-
Εγώ ΤΝΤ ή Γενική Ταχυδρομική χρησιμοποιώ όποτε στέλνω κάτι. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά δε στέλνω και συχνά. Νομίζω είναι και πιο φτηνές.
-
+Γενική Ταχυδρομική, που δεν έχει τόσο κλεψιμέικες τιμές σαν κάτι ACS και speedex.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
+Γενική Ταχυδρομική, που δεν έχει τόσο κλεψιμέικες τιμές σαν κάτι ACS και speedex.προσφατα δε συνελφθη ο τυπος που την εχει για χρεη στο δημοσιο ή κανω λαθος?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
+Γενική Ταχυδρομική, που δεν έχει τόσο κλεψιμέικες τιμές σαν κάτι ACS και speedex.
προσφατα δε συνελφθη ο τυπος που την εχει για χρεη στο δημοσιο ή κανω λαθος?
Ναι,φαινεται ριχνει τις τιμες με το να μην πληρωνει το δημοσιο
-
προσφατα δε συνελφθη ο τυπος που την εχει για χρεη στο δημοσιο ή κανω λαθος?
δεν έχω ιδέα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
+Γενική Ταχυδρομική, που δεν έχει τόσο κλεψιμέικες τιμές σαν κάτι ACS και speedex.Εγώ ΤΝΤ ή Γενική Ταχυδρομική χρησιμοποιώ όποτε στέλνω κάτι. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά δε στέλνω και συχνά. Νομίζω είναι και πιο φτηνές.
Ευχαριστω παιδες, θα δοκιμασω.
Επισης: Πως μπορω να μετακυλισω το μεταφορικο κοστος στον πελατη αλλα να εκμεταλλευεται τις καλυτερες τιμες που θα εχω πετυχει στην οποια Courier? Με λιγα λογια, θελω ο πελατης μου να αγοραζει κατι απο το eshop μου και να πληρωνει μονο την αξια των προιοντων πχ με πιστωτικη. Οταν ομως παραλαβει το δεμα, να πληρωνει κατευθειαν την κουριερ μετρητοις βασει τιμοκαταλογου που θα αναρτησω στο site.
-
-
Jaguar E-Type Series II.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγώ ΤΝΤ ή Γενική Ταχυδρομική χρησιμοποιώ όποτε στέλνω κάτι. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά δε στέλνω και συχνά. Νομίζω είναι και πιο φτηνές.
Ευχαριστω παιδες, θα δοκιμασω.
Επισης: Πως μπορω να μετακυλισω το μεταφορικο κοστος στον πελατη αλλα να εκμεταλλευεται τις καλυτερες τιμες που θα εχω πετυχει στην οποια Courier? Με λιγα λογια, θελω ο πελατης μου να αγοραζει κατι απο το eshop μου και να πληρωνει μονο την αξια των προιοντων πχ με πιστωτικη. Οταν ομως παραλαβει το δεμα, να πληρωνει κατευθειαν την κουριερ μετρητοις βασει τιμοκαταλογου που θα αναρτησω στο site.
Ποια η διαφορα να πληρωνει ο πελατης εσενα για να τα δωσεις στην ταχυδρομικη και να τα πληρωνι μονος του? Αν ξεχωριζει καραμπινατα στην αποδειξη που παιρνει οτι ειναι 20 τα ειδη και 6 η ταχυδρομικη, το ιδιο δεν ειναι?
Εναλλακτικα, φαε εσυ το κοστος οταν τζιραρεις, πχ, απο 50 € και πανω τσαμπα ταχυδρομικα για να παιρνουν και κατι παραπανω. αν ο ΜΟ τζιρου ανα πωληση ειναι πχ 40 € και 5 ειναι τα ταχυδρομικα, σε συμφερει να πουλας ειδη 50-55 και να πηγαινει με ταχυδρομικα δικα σου να χαιρεται και ο πελατης. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Jaguar E-Type Series II.Έφαγα κόλλημα και δεν το θυμόμουν... Και σαν αρχαιολάγνος, όταν βολέψει θα με πας στο πάρκινγκ της??
-
Saxon +trident, με το να λες στον πελάτη ότι θα πληρώσει με πιστωτική και με μια απλή σημείωση να του αναφέρεις ότι θα χρεωθεί μετέπειτα τα μεταφορικά δεν είναι σωστό γιατί πολλοί θα τσινίσουν άσε που δε θα το καταλάβουν καν και μετά πάλι θα τσινίσουν. Οπότε ή προπληρώνουν άπαξ το ποσό ή κάνεις αυτό με το δωρεάν. Για όλα υπάρχουν modules
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Saxon +trident, με το να λες στον πελάτη ότι θα πληρώσει με πιστωτική και με μια απλή σημείωση να του αναφέρεις ότι θα χρεωθεί μετέπειτα τα μεταφορικά δεν είναι σωστό γιατί πολλοί θα τσινίσουν άσε που δε θα το καταλάβουν καν και μετά πάλι θα τσινίσουν. Οπότε ή προπληρώνουν άπαξ το ποσό ή κάνεις αυτό με το δωρεάν. Για όλα υπάρχουν modulesΔε λεω εγω να πληρωνονται μετα ξεχωριστα , ο σαξον το προτεινει, διαβασε το κειμενο μου...
-
Επίσης, να προσθέσω ότι λογικά αν εσύ κάνεις συμφωνία με την ACS για τις αποστολές σου τότε θα μπορείς να πληρώνεις κάθε 1-2 μήνες μαζικά.
Σε συμφέρει σίγουρα να εισπράττεις εσύ τα μεταφορικά και κατόπιν να πληρώνεις την κούριερ. Keep it simple για τον πελάτη, μην τον μπερδεύεις.
-
Ποια η διαφορα να πληρωνει ο πελατης εσενα για να τα δωσεις στην ταχυδρομικη και να τα πληρωνι μονος του? Αν ξεχωριζει καραμπινατα στην αποδειξη που παιρνει οτι ειναι 20 τα ειδη και 6 η ταχυδρομικη, το ιδιο δεν ειναι?
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ξερω ακριβως το κοστος αποστολης γιατι παιζει ρολο το βαρος και η ογκοχρεωση (ΥΠΒ/5000) και τα ειδη ειναι περιεργα σε διαστασεις και βαρος.
Πχ ενα μελανακι εχει κοστος αποστολης 2€ ενω 1 κλασερ (ιδιο σχεδον βαρος αλλα μεγαλυτερο σε ογκο) εχει κοστος 5€.
Κανενα απο τα δυο δεν αποφερει μεικτο κερδος μεγαλυτερο απο το κοστος αποστολης...Εναλλακτικα, φαε εσυ το κοστος οταν τζιραρεις, πχ, απο 50 € και πανω τσαμπα ταχυδρομικα για να παιρνουν και κατι παραπανω. αν ο ΜΟ τζιρου ανα πωληση ειναι πχ 40 € και 5 ειναι τα ταχυδρομικα, σε συμφερει να πουλας ειδη 50-55 και να πηγαινει με ταχυδρομικα δικα σου να χαιρεται και ο πελατης.
Αυτο το κανω ηδη.
Saxon +trident, με το να λες στον πελάτη ότι θα πληρώσει με πιστωτική και με μια απλή σημείωση να του αναφέρεις ότι θα χρεωθεί μετέπειτα τα μεταφορικά δεν είναι σωστό γιατί πολλοί θα τσινίσουν άσε που δε θα το καταλάβουν καν και μετά πάλι θα τσινίσουν.
Εχεις δικιο μαλλον
Για όλα υπάρχουν modules
Τα εχω βρει ολα (φτιαχνω καινουργιο site, πιο συγχρονο, πιο λειτουργικο, σε αλλη πλατφορμα)
Επίσης, να προσθέσω ότι λογικά αν εσύ κάνεις συμφωνία με την ACS για τις αποστολές σου τότε θα μπορείς να πληρώνεις κάθε 1-2 μήνες μαζικά.
Ηδη εχω λογαριασμο που αντιλογιζεται καθε Παρασκευη.
Εντωμεταξυ, υπαρχει Νεα νομοθεσια για το B2C e-Commerce. (Εχει να κανει και με αυτο που συζηταμε)
-
Δε μπορεις για κάθε είδος να υπολογίσεις ένα 'συντελεστή επιβάρυνσης' ας πουμε, και το συνολικό μεταφορικό κόστος να υπολογίζεται στο checkout?
-
αυτο που λεει ο Τιφοζι.
θελει μια μηχανουλα με ενα πινακα απο τη μια μερια τα ταχυδρομικα πχ σε γραμμαρια και σε ογκο, οτι ειναι μικροτερο η μεγαλυτερο πληρωνεις και οποιοοι αλλοι κανονες, πχ ομαδοποιησης, και απο την αλλη, στοιχεια για τα προιοντα που να αφορουν και τον πινακα μεταφορικων, δεμενα στον κωδικο του ειδους.
ετσι θα βγαινει το κοστος, σα κωδικοποιηση δε νομιζω να ειναι τιποτα που να θελει PhdΕναλλακτικα, αν μπορεις να κανεις πχ ομαδοποιηση τα προιοντα σε 3 'μεγεθη/κουτια' μικρο μεσαιο μεγαλο και να τσιτωσεις την ταχυδρομικη να σου κανει καλυτερες τιμες γιατι θα διακινεις μονο 3 τυπους κουτιων παιζει? Ισως να εχεις και οικονομια εφσον παραγγλνεις και στον χαρτοκουτά 3 μεγεθη σε μεγαλες ποσοτητες αντι πολλα και διαφορα.
Επισης να κανεις ομαδικα παραδοσεις καθε 2 μερες πχ, ωστε να παιρνουν μονομιας μεγαλη ποσοτητα, αντι 2-3 ξεχωριστα δρομολογια την ημερα, παιρνει να κανουν εκπτωσεις ετσι?
-
Γνωρίζει κανείς που βρίσκουμε τέτοιο πωλητήριο;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωρίζει κανείς που βρίσκουμε τέτοιο πωλητήριο;to φτιαχνεις σε μαγαζι με αυτοκολλητα
-
Κύριοι τη βοήθειά σας. Δεν ήξερα που να το ποστάρω, οπότε το βάζω εδώ. Φίλος 22χρ, φοιτητής έχασε το βιβλιάριο υγείας του, προστατευόμενο μέλος με πατέρα συνταξιούχο του Πολεμ. Ναυτικού. Που πρέπει να απευθυνθεί και τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να βγάλει καινούριο; Στον ΟΠΑΔ (Δημόσιο; ) ανήκει;
-
Ναι. Στον ΟΠΑΔ θα απευθυνθεί.
http://www.opad.gr/GeneralAspx/ShowPage?a_View=Υπέυθυνες δηλώσεις για θεώρηση βιβλιαρίωνΥΓ. Αν παει ο ίδιος ο 22χρονος να έχει μαζί του και το βιβλιαριο του πατερα του και εξουσιοδότηση απο τον πατέρα του.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)