτε για γραφομηχανές καί είναι απλά ένα τρέντι αξεσουάρ δεν με ακούνε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πεισσότερο για χαβαλέ το γράφω γιατί ακουγα οτι δεν νοείται διπλωματική σε μακ...
έχω σπασμένο οφις 2011 + ελληνικό έλεγχο και πέρα από μερικά κολλήματα που (συνεχόμενα σειβ και άγιος ο θεός )και που είμαι σουπερ...Εννοείται ότι μπορείς να γράψεις διπλωματική στο mac, δεν υπάρχουν τέτοια στερεότυπα. Στο MBA, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργασιών που έγραψα ήταν σε mac (αυθεντικά office 2004/2008), εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, που για διάφορους ανόητους λόγους (που δεν έχουν σχέση με το λειτουργικό), έγραψα σε debian/windows xp. Μια χαρά είσαι.
-
Έκανα format σε ένα στικάκι kingston DataTraveler και η μεταφορά αρχείων απο το ΜΒΡ σε αυτό αργεί βασανιστικά. Φταίει που έσβησα μαζί με τα παλιά αρχεία και 2-3 παπαρίτσες προεγκατεστημένες ή κάτι άλλο;
-
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι εγκατεστημένες εφαρμογές (έχω σιδερώσει αρκετά στικάκια ). Λογικά αν το έχεις σε Mac OS Extended (Journaled), δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι εγκατεστημένες εφαρμογές (έχω σιδερώσει αρκετά στικάκια ). Λογικά αν το έχεις σε Mac OS Extended (Journaled), δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις πρόβλημα.ωχ, το άφησα στο ΦΑΤ, όχι στο mac os ... . Αυτό να φταίει;;; Θα το δοκιμάσω με το επόμενο που έχει σειρά .
Ευχαριστώ και καλή μου τύχη!Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάνω φορμάτ γιατί ενώ διαγράφω τα παλιά αρχεία των στικακίων, όταν πάω να περάσω νέα με ειδοποιεί ότι η χωρητηκότητα δεν επαρκεί. Σαν να μη διέγραψα τα παλιά. Αυτό φαντάζεσαι γιατί μπορεί να συμβαίνει ;
Μπορεί να ακούγονται κάπως παιδικές οι ερωτήσεις αλλά δε μου είχε συμβεί με win και στα μακ είμαι πολύ νέο . -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
ωχ, το άφησα στο ΦΑΤ, όχι στο mac os ... . Αυτό να φταίει;;; Θα το δοκιμάσω με το επόμενο που έχει σειρά .
Ευχαριστώ και καλή μου τύχη!Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με fat32. Αλλά δοκίμασε το Mac OS Extended (Journaled) που πραγματικά πετάει. Αν συνεχίσει και μετά να σέρνεται, θα μπορούσες να κάνεις ένα verify από το Disk Utility.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάνω φορμάτ γιατί ενώ διαγράφω τα παλιά αρχεία των στικακίων, όταν πάω να περάσω νέα με ειδοποιεί ότι η χωρητηκότητα δεν επαρκεί. Σαν να μη διέγραψα τα παλιά. Αυτό φαντάζεσαι γιατί μπορεί να συμβαίνει ;
Μπορεί να ακούγονται κάπως παιδικές οι ερωτήσεις αλλά δε μου είχε συμβεί με win και στα μακ είμαι πολύ νέο .Αυτό συμβαίνει γιατί στο mac τα αρχεία που σβήνεις από το στικάκι πηγαίνουν σε ένα κρυφό φάκελο που βρίσκεται στο στικάκι. Κατά συνέπεια ποτέ δεν έχουν σβηστεί πραγματικά. Λογικά θα έπρεπε να βλέπεις το Trash bin στο mac γεμάτο όταν βάζεις το στικάκι, οπότε θα μπορούσες να τα διαγράψεις οριστικά από εκεί.
-
Ευχαριστώ ερνάνι!
Διάολε έχω πάνω από 1,5 χρόνο το μβπ αλλά πάντα χρησιμοποιούσα κάποιο εναλλακτικό κλασικό καλό γουίν μηχάνημα. Τώρα ξέμεινα μόνο με δαύτο και δυσκολεύομαι κάπως. Μάλλον θα σας τρελάνω στην απορία στο επόμενο διάστημα. -
Ρώτα ελεύθερα.
Η σχέση είναι αμφίδρομη πάντα. Όλοι μαθαίνουμε.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν έχει μαθηματικά (τύπους, εξισώσεις κλπ) η διπλωματική σου, καλύτερο το τεχ/λατεχ που σου είπε ο drifter από τα office.+1
-
αλλαξα το front panel του ipod (4g) αλλα το πανω μερος (το αριστερο κυριως) δεν καθεται σωστα.
εβγαλα την ξεραμενη παλια κολλα
βιδωσα καλα τις βιδες
δοκιμασα να βαλω το panel απο πανω και μετα το κατω
εβαλα λιγη πιεση στο σημειοτιποτα απο αυτα δεν δουλεψε.
καμια ιδεα; -
http://spectrum.ieee.org/static/the-fac ... erspective
Επειδη το συγκρινει με την apple το βαζω εδώ
-
Υποτίθεται ότι σήμερα βγαίνει το jailbreak για το iOS 5.1.1
Για να δουμε.. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Για να δουμε..γιατι σε ενδιαφερει αυτο;
Δεν τα εχει προβλεψει ολα η μηλοεταιρια;
Ποιος ο λογος...; -
Για να δουμε..και για ipad2 ?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Για να δουμε..γιατι σε ενδιαφερει αυτο;
Δεν τα εχει προβλεψει ολα η μηλοεταιρια;
Ποιος ο λογος...;Φυσικά, απλά μου αρέσει να κινούμαι στα όρια της νομιμότητας.
Για να δουμε..και για ipad2 ?
Η πλήρης λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών είναι η εξής:
iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4S iPad iPad 2 Wifi iPad 2 WiFi+3G New iPad Wifi New iPad 4G iPod 3rd gen iPod 4th gen
Το iPad 2 Wifi (Revision 2) θα υποστηριχθεί αργότερα με αναβάθμιση του jailbreak tool.
http://www.iphonehellas.gr/35881/absint ... k-ios-511/
-
Για να δουμε..Tην έβαλα σε 4άρι χθες. Το πιο εύκολο jb ever.
-
Ναι. Και εγώ κομπλέ. Να μην είχαν κλατάρει και οι servers από τα repo του cydia.
-
έχει πάει η αδερφή μου στη σεουλ και μου λέει οτι το ipad 2 το έχουν στα 330ε...
είναι δυνατόν να είναι τόσο φθηνό ?
εντιτ , τώρα είδα στο κορεάτικο σαιτ οτι είναι
-
δε φέρνεις 2-3
το φτηνότερο εδώ είναι γύρω στα 450
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...