-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε τι μαγαζι ψαχνω για πλεξιγκλάς?Μπορείς να ρωτήσεις και σε κάποιο μαγαζί που φτιάχνει πινακίδες για μαγαζιά, ειδικά αν θες μικρό κομμάτι.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Θα κοιτάξω τριγύρω. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Σε τι μαγαζι ψαχνω για πλεξιγκλάς?
Μπορείς να ρωτήσεις και σε κάποιο μαγαζί που φτιάχνει πινακίδες για μαγαζιά, ειδικά αν θες μικρό κομμάτι.
+1
-
Για το σπιτι το θελω κ μαλλον για 15αρι προσανατολιζομαι ,δεν θα με πειραζε κ 17αρι ανοιχτος ειμαι σε καθε προταση κ αν χρειαστει να ανεβουμε λιγο στο κοστος ,χαλαλι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για το σπιτι το θελω κ μαλλον για 15αρι προσανατολιζομαι ,δεν θα με πειραζε κ 17αρι ανοιχτος ειμαι σε καθε προταση κ αν χρειαστει να ανεβουμε λιγο στο κοστος ,χαλαλιΤα περι επιλογης λαπτοπ μεταφερθηκαν στο viewtopic.php?f=13&t=49220&p=2509545#p2509537 ως το πλεον καταλληλο θεμα.Μην συνεχιζεις εδω την συζητηση .
-
βρεθηκαν μερικα δολλαρια του 1974 (438 για την ακριβεια) αυτα γινεται να τα αλλαξω σε ευρω η ειναι αχρηστα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βρεθηκαν μερικα δολλαρια του 1974 (438 για την ακριβεια) αυτα γινεται να τα αλλαξω σε ευρω η ειναι αχρηστα?Είχα δοκιμάσει στην Εθνική Τράπεζα με Δολάρια Καναδά (φοιτητής και είχα ξεμείνει από φράγκα ) αλλά δεν μου τα αλλάξανε γιατί μου είπαν ότι είχαν αποσυρθεί. Δεν είχα δοκιμάσει στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά φαντάζομαι δεν θα είχα αποτέλεσμα. Νομίζω πλέον δεν παίρνουν ούτε δραχμές, νόμισμα 10έτιας (αν και σε λίγους μήνες ίσως υποχρεωθούν να συναλλάσσονται με αυτό πάλι ).
-
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν έχεις χαρτονομίσματα 2 δολλαρίων είναι συλλεκτικά.
-
αυτα με τον αιζενχαουερ λες?
-
Εχώ περίπου τρεις μήνες που διέκοψα την σύνδεση μου σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ήμουν πελάτης για 10 συνεχη έτη.
Τους έχω αφήσει ένα υπόλοιπο 100 ευρω και μου έστειλαν χαρτί απο το νομικό τους τμήμα πως αν δεν τους το ξεχρεώσω θα προβουν σε κάθε νομικη διαδικάσια
Επιδή μου έκαναν κάτι σπαστικά δεν έχω την διαθεση να τους τα δώσω έτσι για το γαμώτο.
Υπάρχει περίπτωση να κινηθούν νομικά για ένα τόσο πενιχρό (για αυτούς) ποσό? έχετε ακούσει παρόμοιες περιπτώσειςή σας έχει τύχει κάτι ανάλογο? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εχώ περίπου τρεις μήνες που διέκοψα την σύνδεση μου σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ήμουν πελάτης για 10 συνεχη έτη.
Τους έχω αφήσει ένα υπόλοιπο 100 ευρω και μου έστειλαν χαρτί απο το νομικό τους τμήμα πως αν δεν τους το ξεχρεώσω θα προβουν σε κάθε νομικη διαδικάσια
Επιδή μου έκαναν κάτι σπαστικά δεν έχω την διαθεση να τους τα δώσω έτσι για το γαμώτο.
Υπάρχει περίπτωση να κινηθούν νομικά για ένα τόσο πενιχρό (για αυτούς) ποσό? έχετε ακούσει παρόμοιες περιπτώσειςή σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?Ποτε ακριβως εγινε διακοπη της υπηρεσιας και ποιο διαστημα χρησης καλυπτει το εν λογω ποσο;
-
Περίπου τρεις μήνες που εχω διακοψει. ειναι χρεωμένος ο τελευταίος μηνας 30 ευρω και αλλα 70 που υπολείπονται απο το ποσο που ειχα επιδοτηθεί
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Περίπου τρεις μήνες που εχω διακοψει. ειναι χρεωμένος ο τελευταίος μηνας 30 ευρω και αλλα 70 που υπολείπονται απο το ποσο που ειχα επιδοτηθείΔεν ειμαι νομικος, αλλα εχω την εντυπωση πως μπορει να γινει αγωγη, να παρεις παραταση, να κανεις εφεση κτλ. Το χρεος παραγραφεται μετα απο 5χρονια.
Βεβαια η εταιρια μπορει να μην μπει στον κοπο αλλα το ρισκαρεις; Το οτι το ποσο ειναι πενιχρο δε σημαινει και τιποτα, φαντασου οτι οι εταιριες ειναι 'μεσα' 100-150εκ. απο το συνολο των πελατων που εριξαν πιστολι, ενω τις υποθεσεις (λογικα) τις δινουνε σε δικηγορικα γραφεια μαζικα...
Προσωπικα θα πληρωνα, οι εταιριες ενημερωνονται μεταξυ τους για τα χρεη των πελατων και πιθανον να εχεις προβλημα ή να σου ζητησουν εγγυηση αν θελησεις νεα συνδεση απο αλλη εταιρια.
-
Ευχαριστώ. Α ρε που καταντήσαμε!
-
Kαι νομίζω πως σε περίπτωση που δικαιωθούν ΚΑΙ τα δικαστικά τους έξοδα τα χρεώνεσαι εσύ. Από την άλλη αφού τους τα χρωστάς γιατί να μην τα πληρώσεις?? Εκτός αν δεν σου παρείχαν τις υπηρεσίες που έπρεπε οπότε έχεις λόγο να είσαι τσαντισμένος μαζί τους.
-
εγώ λεω να μην πληρώσεις.
-
Καλησπερα παιδια...
Ξερει κανεις που γινεται να φτιαξω ενα επικυρωμενο φωτοαντιγραφο απο πτυχειο Αγγλικων???
-
Σε δικηγόρο.
-
εξαρτάται για τί το θες, μια φωτοτυπία μπορεί να στην επικυρώσει και το ΚΕΠ
-
Το ΚΕΠ δεν επικυρώνει ξενόγλωσσα εκτός αν είναι μεταφρασμένα.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)