-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Εχω κανει μια παραγγελια απο το πλαισιο και λεει Start Picking.Τι σημαινει αυτο? -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Εχω κανει μια παραγγελια απο το πλαισιο και λεει Start Picking.Τι σημαινει αυτο?συλλογη προϊοντων...
-
Πήγες τελικά ;
-
Γνωρίζουμε πως να υπολογίσουμε αυτή την περιβόητη εισφορά υπερ ανέργων-χαράτσι που μας επέβαλαν στον μισθό μας;
Μιλάω για ιδιωτικό τομέα.
Ο μισθός μου καθαρά είναι 1150 περίπου. -
Μα ήδη στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα γίνεται κράτηση υπέρ ΟΑΕΔ(2,43% + 5.53% δίνει ο εργοδότης). Η κράτηση αυτή αφορά μόνο τους ΔΥ κι είναι υπέρ ανέργων και υπέρ του ΤΠΔΥ. Και συμπληρώνω λέγοντας ότι δεν θα είναι 3%, αλλά 7,2% γιατί θα υπολογιστεί αναδρομικά από 1/1/2011.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μα ήδη στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα γίνεται κράτηση υπέρ ΟΑΕΔ(2,43% + 5.53% δίνει ο εργοδότης). Η κράτηση αυτή αφορά μόνο τους ΔΥ κι είναι υπέρ ανέργων και υπέρ του ΤΠΔΥ. Και συμπληρώνω λέγοντας ότι δεν θα είναι 3%, αλλά 7,2% γιατί θα υπολογιστεί αναδρομικά από 1/1/2011.Σίγουρα ισχύει μόνο για το δημόσιο;
-
Οπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον Εφαρμοστικό Νόμο επιβλήθηκαν για πρώτη φορά ειδικές εισφορές συνολικού ποσοστού 3% υπέρ ανέργων και Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων επί των αποδοχών των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Ο.Τ.Α., καθώς και όλων των υπαλλήλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών και των Ν.Π.Ι.Δ.
http://www.skaipatras.gr/skai-enimerosi ... CF%82.htmlΒασικά φίλε piii θα σου έρθει η έκτακτη εισφορά που είναι άλλο πράγμα κι είναι 1% επί των αποδοχών.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Οπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον Εφαρμοστικό Νόμο επιβλήθηκαν για πρώτη φορά ειδικές εισφορές συνολικού ποσοστού 3% υπέρ ανέργων και Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων επί των αποδοχών των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Ο.Τ.Α., καθώς και όλων των υπαλλήλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών και των Ν.Π.Ι.Δ.
http://www.skaipatras.gr/skai-enimerosi ... CF%82.htmlΒασικά φίλε piii θα σου έρθει η έκτακτη εισφορά που είναι άλλο πράγμα κι είναι 1% επί των αποδοχών.
Αυτό το γνωρίζω για την έκτακτη εισφορά.
Για το άλλο είχα τις αμφιβολίες μου φίλε famas.
Ευχαριστώ όπως και να έχει. -
Μπορούμε να βγάλουμε λαδομπογιά από ρούχο? Με πρώτο πλύσιμο έφυγε λίγη αλλά μέχρι εκεί. Σε καθαριστήριο που ρώτησα μου είπανε ότι δεν βγαίνει
-
http://www.cleaning.gr/pages/16562/.html
Λεκές από λαδομπογιά σε χαλί ή ύφασμα
Για να βγάλετε τον λεκέ ακολουθήστε την πιο κάτω διαδικασία:
1.Βρέξτε ένα καθαρό λευκό πανί με υγρό για στεγνό καθάρισμα και ταμπονάρετε (σφουγγίστε) το λεκέ,μην τον τρίβετε. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα στο ύφασμα, στο δέσιμο ή στο γέμισμα της επίπλωσης.Μην χρησιμοποιήτε βενζίνη ή υγρό για αναπτήρες.
2.Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού απο ένα ουδέτερο απορρυπαντικό για πιάτα (να μην περιέχει χλώριο ή άλλα ισχυρά αλκαλικά)σε μια κούπα τσαγιού χλιαρό νερό.Βρέξτε με το διάλυμα ένα καθαρό λευκό πανί και (σφουγγίστε)το λεκέ. Μην τον τρίβετε.
3.Με ένα καθαρό σφουγγάρι βρεγμένο με καθαρό νερό ξεβγάλτε τον λεκέ. Στην συνέχεια ταμπονάρετε τον λεκέ με ένα στεγνό πανί για να στεγνώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μην αναμιγνύετε αμμωνία με χλώριο. Τα αέρια που προκύπτουν μπορεί να είναι θανατηφόρα.
ΠΑΝΤΑ δοκιμάστε τα προϊόντα ή τα διαλύματα που χρησιμοποιείται για ξελέκιασμα ή για πλύσιμο των υφασμάτινων επιφανειών, σε ένα σημείο που δεν είναι εύκολα ορατό για να ελέγξετε την ευαισθησία των χρωμάτων.
-
Κάτι παρόμοιο..
Υπολείμματα κόλλας από σκελετό ποδηλάτου πως βγάζουμε..?
-
το google είναι φίλος μας παιδιά
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Κάτι παρόμοιο..Υπολείμματα κόλλας από σκελετό ποδηλάτου πως βγάζουμε..?
διαλυτικο νιτρου
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
το google είναι φίλος μας παιδιάΛες να μην είδα εκεί πρώτα..?
Τελικά με οινόπνευμα το έκανα..
-
το google είναι φίλος μας παιδιά
Λες να μην είδα εκεί πρώτα..?
Τελικά με οινόπνευμα το έκανα..
Moυ έβγαλε πολλά αποτελέσματα και δεν τα έβαλα για να μη σε μπερδέψω. Σίγουρα θα κοίταξες
Ελπίζω να βγήκε πάντως..
-
Όντως βγήκε!
-
Όντως βγήκε!Δεν θόλωσε το χρώμα σε εκείνο το σημείο? Σε δικό μου αναγκάστηκα και πέρασα γυαλιστικό βερνίκι απο πάνω για να επανέλθει σε εμφάνιση.
-
Το ''Εντυπο εξατομικευμένης παρέμβασης'' πηγαινουμε και το συμπληρωνουμε στον ΟΑΕΔ η μπορουμε να το εκτυπωσουμε και να το συμπληρωσουμε μονοι μας???
-
Πάνο αν δεν κάνω λάθος Εξατομικευμένη παρεμβαση είναι η συνεντευξη με τον εργασιακό σύμβουλο στον ΟΑΕΔ και συμπληρώνεται εκεί επιτόπου ένα έντυπο του οποιου αντιγραφο θα πάρεις και εσύ.
-
Προσεγγισης ηταν τελικα,λαθος μου το ζητησαν .
Το οποιο το πηρα πριν απο καμια ωρα απο Γιαννιτσα γιατι στη Θεσ/νικη δεν μου διναν.Ενα κ@λοχαρτο ειναι ρε π@@στη μου δεν μπορουν να συνεργαστουν μεταξυ τους και να μου το δωσουν απο κει???
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)