-
Από τα καινούργια που τα κλείνουν κάθε βράδυ για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης?
-
Οχι,ειναι απο αυτα που για να τα περασεις,τα πληρωνεις αδρα!....κλοκοβα,τεμπη κτλ
https://evia365.gr/erchontai-nea-diodia-stin-attiki-provlepei-ypourgiki-apofasi/
Ωστόσο το έργο δεν ακυρώθηκε και ως αποτέλεσμα της καθυστέρησης το υπουργείο Υποδομών έχει καταβάλει έως σήμερα περί τα 7 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις στη Νέα Οδό για το διάστημα έως τον Μάρτιο του 2017.
....για να πουμε και του στραβου το δικαιο...βεβαια,τα συμπερασματα,δικα σας! -
+1 για τα τούνελ, τελικά έκαναν τη γνωστή ελληνική πατέντα για να μην χάσουν χρήματα της ΕΕ, παρέδωσαν ημιτελές και τώρα κάνουν 'αναβαθμίσεις'... να δω πότε θα μας πάρουν χαμπάρι και θα φάμε κανένα πρόστιμο πάλι. Επίσης, ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα κλείσουν τα απαράδεκτα διόδια
-
Είναι απλό. Μαζί με Ενφια και Εφκα με ένα νόμο και ένα άρθρο όταν η κυβέρνηση πάρει την εξουσία.
-
Εχμ, δεν εννοούσα αυτό, αν και έχει ενδιαφέρον όπως τελικά αναρτήθηκε. Εννοούσα για τα διόδια στον παλιό δρόμο στα Τέμπη... δικό μου το λάθος.
Η κυβέρνησή μας είναι εντελώς ζεν (αν το λέω καλά), είναι αντιεξουσιαστική αν και είναι η εξουσία.
Τελικά τα διόδια θα είναι ένα πράγμα σαν τον ΕΝΦΙΑ, όλο θα καταργούνται και όλο θα αυξάνονται... -
Τα διόδια Πυργετού (κοντά στα Τέμπη), αν και είναι στον παλιό δρόμο, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Το γιατί είναι το γεγονός οτι κάθε τρεις και λίγο κλείνουν τις σήραγγες Τεμπών τάχα για έργα συντήρησης (σε δρόμο 7 μηνών, πότε πρόλαβαν να χαλάσουν τα ηλεκτρομηχανολογικά?), οπότε σε στέλνουν από παράδρομο στα Τέμπη, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ. Αλήτες σου λέω.
-
πλάκα με κάνεις?
-
Καμία πλάκα, πέρασα κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 29/Ιανουαρίου το βράδυ στις 10 και μισή και συνέβη αυτό που περιγράφω παραπάνω στα Τέμπη.
-
Τον Οκτώβριο του 2016 είχα 2-3 μέρες άδεια και μιας και θα παρέδιδα πινακίδες στο 106 rallye (το κραταω για ιστορικό μαζί με άλλα 2 αυτοκίνητα) είπα να κάνω τελευταίο ταξίδι προς Θεσσαλονίκη. Πήγα απο Ελευσίνα-Θηβα-Λειβαδιά-Λαμια-Δομοκο-Φάρσαλα- Λαρισα-Ελασσόνα-Κατερίνη και μπήκα ΕΟ στα τελευταία διόδια των Μαλγάρων. Το έστιψα στις στροφές καθώς ήμουν μόνος μου ειδικά μετά την Ελασσόνα όπου και δεν την είχα κάνει ποτέ αυτή την διαδρομή στον Όλυμπο. Τα χιλιόμετρα λίγο πολύ τα ίδια καθώς γλιτώνεις το πέταλο του Μαλιακού. Αν μου ξανακαθίσει έτσι το ξανακάνω άνετα.
Παρακάμψεις τώρα με τα καινούργια διόδια για Πάτρα υπάρχουν; Γιατί απ΄ότι είδα έχει παντού πλευρικά ξέρει κανένας. Απο Αντίριο και πάνω εχω αποφασίσει ποια θα πληρώνω έτσι κι αλλιώς. -
Ο χρήστης notisjim έγραψε:
Καμία πλάκα, πέρασα κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 29/Ιανουαρίου το βράδυ στις 10 και μισή και συνέβη αυτό που περιγράφω παραπάνω στα Τέμπη.Ντροπή.... Πληρώνεις το παλιό ποσό φαντάζομαι?
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Τον Οκτώβριο του 2016 είχα 2-3 μέρες άδεια και μιας και θα παρέδιδα πινακίδες στο 106 rallye (το κραταω για ιστορικό μαζί με άλλα 2 αυτοκίνητα) είπα να κάνω τελευταίο ταξίδι προς Θεσσαλονίκη. Πήγα απο Ελευσίνα-Θηβα-Λειβαδιά-Λαμια-Δομοκο-Φάρσαλα- Λαρισα-Ελασσόνα-Κατερίνη και μπήκα ΕΟ στα τελευταία διόδια των Μαλγάρων. Το έστιψα στις στροφές καθώς ήμουν μόνος μου ειδικά μετά την Ελασσόνα όπου και δεν την είχα κάνει ποτέ αυτή την διαδρομή στον Όλυμπο. Τα χιλιόμετρα λίγο πολύ τα ίδια καθώς γλιτώνεις το πέταλο του Μαλιακού. Αν μου ξανακαθίσει έτσι το ξανακάνω άνετα.
Παρακάμψεις τώρα με τα καινούργια διόδια για Πάτρα υπάρχουν; Γιατί απ΄ότι είδα έχει παντού πλευρικά ξέρει κανένας. Απο Αντίριο και πάνω εχω αποφασίσει ποια θα πληρώνω έτσι κι αλλιώς.πόση ώρα έκανες;;;
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
Παρακάμψεις τώρα με τα καινούργια διόδια για Πάτρα υπάρχουν; Γιατί απ΄ότι είδα έχει παντού πλευρικά ξέρει κανένας. Απο Αντίριο και πάνω εχω αποφασίσει ποια θα πληρώνω έτσι κι αλλιώς.πόση ώρα έκανες;;;
Είχα φύγει κατά τις 4:30 το πρωί απο την Ελευσίνα οπότε νύχτα με βροχή μέχρι Λαμία δεν ήταν και οτι καλύτερο. Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 7ωρο. Μπορούσα να το κατεβάσω ακόμη αλλά νύχτα σε άγνωστη διαδρομή μέσα απο Λάρισσα κλπ νομίζω πάντως οτι άξιζε ο κόπος.
-
Νύχτα με βροχή από εκείνο το δρόμο με το ραλλυ
Να ανάψεις κεράκι -
Λαμπάδα καλύτερα... το έκανα μια φορά και δεν το ξανακάνω αν υπάρχει εναλλακτική. Και χάσιμο χρόνου και κακός δρόμος.
Αν ήθελαν μπορούσαν να τον βελτιώσουν αρκετά, αλλά είπαμε, ενδιαφέρουν μόνο οι δρόμοι με διόδια, οι άλλοι συντηρούνται στο ελάχιστο δυνατόν. -
Τρίκαλα είχα πάει πέρισυ και κάθε χρόνο πάω λουτράκι θήβα και η γυναίκα μου με βρίζει
Τα παιδιά νησικά στο δρόμο -
Προχωρούν οι εργασίες διοδίων κοντά στην Ασπροβάλτα. Σε λίγους μήνες θα ειναι έτοιμα. Πλευρικά δεν έχω δει ακόμη στην Αμφίπολη. Ξέρει κανείς αν τελείωσαν τα έργα στην παράκαμψη Κιλελέρ ; Θεωρητικά πρέπει να έχουν τελειώσει.
-
αμα τελείωσαν σημαίνει ότι θα μπορούμε να βγούμε στο κιλερέρ να πάμε αγιά κατευθείαν από οδό βόλου?
-
αμα τελείωσαν σημαίνει ότι θα μπορούμε να βγούμε στο κιλερέρ να πάμε αγιά κατευθείαν από οδό βόλου?
-
Δεν ξέρω αν τελείωσαν, ερώτηση κάνω. Είχα διαβάσει ότι θα τελείωναν 8/5. Απλά είναι να περάσω από εκεί και αν ακόμη είναι κλειστά θα πρέπει να πάω από Π.Ε.Ο. Βόλου που είναι ΧΑΛΙΑ. Είναι Ε.Ο. και είναι χειρότερη από τον παράδρομο. Αθάνατα ελληνικά έργα...
-
Για να παρακάμψουμε πλέον τα διόδια του Κιλελέρ βγαίνουμε στην έξοδο για Μ.Μοναστήρι;
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...