-
Όχι, ακούς μόνο ότι έχει ήδη μέσα.
Φυσικά υπάρχει.
-
Νομιζω στο πρωτο δεν υπηρχε κατι τετοιο,γ αυτο ρωτησα.Ευχαριστω
-
Σε όλα υπάρχει. Πώς θα το χρησιμοποιούσες άλλωστε;
-
ισως θυμαμαι φημες,ή κατι λαθος.
-
Ψηφιακή τηλεόραση στο ipad
http://www.engadget.com/2011/09/04/elga ... -on-video/
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Άσχετο: τί γίνεται με το iphone...? Χθες στο χειρουργεί όλοι έπαιζαν με αυτό... Όλοι οι αναισθησιολόγοι έχουν κ παίζουν/δεν ξέρω κ εγώ τί κάνουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης, σχεδόν όλοι οι ιατροί κ όλοι οι νοσηλευτές/νοσηλεύτριες...
Στην ελλάδα, στα χειρουργεία δεν υπάρχει iphone γιατί ασχολούνται όλοι με το play station.
-
Που γνωριζεται να πουλιουνται πιο φθηνα τα προιοντα apple??? και να τα αγορασει καποιος μεσω καρτας.... (tax free??? ) κ.λ.π.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Που γνωριζεται να πουλιουνται πιο φθηνα τα προιοντα apple??? και να τα αγορασει καποιος μεσω καρτας.... (tax free??? ) κ.λ.π.new york...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν εχεις την Zoogue?
Σκεφτομαι να μην βαλω προστατευτικο οθονης στο αιπαντ αφου συνηθως στο σπιτι το χρησιμοποιω και τα χερια ειναι καθαρα.
Για αιφον ομως χρειαζεται θηκες κλπ γιατι αν πεσει κατω τουλαχιστον προστατευεται λιγο...
Την έχω για να το στηρίζω σε όποια γωνία θέλω και να γράφω με άνεση.
Δεν είναι τόσο για προστασία, όσο για άνεση.
Άλλωστε σπάνια το έχω στη θήκη.
Εγώ το έχω σε θήκηαν και δεν θ´ελω για λόγους στήριξης συν´ηθως...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Που γνωριζεται να πουλιουνται πιο φθηνα τα προιοντα apple??? και να τα αγορασει καποιος μεσω καρτας.... (tax free??? ) κ.λ.π.
new york...
Ναι σιγουρα εκει.. αλλα μηπως χρεωνουν του φορους της πολιτειας εστω και αν φυγουν εξωτερικο???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
new york...
Ναι σιγουρα εκει.. αλλα μηπως χρεωνουν του φορους της πολιτειας εστω και αν φυγουν εξωτερικο???
Yπάρχουν κάποιες πολιτείες πχ oregon με 0% φόρο.
-
Όσοι έχετε περάσει σε lion έχετε προσέξει σημαντική διαφορά σε ταχύτητα στο λειτουργικό? Και στα καθημερινά αλλά και σε πιο εξειδικευμένα θέματα.
To ιOS 5 πότε βγαίνει περίπου? Έχει κανονιστεί κάποια παρουσίαση σύντομα?
-
Δεν παρατηρώ σημαντικές διαφορές, εκτός από ένα πρόβλημα που έχω ήδη αναφέρει: Συχνά, σε ένα tab που έχω αφήσει κάποια λεπτά ανενεργό στο safari δεν λειτουργούν πλέον οι τόνοι στα Ελληνικά και ούτε με reload επανέρχονται. Πρέπει να ανοίξω καινούργιο tab. Πιθανολογώ ότι κάποια ρύθμιση στον υπολογιστή μου προκαλεί conflict, αλλά άντε να το βρεις τώρα.
Και κάτι πραγματικά χρήσιμο:
http://www.restoremenot.info/ -
-
Έξω το πολυεθνικό κεφάλαιο από τα πανεπιστήμια!
Δε βρέθηκε κάποιος από τις φοιτητικές παρατάξεις του Stanford να τον διώξει; -
Και σ' αυτό το θέμα τρολλάρεις;
-
μπα δε τρολλάρει,
ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι το παρελθόν του τώρα που βγήκε στη φόρα ότι είναι στα τελευταία του.. -
Μπαίνει κανένας με mac από Hellas on Line; Σήμερα ήρθαν και μου άλλαξαν το modem της HOL και μόλις είδαν το mac μου είπαν πως πιθανώς δε θα μπαίνει στο internet, γιατί και άλλοι με mac αντιμετώπισαν αυτό πρόβλημα .
Όπερ και εγένετο. Με καλώδιο δε μπαίνει, μέσω wi-fi όμως μπαίνει κανονικά. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; -
Και τι σου απάντησαν μετά από αυτό, It just doesn't works?
Μήπως πρέπει να ψάξεις τις ρυθμίσεις του router που σου φέρανε;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μπαίνει κανένας με mac από Hellas on Line; Σήμερα ήρθαν και μου άλλαξαν το modem της HOL και μόλις είδαν το mac μου είπαν πως πιθανώς δε θα μπαίνει στο internet, γιατί και άλλοι με mac αντιμετώπισαν αυτό πρόβλημα .
Όπερ και εγένετο. Με καλώδιο δε μπαίνει, μέσω wi-fi όμως μπαίνει κανονικά. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;Εγώ, αλλά έχω το modem πριν 2-3 χρόνια. Ίσως το έχουν αλλάξει. Εννοείται ότι μπαίνει και με καλώδιο και με wifi.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...