-
Γνωρίζει κανεις ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία συντήρισης σε ένα οικιακο ψυγείο?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
:hmmm:
βάζω tracking nr στην acs αλλά τίποτα.βάλε κ στα ελτα
περιμένω δέμα από Αμέρικα κ ο αποστολέας μου είπε να βάλω εκεί το tracking nr... -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Γνωρίζει κανεις ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία συντήρισης σε ένα οικιακο ψυγείο?Πρεπει να ναι 5-10 βαθμους.Το δικο μου εχει 5.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Γνωρίζει κανεις ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία συντήρισης σε ένα οικιακο ψυγείο?4-6, εγώ το έχω στους 4...
Το ελληνικό καλοκαίρι μάλλον καλό είναι να είναι στους 4-5 ο θερμοστάτης. -
Ξενοδοχείο -κατά προτίμηση κεντρικό- με parking για αύριο βράδυ στη Θεσσαλονίκη?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ξενοδοχείο -κατά προτίμηση κεντρικό- με parking για αύριο βράδυ στη Θεσσαλονίκη?http://www.tvtrip.gr/thessaloniki-hotel ... ty-parking
Αν το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα προτείνω Daios, με την προυπόθεση να μας δώσεις feedback -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ξενοδοχείο -κατά προτίμηση κεντρικό- με parking για αύριο βράδυ στη Θεσσαλονίκη?
http://www.tvtrip.gr/thessaloniki-hotel ... ty-parking
Αν το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα προτείνω Daios, με την προυπόθεση να μας δώσεις feedbackΕυχαριστω ..αν και χλωμό το βλέπω να τα σκάσω σε ξενοδοχείο το οποίο θα 'απολαύσω' για λίγες μόνο ώρες, μετά από ολοήμερο/ολονύκτιο 'γκάζωμα'....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γνωρίζει κανεις ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία συντήρισης σε ένα οικιακο ψυγείο?
Πρεπει να ναι 5-10 βαθμους.Το δικο μου εχει 5.
4-6, εγώ το έχω στους 4...
Το ελληνικό καλοκαίρι μάλλον καλό είναι να είναι στους 4-5 ο θερμοστάτης.Τώρα είναι που μπερδέυτικα ακόμα περισσοτερο
Για παράδειγμα τα γαλακτομικα στα ψυγεια των σουπερ ξερει κανεις πόσο τα δουλευουν διοτι για αυτα με νοιαζει.
Φαντάζομαι πως το γάλα οταν είναι στο ψυγειο ποσός το ενδιαφέρει αν είναι καλοκαίρι η χειμώνας, να συντηριθεί σωστά θελει το καημένο -
Κι εγώ ξέρω για 4-6 και το έχω στο 4.
Δεν ξέρω ειδικά για τα γαλακτοκομικά αλλά υπάρχει διαβάθμιση στη θερμοκρασία στο ψυγείο, το πιο κρύο σημείο σημαδεύεται στο πλαινό τοίχωμα με ένα τοξάκι. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν θυμάμαι ποια πράματα πρέπει να είναι πιο κρύα και ποια λιγότερο. Εγώ στο πιο κρύο ράφι βάζω γιαούρτια και γλυκά που τα θέλω κρύα!
Στα ψυγεία ανοιχτού τύπου των ΣΜ οι θερμοκρασίες πρέπει να παίζουν πολύ έξω μέσα και γενικά δεν μου φαίνονται και πολύ κρύα τα γαλακτοκομικά όταν τα παίρνω από εκεί (κι ας παίρνω τα πιο χωμένα και λιγότερο εκτεθειμένα). -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ξέρετα απο μια εταιρία μεταφορών αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα η dpd? http://www.dpd.com.
Μπορει να κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση απο την ACS
τελικά με acs ήρθε
γενικά δεν μου φαίνονται και πολύ κρύα τα γαλακτοκομικά όταν τα παίρνω από εκεί (κι ας παίρνω τα πιο χωμένα και λιγότερο εκτεθειμένα).
οι βλάκες οι μάνατζερ του κώλου για να φαίνονται και καλά πάντα 'γεμάτα' τα ράφια τα βγάζουν έξω σχεδόν αδιαφορώντας για τους υγιειονομικούς κανονισμούς.
μου τη σπάνε απίστευτα αυτά τα βλαχοκατινιάρικα know how του ναυλον κουστουμιού. -
Στην Θεσσαλονίκη, δεν έχει μοιραστεί το νέο φοιτητικό πάσο. Ο ΟΑΣΘ δέχεται φοιτητικά μέχρι τις 31/10/2010 (ρώτησα ελεγκτή εισιτηρίων) ενώ τα ΚΤΕΛ όχι. Σε άλλες περιοχές της χώρας τι γίνεται? Κάτι ακούστηκε (από την γραμματεία του τμήματός μου) ότι πιθανόν να μην μας δώσουν πάσο φέτος, δεν τα έχουν βρει με τον ΟΑΣΘ ακόμα.
ΥΓ:Δεν ξέρω αν η ερώτηση μου είναι στο κατάλληλο thread, αν δεν είναι να μετακινηθεί τάχιστα
ΥΓ2: Τόνισα την ερώτηση γιατί μέχρι και εγώ που την έγραψα δεν την διάβασα -
Εδω στην Αθηνα γινεται ο,τι να'ναι
Οι πρωτοετεις εχουν παρει πασο εμεις πρεπει να περιμενουμε (αγνωστο ποσο) και οταν πας να βγαλεις καρτα στο μετρο δεν το δεχονται, οποτε πας σε εκδοτηριο λεωφορειων, τραμ κλπ που δε σου κανουν τους δυσκολους κ ξεμπερδεψες
-
Εγώ θα έχω γραφτεί ούτε στο εξάμηνο ακόμα...
Λογικά πάσο θα πάρω τα Χριστούγεννα.
-
Η μητερα μου κληρονομησε μετα τον θανατο του αδελφου της 5 ακινητα (διαμερισματα ) .Απο φορολογικης πλευρας, ειναι καλυτερα να αποποιηθει την κληρονομια η να κανει αποδοχη κ να μου τα παραχωρισει αργοτερα κ αν μπορω να πουλησω για να πληρωσω τον φορο .
ΥΓ ο μακαριτης δεν αφησε χρεη ,η μητερα μου ειναι η μοναδικη κληρονομος κ εγω μοναχοπαιδι .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η μητερα μου κληρονομησε μετα τον θανατο του αδελφου της 5 ακινητα (διαμερισματα ) .Απο φορολογικης πλευρας, ειναι καλυτερα να αποποιηθει την κληρονομια η να κανει αποδοχη κ να μου τα παραχωρισει αργοτερα κ αν μπορω να πουλησω για να πληρωσω τον φορο .ΥΓ ο μακαριτης δεν αφησε χρεη ,η μητερα μου ειναι η μοναδικη κληρονομος κ εγω μοναχοπαιδι .
Θέλει και ερώτημα; Φυσικά να αποποιηθεί την κληρονομιά ... και να τα δώσει σε εμένα!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η μητερα μου κληρονομησε μετα τον θανατο του αδελφου της 5 ακινητα (διαμερισματα ) .Απο φορολογικης πλευρας ειναι καλυτερα να αποποιηθει την κληρονομια η να κανει αποδοχη κ να μου τα παραχωρισει αργοτερα .ΥΓ ο μακαριτης δεν αφησε χρεη ,η μητερα μου ειναι η μοναδικη κληρονομος κ εγω μοναχοπαιδι .
Μα αν αποποιηθεί την κληρονομιά δεν θα τα χάσει, χαρίσει στο κράτος;; Αυτό το κάνεις μόνο αν τα χρέη είναι μεγαλύτερα από τα κέρδη...
Μήπως βολεύει να 'φτιάξετε' μια διαθήκη του μακαρίτη (δεν ξέρω αν φτάνει να πείτε ότι ο μακαρίτης ήθελε να τα μοιράσει έτσι) που να τα μοιράζει σε εσένα και σε αυτήν για να μοιραστείτε την φορολογική επιβάρυνση;;
Επίσης καλό είναι να αποφασίσετε αν θα τα κρατήσετε ή αν θα πουλήσετε κάποια και να τα μοιράσετε έτσι ώστε να βολεύει καλύτερα τον καθένα σας.
Βέβαια όπως και να τα μοιράσετε αν δεν τα πάρεις όλα εσύ τώρα θα χρειαστεί να ξαναπληρώσεις φόρο για να τα πάρεις από τη μάνα σου αργότερα. Πρέπει να δεις αν ο φόρος που θα πληρώσεις τότε θα είναι μεγαλύτερος από τους ετήσιους φόρους μέχρι τότε. Κάτι που με τον ρυθμό που αλλάζουν οι νόμοι απαιτεί μαντικές ικανότητες. Ίσως όμως να βολεύει να τα πάρεις όλα εσύ από τώρα (ειδικά αν είναι να πουλήσετε 1-2 και να μείνουν λιγότερα).
Επίσης αν κάποια είναι νοικιασμένα να υπολογίσετε και σε ποιον βολεύει να εισπράττει το ποσό των ενοικίων... (για δικαιολόγηση του πόθεν έσχες) -
Μπορεί κάποιος να ποστάρει σε τι ποσοστό μεταξύ wind vodafone cosmote είναι κατανεμημένοι οι συνδρομητές?
Επίσης η wind έχει πουληθεί κάπου? -
Λίγο βλαμμένη απορία.
Πως διαλέγεται η κατεύθυνση της αρίθμησης των δρόμων;
Υπάρχει το κλασσικό παραμύθι οτι ξεκινά από την Ομόνοια και αυξάνει, αλλά αυτό πρακτικά δε μπορεί να ισχύει πχ στο Βύρωνα.
-
Έσπασε το κλειδί στην πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία . Ξέρουμε κάποιον τρόπο να το βγάλουμε? Η κλειδαριά μοιάζει με την παρακάτω
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Έσπασε το κλειδί στην πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία . Ξέρουμε κάποιον τρόπο να το βγάλουμε? Η κλειδαριά μοιάζει με την παρακάτω
Αν εχει σπασει πολυ κοντα στην ακρη και εχεις δευτερο κλειδι μηπως μπορεις να το σπρωξεις βαζοντας το δευτερο κλειδι απο την αλλη μερια και να το πιασεις με πενσα το κομματι;
Αλλιως νεο αφαλο.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)