-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Ειναι μισο μισο το θεμα αλλα θελω να το θεσω να δω αν εχω καποιο φταιξιμο.
........Το παρκινγκ απεναντι απο τα goody's στο Αιγιο ειναι ΓΤΠΚ..
Απελπισια ειναι επισης στο λιμανακι απεναντι απο το Levele ,παραλιακα..Στανταρ για ενα απο τα 2 μιλας..
-
-
Αυτή η φωτό
είναι από το μετρό της Αθήνας; -
Αν ναι, έχει κανείς το τηλέφωνο της κοπέλας;
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
-
Αυτή η φωτό
είναι από το μετρό της Αθήνας; -
Αν ναι, έχει κανείς το τηλέφωνο της κοπέλας;
Το χω εγώ
6969696969 -
-
Vodafone είναι;
-
Η φωτο πρεπει να ειναι απο το μετρ της Αθηνας δες λιγο το βαγονι (αν εισαι Αθηναιος )και τον μπαρμπα
-
πολυ παλια φωτο! αν και περασμενη απο Photoshop (που εχει κοπει μερος του πισω απορω γιατι)
-
Απορια για τακτοποιηση αρχειων μουσικης... σε Ipod classic αλλα και γενικα σε καποιο σκληρο. Εχω σε ντεσκτοπ μουσικα αρχεια συγχρονισμενα με το Ipod. εχω και πολλα αλλα μουσικα αρχεια σε στικακια, αλλα και σε σκληρους εξωτερικους, που ομως ειναι ανακατεμενα σε Files, sub files αναλογα τον τιτλο του αλμπουμ αλλα και τον τραγουδιστη... πως να τακτοποιησω τους τιτλους των τραγουδιων.... να βαλω καθε ενα τραγουδι ενος δισκου μεσα σε Αρχειο με τον τιτλο του αλμπουμ?? η κατι διαφορετικο..., μερικα αρχεια ειναι αντιγραφη απο CD αλλα ειναι σε μορφη mp3 αλλα σε AAC... δεν εχω βρει προγραμμα να με βοηθησει σε αυτη τη τακτοποιηση... στη τελικη θελω να εχω ολα τα μουσικα αρχεια... ετσι ωστε να βρισκω με βαση η το αλμπουμ η τον τραγουδιστη τα τραγουδια που εχω σε ενα σκληρο δισκο... ωστε να αντιγραφω απο εκει αν θελω τους δισκους που θελω.... Καταλαβαινω οτι και τα play list ειναι βοηθεια αλλα μαλλον αυτα θα πρεπει να τα φτιαξω αφου βαλλω τακτοποιημενα τα μουσικα αρχεια καπου.... Καποια ιδεα για το τι να χρησιμοποιησω σαν προγραμμα για αυτα που θελω να κανω...???
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
είναι από το μετρό της Αθήνας;Ναι, είναι από τη 1η γενιά συρμών.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Vodafone είναι;Οχι αγαπημένη στάση
-
αύριο, 13/6, δουλεύουν οι τράπεζες?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αύριο, 13/6, δουλεύουν οι τράπεζες?Όχι.
-
μόνο εμείς δουλεύουμε
ποιους πο$%#@στης πρωθυπουργός ψήφισε να υπάρχουν αργίες μόνο για το δημόσιο;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η φωτο πρεπει να ειναι απο το μετρ της Αθηνας δες λιγο το βαγονι (αν εισαι Αθηναιος )και τον μπαρμπαΓια αυτην την φωτο δεν ειχε πει παλιοτερα καποιος οτι ειναι αδερφη του που σπουδαζει θεολογια(?)..? Ηταν καποιος απο εδω μεσα..
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
Κάποιος που έχει τον Αη Πόντ σαν υπογραφή... λολ
Πλάκα έκανε... -
ξερει κανεις κανα καλο site η κατι αλλο τελως παντως για να ξαναρυθμισω το μοτερακι και τους δορυφορους στο radix ?
-
Το επαγγελμα του πραγματογνωμονα για τροχαια ατυχηματα τοσο μεσα στην ΕΛ.ΑΣ οσον και στις ασφαλιστικες τι προσοντα χρειαζεται???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το επαγγελμα του πραγματογνωμονα για τροχαια ατυχηματα τοσο μεσα στην ΕΛ.ΑΣ οσον και στις ασφαλιστικες τι προσοντα χρειαζεται???Για τις ασφαλιστικές, όσους έχω γνωρίσει εγώ είναι φανοποιοί. Για την ΕΛ.ΑΣ δεν ξέρω...
-
Εδώ λέει κάποια πράγματα για τους πραγματογνώμονες.
-
Το διαβασα Κωστα και δεν καταλαβα τι ακριβως θελουν.Για σπουδες και εκπαιδευση δεν λεει κατι....
-
Και εγω απ ότι καταλαβα ... δεν θέλει τίποτα πέρα από έναρξη εργασίας απο την εφορία.
Εναν που είχα γνωρίσει κάποια στιγμή μου είχε πει ότι είναι μηχανικός απο ΤΕΙ.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)