-
Πάρε ένα GT-R
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πάρε ένα GT-Rδε χωραει παιδια
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
sv2 το cayenne το απλο ποσο σου εκαιγε σε πολη η ταξιδι??? νορμαλ ταχυτητες οχι σκισιματα...
το 350ζ μου πολυ χαλαρα κατω απο 11-12 δεν επεφτε αλλα ημουν ευχαριστημενος(σε ταξιδι και επαρχια εννοειται συνεχεια με 6η)σε σκισιματα εφτανα 15-16 οποτε μεση 13-14 λτ ημουν για να κινηθω σβελτα...
Στην πόλη καίει από 15 έως 18 ανάλογα πόσο μποτιλιάριαμα θα βρείς.Σε ταξίδι πρόσφατα που έκανα με ταχύτητες 120-170χλμ μέση 12,9 λίτρα.Γενικά η μέση είναι γύρω στα 15 λίτρα.
μιλας για το πιο μικρο σωστα?
γιατι τα πολλων κυβικων οπως και η Χ5 4.4 που ξερω απο γνωστο μου καιει πραγματα απο αλλο πλανητη
-
Να πάρεις ότι γουστάρεις!
Αλλά να είσαι άνετος όταν θα ακούσεις- μπαμπάκα θέλω να κάνω ρουκέτα! ΤΩΡΑ!
-
Κοιτα κατι με το αστερι Kαμια ML
-
- S4 avant
-
παιδια σας ειπα αναμεσα σε ποια παιζω...μπορω και Μ6,Μ5 αλλα τα αφηνω λογω καταναλωσης...επισης μεχρι corvette εχω βρει αλλα ρουφαει,,,,
-
κι εγώ ψηφίζω 9αρι και τα ρέστα κρέμες και babylino.
-
Αφού το χεις αποφασίσει για X6 τότε τι το ψάχνεις
Btw δεν είναι 3.5 όπως γράφεις στο πρώτο ποστ αλλά 35i με τρίλιτρο twin-turbo. -
τι 9αρι ρε παιδια πατε καλα??πως καγκουρευετε καθε φορα το φορουμ...αν ηθελα 9αρι δεν θα σας ρωταγα,,,σας ειπα αναμεσα σε ποια...αντε και Μ5,,,οικογενεια εχω θελω και ανεσεις....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να πάρεις ότι γουστάρεις!
Αλλά να είσαι άνετος όταν θα ακούσεις- μπαμπάκα θέλω να κάνω ρουκέτα! ΤΩΡΑ!
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... ?esearch=1 Που είναι τα βενζινοκίνητα οεό?
Παρότι δεν μου πολυαρέσει η ιδέα του ντίζελ στα νορμάλ αυτοκίνητα στα τζιπ των 2+ τόννων που μάλλον προσεγγίζουν τα φορτηγά φαίνεται πιο ελκυστική ιδέα.Προσωπικά πιστεύω ότι το Χ6 θα καίει πιο πολύ το Μ3, κόντα στις επίσημες καταναλώσεις...
-
ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ είναι η Χ6....
-
+1000000000000000 elteo!!!
Εγω νομιζω πως η καλυτερη λυση για σενα ειναι 4κουνα sedan.Audi s4.Το πηρες και εφυγες.
Η αμα θες ποιο γρηγορο...RS6....Να πηγαινεις βολτα τον πιτσιρικα οταν τα κανει μουσκεμα και να μην ξανακλαψει εναν μηνα....
-
ναι το θεμα ανωμαλο εδαφος και παραλιες βουνα κλπ δεν το υπολογισατε,,,καγκουρια φιλε μου ειναι το εβο γιατι δεν θελω να παω αερα το παιδι μου θα εχω πισω...αν εβγαινε ακομα και 2.5 το χ6 θα το προτιμουσα...
κι εγω πιστευω στο θεμα καταναλωσης οτι θα καιει πιο πολυ το χ6
οσο για το σχημα του εμενα μου αρεσει παρα μα παρα πολυ γιατι δεν εχει αυτο το τετραγωνισμενο σουλουπι των αλλων suv που εγω προσωπικα το εχω βαρεθει,,,,
τα ιδια λεγατε και για την ζ4 baNGLE εποχη και μετα ολοι πινατε νερο στ ονομα της...θυμαμαι ολοι μου ελεγαν θα παρεις αυτο το εκτρωμα και μετα αφου το συνηθισε το ματι τους γουσταρανε τρελα...με πολλα μοντελα bmw εχει γινει αυτο....
-
Δυστυχώς την Χ6 δε θα τη συνηθίσουμε ποτέ
Κακό για μας είναι αυτό γιατί ενοχλεί τα μάτια μας κάθε φορά που τη βλέπουμεΑλλά εντάξει γούστα.
-
...εχοντας το 350ζ ο πηχης ειναι αρκετα ψηλα...
...αν γνωριζετε για τις καταναλωσεις...
What about Infiniti FX37 or EX37?
Όλα τα καλά του 370Z σε crossover πλατφόρμα, και με μεγάλη πιθανότητα να βρεις κάτι προπινακιδωμένο σε καλή τιμή.
-
Εγώ κόλλησα εκεί που λές απο τη μία οτι η 335 είναι πολύ πολιτισμένη για τα λεφτά της και λίγη σε γρήγορους ρυθμούς (βασικά είναι πιο γρήγορη απο το 350Ζ, αλλά υποθέτω εννοείς λίγη στο θέμα αίσθηση σε σχέση με το Ζ)... και απο την άλλη πως θέλεις κάτι άνετο και τι καλοί που είναι οι turbo κινητήρες...
Κοινώς δεν σου φταίει η 335, απλά έχεις κολλήσει με την Χ6... καλοτάξιδη.
-
X6 παντος λεει diesel.Εδικα 3λιτρακι xD.Με 300 αλογα.Ονειρα θερινης νυκτος.
-
Παρε Χ6 μην το πολυσκεφτεσαι, αφου την θελεις υποσυνηδητα
-
φυσικα μιλουσα για την 335 σε αισθηση και αντιδρασεις οχι σε δυναμη,,,,σε δυναμη μου ριχνει στ αυτια αλλα ενα αυτοκινητο δεν λεει τιποτα να σε περασει σε μια ευθεια αλλα σε μια πιστα τι γινεται ....εκει φαινεται το εργαλειο...φρενα,στριψιμο,αναρτηση,ζυγισμα....
το οτι θαυμαζω τα τουρμπο της bmw δεν ειναι κακο,,,μου αρεσει η ατμοσφαιρα γιατι εχει αμεση αντιδραση αλλα το τουρμπο ιδιαιτερα με οσο λιγοτερο lag γινεται παραμενει πολυ καλη λυση ακομα και σε χαμηλους σχετικα κυβισμους...
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?