-
Ο χρήστης fiesta21 έγραψε:
Ο κρατήρας που λέγατε,έχει κλείσει.
Οι παρακάμψεις θα είναι ξανά διαθέσιμες σύντομα στο κόμβο της Λεπτοκαρυάς,αλλά με διόδια για τα φορτηγά πλέον.
Καλημέρα
Για τα φορτηγά?? Τι, τα Ι.Χ. θα περνάνε στο τζαμπέ δηλαδή?
Για διευκρίνισε pleazeP.S. Μήπως είσαι εκπρόσωπος της εταιρείας?
Σορυ για το late reply.
Όχι,δεν είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας.
Ότι είπα, είναι η επίσημη ενημέρωση που είχε δοθεί απο την ίδια την εταιρία.
Προς στιγμήν,δεν έχει αλλάξει κάτι.Όντως, τα ΙΧ θα περνούν 'τζαμπέ'
-
Στα διόδια της Λεπτοκαρυάς είνια πλέον κλειστή και η είσοδος στην εθνική προς Κατερίνη στον Κόμβο της Λεπτοκαρυάς, 'λόγω έργων'. Οπότε μπαίνουμε πάλι στην εθνική προς Κατερίνη από τον Κόμβο του Λιτοχώρου
-
Mου ειπαν οτι ειναι κλειστός ΚΑΙ ο κομβος Λιτόχωρου.
ισχύει ή δεν καταλαβα καλα;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Mου ειπαν οτι ειναι κλειστός ΚΑΙ ο κομβος Λιτόχωρου.ισχύει ή δεν καταλαβα καλα;
Όχι,ο κόμβος Λιτοχώρου είναι ανοιχτός.
Αναμένουμε την επαναλειτουργία του κόμβου της Λεπτοκαρυάς.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ο κρατήρας που λέγατε,έχει κλείσει.
Οι παρακάμψεις θα είναι ξανά διαθέσιμες σύντομα στο κόμβο της Λεπτοκαρυάς,αλλά με διόδια για τα φορτηγά πλέον.
Καλημέρα
Για τα φορτηγά?? Τι, τα Ι.Χ. θα περνάνε στο τζαμπέ δηλαδή?
Για διευκρίνισε pleazeP.S. Μήπως είσαι εκπρόσωπος της εταιρείας?
Σορυ για το late reply.
Όχι,δεν είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας.
Ότι είπα, είναι η επίσημη ενημέρωση που είχε δοθεί απο την ίδια την εταιρία.
Προς στιγμήν,δεν έχει αλλάξει κάτι.Όντως, τα ΙΧ θα περνούν 'τζαμπέ'
ετσι κ αλλιως δε περναμε 'τζαμπε' ?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Mου ειπαν οτι ειναι κλειστός ΚΑΙ ο κομβος Λιτόχωρου.
ισχύει ή δεν καταλαβα καλα;
Όχι,ο κόμβος Λιτοχώρου είναι ανοιχτός.
Αναμένουμε την επαναλειτουργία του κόμβου της Λεπτοκαρυάς.
ο κομβος Λεπτοκαρυας ειναι κλειστος και προς τις δυο κατευθυνσεις και δεν βλεπω να γινεται κατι γρηγορα
εν τω μεταξυ η παρακαμψη μεσω Λιτοχώρου είναι μεγάάάλη μανουρα
-
Ο πιο εύκολος τρόπος για τη Λεπτοκαρυά είναι να βγεις μετά το κάστρο του πλαταμώνα σε μια δεξιά κατηφόρα που έχει.
Ακολουθείς όπως πάει ο δρόμος και στην πρώτη διασταύρωση με stop στρίβεις δεξιά κάτω απο τη γέφυρα και ξανά αριστερά.
Συνεχίζεις για πολλά χιλιόμετρα ευθεία, διασχίζεις και την λεπτοκαρυά συνεχίζεις και βγαίνεις στη διασταύρωση του Λιτοχώρου. Εκεί πας αριστερά και ξαναμπαίνεις εθνική.
Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που πιθανόν να σε μπερδέψουν. -
-
Τόσα videos, τη βλαχάρα μας έβαλες;
-
έλα!
δεν θέλω χαρακτηρισμούς και συντροφικά μαχαιρώματα.δείτε αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=y1g61Sv5 ... re=related
σε κάποια φάση έρχεται ένας της εταιρίας και κάκιστη εντύπωση μου κάνει που λέει 'στο χώρο το δικό μας'
ενδεικτικό οτι το έχουν δει τσιφλίκι τους. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι ένα ωραίο βιντεάκι που δείχνει με τι εύκολο τρόπο ανοίγει η μπάρα!μηπως δεν φοραει ζωνη
ελεος με τους υαλοκαθαριστηρες στο τερμα, ασχετου ποσοστητας νερου
-
Πωπω μυστήριοι είστε εσείς ρε!!!!!
Τον έναν του φταίει ότι είναι βλαχάρα, τον άλλο οι υαλοκαθαριστήρες και που δεν φοράει ζώνη... Εγώ απλά είδα το βίντεο σήμερα και το έβαλα να το δουν και κάποιοι άλλοι που δεν το είδαν, σε λίγο θα μου πείτε και τι μουσική ακούει και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αυτό το υφάκι δεν μου άρεσε καθόλου.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πωπω μυστήριοι είστε εσείς ρε!!!!!Τον έναν του φταίει ότι είναι βλαχάρα, τον άλλο οι υαλοκαθαριστήρες και που δεν φοράει ζώνη... Εγώ απλά είδα το βίντεο σήμερα και το έβαλα να το δουν και κάποιοι άλλοι που δεν το είδα, σε λίγο θα μου πείτε και τι μουσική ακούει και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αυτό το υφάκι δεν μου άρεσε καθόλου.
ειδες, και σενα κατι δε σου αρεσε στο βιντεακι
-
Βασικά είμαστε σε λάθος τόπικ. Υπάρχει άλλο για το διόδια, δεν πλερώνω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ενδεικτικό οτι το έχουν δει τσιφλίκι τους.
Καλά... πες τους να πάνε στη γωνία να δουν αν έρχομαι.
Συνεχίστε το άνοιγμα της μπάρας και απλά αγνοήστε τους.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο πιο εύκολος τρόπος για τη Λεπτοκαρυά είναι να βγεις μετά το κάστρο του πλαταμώνα σε μια δεξιά κατηφόρα που έχει.
Ακολουθείς όπως πάει ο δρόμος και στην πρώτη διασταύρωση με stop στρίβεις δεξιά κάτω απο τη γέφυρα και ξανά αριστερά.
Συνεχίζεις για πολλά χιλιόμετρα ευθεία, διασχίζεις και την λεπτοκαρυά συνεχίζεις και βγαίνεις στη διασταύρωση του Λιτοχώρου. Εκεί πας αριστερά και ξαναμπαίνεις εθνική.
Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που πιθανόν να σε μπερδέψουν.Σωστός!!!
επειδη την ψιλοξερω την περιοχή, έκανα κατι πειραματα και την Παρασκευή την πάτησα για τα καλαΜετα το έκανα σωστά.
Είναι πολύ απλό:
Πας συνεχεια δίπλα στις γραμμες απο την κάτω μερια (προς τη Θάλασσα)
η παρακαμψη έναι το ίδιο απλή με πριν, με τη διαφορα οτι είναι 9,5 χιλιομετρα επιπλέονΣτον πυργετο τι έκαναν;
έβαλαν κατι 'σκαλωσιές' για να μην περναν τα φορτηγά, αλλα την Κυριακή που πέρασα ήταν ξηλωμένα (;) -
Πριν από λίγο έκανα την παράκαμψη στο Μοσχοχώρι Λάρισας και έχω να πω ότι η κατάσταση με τα βαρέα οχήματα είναι απαράδεκτη. (Και στους δύο παράδρομους)
-
Παίδες καλησπέρα! Πρώτα ο Θεός θα κάνω το ταξίδι Ξάνθη-Αθήνα στις 23 του μήνα και θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει
κάποια άλλη αλλαγή στις γνωστές παρακάμψεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.Υπάρχουν κάποια διόδια στάνταρ υπό κατάληψη οπότε εκεί ξεχνάμε την παράκαμψη;
Ειδικά για τη Λεπτοκαρυά κατεβαίνοντας προς Αθήνα τι προτείνετε; Βγαίνω κόμβο Λιτοχώρου ή υπάρχει άλλος μετά;
Στον κόμβο Λιτοχώρου υπάρχει δρόμος για Λεπτοκαρυά που πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή περνούμε πάνω από την
Εθνική και στρίβουμε κάπου δεξιά για Λεπτοκαρυά;Για τα νέα διόδια στις Θερμοπύλες υποψιάζομαι πως δεν υπάρχει παράκαμψη άλλη από το να βγει κανείς για Μπράλο και
να πάει Θήβα μέσω Λιβαδειάς. Μανίκι μετά από τόσες ώρες ταξίδι και αν δεν έχει καλό καιρό. Άρα μάλλον πληρώνουμε
στις Θερμοπύλες και ελπίζουμε όλες οι άλλες παρακάμψεις να είναι εφικτές κατά τα ως τώρα γνωστά... -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ειδικά για τη Λεπτοκαρυά κατεβαίνοντας προς Αθήνα τι προτείνετε; Βγαίνω κόμβο Λιτοχώρου ή υπάρχει άλλος μετά;
Στον κόμβο Λιτοχώρου υπάρχει δρόμος για Λεπτοκαρυά που πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή περνούμε πάνω από την
Εθνική και στρίβουμε κάπου δεξιά για Λεπτοκαρυά;Με το καλό να πας,με το καλό να επιστρέψεις
Έχεις 2 επιλογές :
- Είτε το κόβεις δεξιά στο κόμβο του Λιτοχώρου ,όπου και πας όπως ακριβώς πάει ο δρόμος και θα βγεις.
- Εαν ξεχαστείς, λίγο πριν τα διόδια υπάρχει ένα μαγαζί, Δίας λεγότανε. Εκεί έχει άνοιγμα απο τη μεριά της εθνικής,στρίβεις
δεξιά και ξανά δεξιά. Όπως πάει ο δρόμος σε βγάζει καρφί στο κόμβο Λιτοχώρου,όπου κάνεις τη συνήθη παράκαμψη.
Η συνήθης παράκαμψη για μένα, είναι Πλάκα Λιτοχώρου (Γκρέμια ) , Λεπτοκαρυά και στη προβολή του κόμβου συνεχίζεις
ευθεία και το κόβεις σε μια κατηφορίτσα πλησίον μάντρας αυτοκινήτων ,αριστερά κάτω απο γέφυρα.Αμέσως δεξία,ευθεία
για 2 ακριβώς STOP και βλέπεις φάτσα κάρτα το Κάστρο.Δεξία στην ανηφορική και βγαίνεις μπροστά στο Κάστρο
και άμεσα για εθνική.Προσοχή μεγάλη γιατί διασχίζεις 2 ρεύματα.Υπομονή. -
Εδώ μπέρδεψες εμένα που την ξέρω καλά την περιοχή, αυτός που θα πάει πρώτη φορά έχει χαθεί στα σίγουρα!
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...