-
Όταν λέμε: Όνομα, Επώνυμο, Όνομα γέννησης( fisrt name,Surname, birth name), πως τα συμπληρώνουμε; Είναι μια αυτόματη φόρμα και δεν ξέρω τι να βάλω...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Όταν λέμε: Όνομα, Επώνυμο, Όνομα γέννησης( fisrt name,Surname, birth name), πως τα συμπληρώνουμε; Είναι μια αυτόματη φόρμα και δεν ξέρω τι να βάλω...Μήπως το πατρόνυμο;
Ή Αν βάλεις πάλι το επώνυμο σου; μήπως αυτό το σύστημα είναι και για τις γυναίκες που αλλάζουν το επώνυμο με τον γάμο. -
Θα το κάνω όπως λες κι ελπίζω να είναι σωστό....
-
Αν ένα προιόν με 2ετή εγγύηση χαλάσει στον 1.5 χρόνο και χρήζει αντικατάστασης όσον αφορά την εγγύηση θα ισχύσει του μισού έτους που απομένει ή εκ νέου άλλα 2 χρόνια λόγω καινούργιου προϊόντος?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν ένα προιόν με 2ετή εγγύηση χαλάσει στον 1.5 χρόνο και χρήζει αντικατάστασης όσον αφορά την εγγύηση θα ισχύσει του μισού έτους που απομένει ή εκ νέου άλλα 2 χρόνια λόγω καινούργιου προϊόντος?Νεο προϊόν, νέα εγγύηση. Αυτα τα 'κολπακια' τα κανουν τα καταστηματα και οπου πιασει.
Επισης, αν πλεον το προϊόν εχει καταργηθει - δεν παραγεται κτλ, δικαιουσαι αντιστοιχο προϊόν ιδιας ή μεγαλυτερης αξιας. -
Αν αντικατασταθεί, 2ετή εγγύηση. Αν επισκευαστεί, 2ετη εγγύηση τα μέρη που αλλάχτηκαν, την αρχική το υπόλοιπο προϊόν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν αντικατασταθεί, 2ετή εγγύηση. Αν επισκευαστεί, 2ετη εγγύηση τα μέρη που αλλάχτηκαν, την αρχική το υπόλοιπο προϊόν.Σωστος, αλλα ο φιλος αναφερει πως χρηζει αντικαταστασης (και τον πιστευω)
-
Προς το παρόν δεν χρειάζεται ευτυχώς να αντικατασταθεί τίποτα.
Απλά μου ρθε σαν απορία ώστε να γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Χρήσιμη και η πληροφορία του Ντίνου. Ούτε αυτό το γνώριζα. -
Τελικά ισχύει η απεργία της ΥΠΑ για το ΣΚ? Και αν ναι τα αεροπλάνα αν δεν απατώμαι δεν προσγει/απογειώνονται απο Ελλάδα.
Ευχαριστω εκ των προτέρων -
Ότι και να γίνει, οι επιβάτες θα φτάσουν στον προορισμό τους.
Μόνο που θα πρέπει να κρατάς καλά τις βαλίτσες σου. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ότι και να γίνει, οι επιβάτες θα φτάσουν στον προορισμό τους.
Μόνο που θα πρέπει να κρατάς καλά τις βαλίτσες σου.Δεν πετάω εγώ, απλά η γυναίκα πολύ καλού μου φίλου γεννάει και θα κατέβει την Παρασκεύη Ελλάδα.
-
πως βρισκουμε τα αντιστοιχα γραμματα στα σκανδιναβικα οταν ζηταει τον 'αριθμο ταδε';
-
λέω να αντικαταστησω το δίπλωμα οδήγησης με νέου τυπου. αυτό παιρνει καιρό ή μπορεί να γίνει και αυθημερόν;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λέω να αντικαταστησω το δίπλωμα οδήγησης με νέου τυπου. αυτό παιρνει καιρό ή μπορεί να γίνει και αυθημερόν;Λες και μόλις γράφτηκες στο φόρουμ!
viewtopic.php?f=5&t=17315 -
Αληθεύει ότι υπάρχει κάποιο site υπουργείου(?) που μπορείς να κατεβάσεις προσωπικά έγγραφα (πιστοποιητικά κλπ)??
-
αποστολη ποδηλατου αθηνα-σαλονικη με ασφαλεια & οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα.
μεταφορικη, κουριερ, κτελ ή τρενο; -
ΚΤΕΛ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΚΤΕΛThanos δεν ειναι φθηνο το κτελ.Εγω για 2 ποδηλατα στην Αρκαδια (186χλμ) μου ζητησαν 15 ευρω το ποδηλατο για να παει μονο.Ηθελα 60 ευρω για να παω και να φερω πισω 2 ποδηλατα.Μεταφορικη μου ζητησαν 10 ευρω το τεμαχιο,αρα 40 για τα 2 πηγαινε-ελα.Για Θεσσαλονικη προφανως θα ειναι ακομα πιο ακριβα?
Δανειστικα βαση ποδηλατων απο γειτονα,και τα φορτωσα στης γυναικας το panda τζαμπα.
τα 60 ευρω τα εφαγα 100αρα -
Μια απορια που σε πολλους θα φανει αστειο και φυσικα χαζο...
Οταν ηρθα (στην Ολλανδια) συνειδητοποιησα οτι εχω χασει τον νυχοκοπτη μου. Που μπορω να παω εδω πανω να παρω εναν νυχοκοπτη ρε παιδια?
-
Σουπερμάρκετ; Φαρμακείο;
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)