-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
....Με ειχαν πιασει κατι εξαψεις την ανοιξη πειραματιζομενος λιγο με σπασαρχιδικο ειδος μουσικης - Vocal DnB ...
Ειχα βρει καποια ωραια ακουσματα... στο equalizer του Hifi που εχω στο σαλονι, boostαρα λιγο το φασμα των 20hz - 60hz.Η ενταση ηταν νορμαλ, τα πριμα και μεσαια ακουγοταν ομορφα ΑΛΛΑ ... οταν εμπαινε το 'βουητο' απο καποια κομματια στο παιχνιδι, οι γειτονες νομιζαν οτι UFΟ βρισκοταν σε τελικη φαση προσγειωσης! Βγηκα να πεταξω τα σκουπιδια (σημ: ΠΟΤΕ σε ωρα κοινης ησυχιας) ... ειχα κλειστα παραθυρα κτλ και οταν αγγιξα τον καδο ετρεμε απο το συντονισμο των χαμηλων!...
Δεν αρκεί μόνο να έχεις τη μουσική και τον ισοσταθμιστή.... χρειάζεσαι και τα κατάλληλα ηχεία και ενίσχυση για να πιάσεις 20-60Hz σε επαρκείς εντάσεις....
Με κάτι τέτοιες σκέψεις κρατάω κάτι παλιά ιαπωνικά ηχεία με τεράστια γούφερ που έχω κληρονομήσει.... μπορεί να χρειαστούν...! -
αμα δεν κανουν τιποτα ολα αυτα,φερνω ενα μπουζουκι που εχω φτιαξει και θα παιξω ενα ταξιμι οπου θα τους κανω ολους να φυγουν και να ερθουν στο σπιτι σου να κατσουν
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....Με ειχαν πιασει κατι εξαψεις την ανοιξη πειραματιζομενος λιγο με σπασαρχιδικο ειδος μουσικης - Vocal DnB ...
Ειχα βρει καποια ωραια ακουσματα... στο equalizer του Hifi που εχω στο σαλονι, boostαρα λιγο το φασμα των 20hz - 60hz.Η ενταση ηταν νορμαλ, τα πριμα και μεσαια ακουγοταν ομορφα ΑΛΛΑ ... οταν εμπαινε το 'βουητο' απο καποια κομματια στο παιχνιδι, οι γειτονες νομιζαν οτι UFΟ βρισκοταν σε τελικη φαση προσγειωσης! Βγηκα να πεταξω τα σκουπιδια (σημ: ΠΟΤΕ σε ωρα κοινης ησυχιας) ... ειχα κλειστα παραθυρα κτλ και οταν αγγιξα τον καδο ετρεμε απο το συντονισμο των χαμηλων!...
Δεν αρκεί μόνο να έχεις τη μουσική και τον ισοσταθμιστή.... χρειάζεσαι και τα κατάλληλα ηχεία και ενίσχυση για να πιάσεις 20-60Hz σε επαρκείς εντάσεις....
Με κάτι τέτοιες σκέψεις κρατάω κάτι παλιά ιαπωνικά ηχεία με τεράστια γούφερ που έχω κληρονομήσει.... μπορεί να χρειαστούν...!2 τριδρομα Pioneer με 12άρα woofer εχω
Ειχα βαλει στο αντιστοιχο τοπικ τα specs... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
bitch please
έχω γράψει για το αμάξι CD μισό iron maiden και μισό Σφακιανάκη. Εννοείται ανακατεμένη η playlist.
Το τι δούλεμα έχω φάει από φίλους δε λέγεται. Ακόμα και εγώ απορώ ΄μετά από τόσα χρόνια, πως διάολο το έκανα αυτό.ειστε και οι δυο παιχνιδιαρικα γατακια ,
το 'χυμα τι να'ναι σε κασετα' το εκανα πριν γεννηθειτε, το θεμα ειναι οτι τα βαζει δυνατα ο βλακαςΝτάξει το πήγες πολύ παλιά. Θυμάμαι εποχές που γράφαμε κασέτες με εγγραφή από το radio. Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν ότι να ναι.
ποιος σου ειπε εγω οτι το σταματησα αυτο με τα cd ή τα mp3?
στο ιδιο cd 'διακοπων', Φλωρινιωτης 'το κοριτσι του μπαρ', Καββαδιας, Duran duran, Τουρνας, της ποπηςαμα δεν κανουν τιποτα ολα αυτα,φερνω ενα μπουζουκι που εχω φτιαξει και θα παιξω ενα ταξιμι οπου θα τους κανω ολους να φυγουν και να ερθουν στο σπιτι σου να κατσουν
Για να καταλαβεις αν θελω 'να ερθουν σπιτι να κατσουν' τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ...
επιστρεφω βραδυ σπιτι νωρις και ειναι μανα πατερας καθιστοι στο μπαλκονι να παρουν λιγο αερα, και απεναντι γινεται ο κλασικος πανικος, μονο που αυτη τη φορα δεν παιζουν μουσικη, απλα ειναι ολοι στα μπαλκονια συζηταει ο 1ος δεξια με τον 2ο αριστερα και ο 1ο αριστερα με τους απεναντι.... κλασικο past time του πουταναριου...
Ατακα στους γονεις: 'τι εγινε παιδια, τι κανετε, βλεπετε το τσίρκο?'
Ο πατερας γελαγε, η μανα παρεξηγηθηκε 'και εσυ εδω μενεις, γιατι, δεν ειναι ανθρωποι αυτοι? κλπ -
Έχω και εγώ στη διπλανή πολυκατοικία μια οικογένεια που κάποιες Κυριακές φωνάζει τα πεθερικά της και θυμούνται να κελαηδάνε από τις 3 μέχρι τις 5.....Λες και το κάνουν επίτηδες. Πιάτα, πιρούνια, χαχανιτά, τα παιδάκια που κλαίνε, όλα ακούγονται...Η γαιδουριά δεν έχει όρια.
-
Γεια σασ παιδιά είμαι καινούρια και θα είθελα να κανο μια ερώτηση. Μόλις αγόρασα ένα κυλινδρο ασφαλείας μάρκα EZCURRA made in Spain. Έχει συστημα κατά τις διάτρηση , κατα του σπασίματος και του χτυπήματος. Επίσης το κλειδί με κάρτα ιδιοκτησίασ. Η απορία μου είναι σαν μάρκα ποσ σασ φαίνεται είναι αξιόπιστη ι οχι ευχαριστώ
-
Ο χρήστης maria12 έγραψε:
Γεια σασ παιδιά είμαι καινούρια και θα είθελα να κανο μια ερώτηση. Μόλις αγόρασα ένα κυλινδρο ασφαλείας μάρκα EZCURRA made in Spain. Έχει συστημα κατά τις διάτρηση , κατα του σπασίματος και του χτυπήματος. Επίσης το κλειδί με κάρτα ιδιοκτησίασ. Η απορία μου είναι σαν μάρκα ποσ σασ φαίνεται είναι αξιόπιστη ι οχι ευχαριστώΤώώώώρα το αγόρασες...
τί νόημα έχει? -
Ναι φίλε Γιώργο σύμφωνο απλά είπα αν μπορούν οι αγαπητοί φίλοι του forum αν είναι καλόσ κυλινδροσ και σαν εταιρία γενικά
-
Επειδή έχω μείνει με την απορία...μπορεί κάποιος που πάει και στο άλλο φόρουμ να μου εξηγήσει τι σημαίνει 'petrolhead' ;
-
petrolhead = someone who likes and uses their car a lot, and does not want to use any other type of transport
http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/petrolhead -
ουπς!! Ούτε που ήξερα ότι υπήρχε τέτοια λέξη.
Νόμιζα ότι είχε σχέση με diesel και τίποτα μηχανικά αυτοκινήτου ... κυλινδροκεφαλές και τέτοια... -
Παιδιά ψάχνω για 'εργατολογο' για να πληροφορηθω τι γίνεται με την συνυπηρετηση των δημοσιων υπαλλήλων. Αν έχετε να προτείνετε καποιον ειδικό επί του θέματος στείλε πμ ή (αν δεν τίθεται θέμα διαφήμισης) γράψτε εδώ
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο φόρουμ ή site που να έχει ως κεντρικό θέμα την 'αγορά κατοικίας';;;;
Βασικά αναζητώ κάποιον ιστοχώρο στον οποίο θα έχει πληροφορίες για υποψήφιους αγοραστές κατοικιών και ταυτόχρονα να μπορώ με κάποιο τρόπο να ρωτήσω κάποια πράγματα που αφορούν την αγορά κατοικίας.Αν στο site είχε και συμβούλους real estate ακόμη καλύτερα, μπας και γνωρίσω κανά παιδί να με βοηθήσει... με το αζημίωτο φυσικά.
-
πηρα ενα σετακι γουοκι-τοκι.
με καινουριες μπαταριες ΑΑΑ, το ενα τις εφαγε σε πεντε-εξι μερες, στο αλλο ουτε μια μπαρα δεν κατεβηκε.
η περιπτωση να εμεινε ανοιχτο δεν παιζει..ηταν κλειστα οταν μπηκαν στο ντουλαπι..
τι μπορει να φταει ;; -
Υδραυλικής φύσεως ερώτηση.
Προχτες ήρθαν και μου εγκατέστησαν λέβητα φυσικού αερίου. Η εγκατάσταση δεν έχει ολοκληρωθεί 100%. Εχει
μείνει η σύνδεση του καυστήρα με τα καλοριφέρ και το μπόιλερ.
Για κάποιο λόγο μετά την εγκατάσταση του καυστήρα έχει πέσει αισθητά η πίεση του νερού στις βρύσες.
Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου είπε ότι ο καυστήρας δεν μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα
και ότι ενδεχομένως να έχουν μαζέψει τα φιλτράκια απο τις βρύσες σκουπίδια κατα την επανεκκίνηση του νερού.
Μου ακούγεται ψιλοκουλό, όλες οι βρύσες μαζί+καζανάκι+τηλέφωνο στο μπάνιο να έχουν μαζέψει τόσα σκουπίδια(χώμα)
και να έχουν φρακάρει.
Τι άλλο μπορεί να παίζει;
Οι βάνες που υπάρχουν κάτω στα ρολόγια αλλά και κάτω απο το πάγκο της κουζίνας είναι πλήρως ανοιχτά. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Προχτες ήρθαν και μου εγκατέστησαν λέβητα φυσικού αερίου. Η εγκατάσταση δεν έχει ολοκληρωθεί 100%. Εχει
Για κάποιο λόγο μετά την εγκατάσταση του καυστήρα έχει πέσει αισθητά η πίεση του νερού στις βρύσες.
Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου είπε ότι ο καυστήρας δεν μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα
και ότι ενδεχομένως να έχουν μαζέψει τα φιλτράκια απο τις βρύσες σκουπίδια κατα την επανεκκίνηση του νερού.
Μου ακούγεται ψιλοκουλό, όλες οι βρύσες μαζί+καζανάκι+τηλέφωνο στο μπάνιο να έχουν μαζέψει τόσα σκουπίδια(χώμα)
και να έχουν φρακάρει.
Οι βάνες που υπάρχουν κάτω στα ρολόγια αλλά και κάτω απο το πάγκο της κουζίνας είναι πλήρως ανοιχτά.στο ρολοι κατω εχεις ανεπιστροφη?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
και να έχουν φρακάρει.
Οι βάνες που υπάρχουν κάτω στα ρολόγια αλλά και κάτω απο το πάγκο της κουζίνας είναι πλήρως ανοιχτά.στο ρολοι κατω εχεις ανεπιστροφη?
Τι ακριβώς είναι αυτό;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
και να έχουν φρακάρει.
Τι ακριβώς είναι αυτό;
google is your friend.
Δεν είμαι σίγουρος αν έχω βαλβίδα ανεπιστροφής, θα το δω το απόγευμα που θα έχω σχολάσει.
Τι ρόλο παίζει στην όλη κατάσταση; -
πιανει χωματα και μειωνει την παροχη του νερου.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
πιανει χωματα και μειωνει την παροχη του νερου.Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μάλλον βρήκα την ρίζα του κακού.
Είναι ένα ρουμπινέ(σαν και αυτά που είχαν οι παλιές βρύσες) που κλείνει την παροχή μου κάτω απο το πάγκο.
Φαίνεται μάλλον να το ζόρισε ο τυπάς όταν έκλεισε το νερό με αποτέλεσμα(έχει ένα λαστιχάκι εσωτερικά) να μην ανοίγει τελείως.
Θα το δω απο Δευτέρα.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)