-
Παντα μιλαμε για ποσα χωρις φπα .
Συγκεκριμενα ,εχω δυο προσφορες κ ο ενας μου λεει οτι στις αναγραφομενες τιμες εχει γινει εκπτωση 40% κ ο αλλος , στις αναγραφομενες τιμες θα σας γινει εκπτωση 30% κ προσπαθω να βρω τον μειοδοτη οχι εγω ακριβως αλλα το συστημα (sap) -
Eπι εποχής parliament.gr είχα εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter).
Με την αναβάθμιση(?) πριν 2-3 μήνες σε hellenicparliament.gr σταμάτησα να λαμβάνω την ενημέρωση.
Προσπαθώντας να εγγραφώ ξανά, φτάνω μέχρι τη σελίδα http://www.hellenicparliament.gr/newsle ... istration/ από την οποία δεν γίνεται τίποτα.
Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο της βουλής?!? -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Eπι εποχής parliament.gr είχα εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter).
Με την αναβάθμιση(?) πριν 2-3 μήνες σε hellenicparliament.gr σταμάτησα να λαμβάνω την ενημέρωση.
Προσπαθώντας να εγγραφώ ξανά, φτάνω μέχρι τη σελίδα http://www.hellenicparliament.gr/newsle ... istration/ από την οποία δεν γίνεται τίποτα.
Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο της βουλής?!?εχουν αναβαθμισει και την βουλη περιμενε λιγο για το eimastemalakes v2.0
-
Μιλάμε για πλήρη και ολική σιγή ασυρμάτου
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Υπαρχουν ελληνικες εφημεριδες στο εξωτερικο ;Ναι.
Δεν παιζει σημασια και ο τυπος του εισητηριου???
Ναι, αλλά εσύ έγραψες ότι είναι full Y fare, χωρίς περιορισμούς δηλαδή.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υπαρχουν ελληνικες εφημεριδες στο εξωτερικο ;
Ναι.
δωσε info
-
-
Ρε παιδια στο ΚΤΕΛ Αττικης στην Κηφισου εχει παρκινγκ???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια στο ΚΤΕΛ Αττικης στην Κηφισου εχει παρκινγκ???Δεν εχει κ μην προσπαθησεις να μπεις μεσα γιατι γραφουν καθε φορα που ερχεται η ¨'μαμα' μας δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβαω
-
Είναι να γίνει απογραφή λέει.... για όσους πληρώνονται από το δημόσιο. Και στήθηκε λέει και σχετικό site (http://apografi.gov.gr/) για να μπαίνεις και να δηλώνεσαι. Είπαν ότι μπορείς να δηλώνεσαι από 1η Ιουλίου μέχρι 12-23 ανάλογα με το ΑΦΜ).
Μόνο που την 1η Ιουλίου δεν δούλευε και σήμερα 2 Ιουλίου λέει ότι θα λειτουργήσει μόνο πιλοτικά για επιλεγμένους χρήστες και θα ανοίξει στις 12 Ιουλίου και οι καταληκτικές προθεσμίες δεν αλλάζουν. Δηλαδή αν το ΑΦΜ σου τελειώνει σε 1 έχεις μόνο λίγες ώρες και μόνο κατά την 12η Ιουλίου να εγγραφείς. Εμένα το ΑΦΜ μου είναι σε 3 και μπορώ μέχρι τις 14. Το γεγονός ότι από 10-16 εγώ θα λείπω σε συνέδριο που μπορεί να το έχω κανονίσει μήνες πριν δε σημαίνει τίποτα.... Αν κάποιος είναι σε άδεια, αρρώστησε, κάτι του έτυχε;;;.... δεν παίζει, έχασε και δεν θα πληρώνεται ή ποιος ξέρει τι θα πρέπει να κάνει....
Μα τόσο ηλίθιοι είναι...(ρητορική ερώτηση, δεν χρειάζεται να απαντήσετε...)
Για να δούμε πότε θα το καταλάβουν ότι δεν βγαίνει και ότι πρέπει να δώσουν παράταση... -
Θα απογραφούν όλοι. Όσοι δεν μπορούν θα πρέπει να δώσουν όλα τα στοιχεία τους στους προϊστάμενους τους (χώσιμο) και θα το κάνουν αυτοί ή από γραφεία υποστήριξης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα απογραφούν όλοι. Όσοι δεν μπορούν θα πρέπει να δώσουν όλα τα στοιχεία τους στους προϊστάμενους τους (χώσιμο) και θα το κάνουν αυτοί ή από γραφεία υποστήριξης.
http://apografi.gov.gr/faq.html#5Χαχα, το είχα δει κι αυτό, υπάρχει μάλιστα και ειδική αίτηση για να ζητάς από το γραφείο προσωπικού να στο κάνουν! Αν εμπιστευτούμε αυτούς να μας το κάνουν φέξε μου και γλύστρησα! Δεν θα πληρωθεί ο κόσμος για πολύ καιρό! Για μερικούς εκεί μέσα αναρωτιέμαι αν είναι σε θέση να κάνουν το δικό τους.... όχι να κάνουν και άλλων!
-
Τι ακριβώς αναπαριστά το banner του forum; (Πίσω από το αυτοκίνητο και το λογότυπο).
-
μια πιστα(τωρα πια ειναι δεν ξερω )
ξερει κανεις κανα μαγαζι που να αγοραζει περιοδικα του 98 και μετα?
-
ΛΟΛ
Ο παλιατζής με το datsun! -
υπηρχαν 2 στον πειραια αλλα εκλεισαν για καλοκαιρι και ψαχνω να βρω γιατι εχω παρα πολλα
(663 για την ακριβεια ) -
Περί δανείου ο λόγος.
Οι τράπεζες όταν παίρνεις κάποιο δάνειο (στεγαστικό επισκευαστικό στην περίπτωση μου) σε υποχρεώνουν σε ασφάλιση ζωής κ πυρός για το σπίτι που υποθηκεύεις.
Η ερώτηση μου είναι αν ''σπάσω'' το συμβόλαιο πυρός που έχω για το σπίτι ''τρέχει'' κάτι?
Νομικά πρέπει να έχω το πυρ ασφαλιστήριο η είναι νταβατζιλικια που τα επιβάλουν οι τράπεζες που κατ επέκταση τα έχουν πλακάκια με τις ασφαλιστικές? -
αγορασα κατι μπλουζες απο αμερικη κοστος με μεταφορικα 340ευρω, αλλα η fedex μου τις εστειλε στο τελωνειο κ τωρα μου ζητανε 250ευρω για εκτελωνισμο!!!!!!!! Τα καθικια δε ντρεπονται για 5 μπλουζες που πηρα (επειδη ηταν στο 1/3 της τιμης που εχουν εδω!) μου βαζουν να τις πληρωσω χ2!!!! Υπαρχει κανενα παλικαρι εδω που να ασχολειται με εκτελωνισμους να παει κ να τις παρει για μενα με το ετσι θελω τζαμπα? Ή τουλαχιστον να πληρωσω μονο τους φορους! Απαραδεκτο εν ετη 2010 ο ειρωνας υπαλληλος της fedex να σου λεει ειρωνικα 'αλλη φορα να ψωνιζεις απο ευρωπη'!
-
Λογικο ειναι να πρεπει να περασουν τελωνειο αφου ειναι εκτος Ε.Ε,επρεπε να το ψαξεις πριν τα κλεισεις.Το θεμα ειναι οτι το εκεμεταλλευονται και σου ζηταν τρελα ποσα για εκτελωνισμο.
-
ναι αλλα 85 ευρω η αμοιβη της fedex+20ευρω η αποθηκη του αεροδρομιου+150ευρω ο φορος???? Ο παπανδρεου ετσι ψωνιζει απο τη χωρα του την αμερικη???? πληρωνοντας διπλα???? Λοιπον κ εγω παω παραπλευρως! Οποιος εχει κονε στο τελωνειο κ μπορει να τα βγαλει free θα του πληρωσω τα κερατιατικα του κρατους! Με πμ οι προσφορες σας!
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)