-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μάλλον το αντίθετο
το χαλίκι είναι καλύτερο πάντως, κάνει μασάζ και αφήνει kinky σημάδιαμεχρι να βγει κανα καβουρι και να στο πιασει
-
Λύση για το χνούδι υπάρχει μήπως?
-
-
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον κινέζικη είναι όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των μαρκέ εκεί έξω...
sent from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βαλε μια δικια σου φωτο που εχεις βαλει λαδι -
Οπως ειπα ,μπλιαχ !
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λύση για το χνούδι υπάρχει μήπως?Τι να σου πω βρε Κωστα, εγω μια τετοια που ειχα, εκανα αυτο που σου ειπα, ξαπλωνα παντα στεγνος και δεν ειχα θεμα. Μετα απο καμια 10αρια πλυσιματα παντως σταματησε να βγαζει αλλα η μοιρα της δεν αλλαξε, ετσι για εκδικηση!
Παρε ομως αλλη μια καλης ποιοτητας κι ας μην ειναι επωνυμη (καλυτερα μη σου πω, γιατι παιζει πολυ μαιμουδια) να κανεις τη δουλεια σου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λύση για το χνούδι υπάρχει μήπως?Προσέξτε το πολύ μαλακτικό!
Προσέξτε το πολύ μαλακτικό. Τα μαλακτικά δημιουργούν μια μεμβράνη στις ίνες του βαμβακερού και έτσι μειώνουν την απορροφητικότητα του προϊόντος.
Τα μαλακτικά συμβάλλουν επίσης στην δημιουργία χνουδιού. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό διότι η επεξεργασία της πετσέτας έχει μαλακτικό.
Το εξωτερικό στέγνωμα υπό σκιά κάνει τις πετσέτες ιδιαίτερα μαλακές και αφράτες ιδιαίτερα απαλές γίνονται σε στεγνωτήριο ρούχων.
Αν στεγνώσετε τις πετσέτες σας πάνω σε καλοριφέρ ή στον ήλιο θα γίνουν σκληρές.
Μην χρησιμοποιείτε πρόγραμμα εξοικονόμησης νερού.**Γιατί βγάζουν χνούδι οι πετσέτες
Είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργούν λίγο χνούδι οι καινούργιες πετσέτες - οι πολύ υψηλής ποιότητας, με μακρύ φλόκο πετσέτες, μπορούν επίσης να βγάλουν μερικά ξέφτια αρχικά.
Για να αποφύγετε την υπερβολική ή συνεχή δημιουργία χνουδιού, χρησιμοποιήστε ένα απαλό πρόγραμμα πλύσης στο πλυντήριό σας.
Πριν το πλύσιμο, δείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το επίπεδο πλήρωσης του πλυντηρίου σας.**http://www.klotsotiras.gr/various_advice_gr.asp
Ο συγκεκριμένος φτιάχνει (ακόμα) πολύ ποιοτικές πετσέτες στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω όμως από που μπορείς να τις αγοράσεις. -
Σε πανυγηρια ,και δεν κανω πλακα.Στης Τεγεας το Δεκαπενταυγουστο εχει παντα καποιον να πουλαει.Απο τα Τρικαλα δεν ειναι αυτη η εταιρια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε πανυγηρια ,και δεν κανω πλακα.Στης Τεγεας το Δεκαπενταυγουστο εχει παντα καποιον να πουλαει.Απο τα Τρικαλα δεν ειναι αυτη η εταιρια;δεν το ήξερα για τα πανηγύρια
... μάλλον εκεί πουλάει πετσέτες διαλογής (με ελαττώματα) γιατί οι κανονικές είναι σχετικά ακριβές.
Είναι από τα Τρίκαλα, είναι σύγχρονη μονάδα και από ότι ξέρω κάνει και εξαγωγές. -
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Σε πανυγηρια ,και δεν κανω πλακα.Στης Τεγεας το Δεκαπενταυγουστο εχει παντα καποιον να πουλαει.Απο τα Τρικαλα δεν ειναι αυτη η εταιρια;
δεν το ήξερα για τα πανηγύρια
... μάλλον εκεί πουλάει πετσέτες διαλογής (με ελαττώματα) γιατί οι κανονικές είναι σχετικά ακριβές.
Είναι από τα Τρίκαλα, είναι σύγχρονη μονάδα και από ότι ξέρω κάνει και εξαγωγές.συχνα πουλανε προηγουμενης χρονιας που εμειναν οχι διαλογης
ετσι γινεται και στο παζαρι του πειραια βλεπεις κατι μαρκες που εχουν ακομη και τα υδατογραφηματα αλλα ειναι 2-3 χρωνων παλια που δεν ειχαν ξεstockαρει -
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
δεν το ήξερα για τα πανηγύρια
Είναι από τα Τρίκαλα, είναι σύγχρονη μονάδα και από ότι ξέρω κάνει και εξαγωγές.Εχουμε μια πανω απο 10 χρονια,αγορασμενη στο πανηγύρι που εγραψα .Ακμαιότατη !
-
Αν είναι διαλογής δεν τις πουλάνε στα πανηγύρια με τη φίρμα τους να ξεφτιλιστούν.
Αλλάζουν την ετικέτα (βάζουν μια ανύπαρκτη) και τις πουλάνε. -
Επειδη μου ζητησαν να βγαλω καρτα ανεργειας για να με προσλαβουν σε μια δουλεια αν την βγαλω σε αλλη πολη απο αυτην που θα εργαστω παιζει καποιον ρολο???
-
Απο όσο κανένα, αλλά δεν ξέρω αν θα σε ¨δεχτεί¨ ο εκει ΟΑΕΔ, ίσως σε στείλει στην περιοχή σου για να βγάλεις.
Αν όμως σε δεχτεί, τότε δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα. -
Αυτο λεω,να την βγαλω στην περιοχη μου και να δουλεψω σε αλλη πολη.
-
Αν στην βγάλουν σε άλλη περιοχή τότε δεν πιστευω να έχεις κανένα πρόβλημα με τον εργοδότη.
Το θέμα όμως είναι να στην βγάλουν και να μην σε στείλουν στην περιοχή σου να την βγάλεις. -
Kαπως ετσι το κοβω να γινεται γιατι δεν εχω κατι γαι να πιστοποιησω τον μονιμο τοπο κατοικιας μου(μονο τα κοινοχρηστα βγαινουν στο ονομα μου).
-
Λογικά αυτά φτάνουν και περισσευουν.
-
Καλησπερα.Εχω κανει μια παραγγελια απο το πλαισιο και λεει Start Picking.Τι σημαινει αυτο?
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)