-
Εννοείται δεν θα πάρουν φράγκο ,από την ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΊΑΣ θα τρώμε και τα σουβλάκια μας στη Λειβαδιά ,διαδωσέ το όμως γιατί δε βλέπω 'μαμω το φελεκη μου ' να ενδιαφέρεται και κανένας εκεί κάτω στη πρωτεύουσα ...
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει πολλά λεφτα αλλα εχει παραγίνει το κακό στους παράδρομους. Ειδικά κάτι φορτηγά ιδίως TIR δεν έπρεπε να τα αφήνουν να βγαίνουν εκει. Επαγγελματίες ειναι μα πληρώσουν διόδια. Έλεος.... Και εμποδίζουν και καθιστούν τη χρήση παράδρομου επικίνδυνη.
-
Κάποιοι δρόμοι πάντως που προσφέρονται για παράκαμψη διοδίων είναι τόσο χάλια που το σκέφτεσαι αν επιχειρήσεις τελικά την παράκαμψη. Πχ τα διόδια Μαλγάρων έξω από τη Θεσσαλονίκη, αν πας να τα παρακάμψεις περνώντας μέσα από Μάλγαρα, έχουν κάτι λακούβες οι δρόμοι, μαύρο χάλι, αν βρέχει γίνεται ένα επικίνδυνο λασποχώρι. Απορώ δεν μπορούν να φτιάξουν κάποια σημεία έστω με επιμέρους μπαλώματα; Φαντάζει λες και τους αφήνουν επίτηδες έτσι τους δρόμους ώστε να περνάς από τα διόδια!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
απ οτι βλεπω
θηβας,μοσχοχωριου,πυργετουΑπό Αθήνα,ή προς Αθήνα?
-
δοκιμασα της θηβας απο αθηνα, πηρα τα @@ μου, η παρακαμψη ειναι σκατα για χαμηλωμενο αμαξι
-
Έχω μία απορία για τα διόδια Ελευσίνας και συγκεκριμένα για τη διαδρομή Μέγαρα->Αθήνα. Έχοντας κάνει άπειρες φορές την παράκαμψη με κατεύθυνση προς Κόρινθο, τώρα που είναι αμφίπλευρα τα διόδια πως το πάμε στην επιστροφή; Θεωρητικά αν είμαστε στα Μέγαρα, πάμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο όπως και στην παράκαμψη προς Κόρινθο, και στη διασταύρωση που βλέπουμε εδώ https://goo.gl/maps/1z2A3 απλά συνεχίζουμε ευθεία και μπαίνει έτσι εύκολα στην εθνική χωρίς διόδια;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δοκιμασα της θηβας απο αθηνα, πηρα τα @@ μου, η παρακαμψη ειναι σκατα για χαμηλωμενο αμαξιΕίσαι προκλητικός! Πήγες με χαμηλωμένο αμάξι σε παράδρομο στην Ελλάδα, τι το περασες? Εδώ έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται προβλήματα με λακουβίτσες στον κύριο δρόμο, τι να περίμενει κανείς για τον παράδρομο (που δεν έχει κατασκευαστεί με σωστές προδιαγραφές απο την αρχή)
Πάντως εκτός και αν είσαι εξαιρετικά χαμηλωμένος, ο συγκεκριμένος παράδρομος είναι σχετικά ΟΚ, μόνο πριν απο την είσοδο στο 90 θέλει (πολλή) προσοχή καθώς και σε μια δεξιά καμπή λίγο πριν τη μεγάλη ευθεία.
-
δεν ειναι οτι βρισκει το αμαξι στο δρομο,αλλα τερματιζει συνεχεια η αναρτηση...
-
Καλησπερα.Καποιος φιλος μπορει να γραψει πως παρακαμπτουμε τα νεα διοδια της Στυλιδας και στις δυο κατευθυνσεις? Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα
Τελικά η παράκαμψη διοδίων της θήβας προς λαμία μέσω της καφετέριας 90 ισχύει; -
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
Καλησπέρα
Τελικά η παράκαμψη διοδίων της θήβας προς λαμία μέσω της καφετέριας 90 ισχύει;Ισχυει κανονικα!
-
Ο χρήστης zoispag έγραψε:
Καλησπέρα
Τελικά η παράκαμψη διοδίων της θήβας προς λαμία μέσω της καφετέριας 90 ισχύει;Ισχυει κανονικα!
Σε ευχαριστώ.
-
Ειπανε οτι θα την κλεισουν την συγκεκριμένη εισοδο-εξοδο αλλα ευτυχως ακομα δουλευει....
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Εννοείται δεν θα πάρουν φράγκο ,από την ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΊΑΣ θα τρώμε και τα σουβλάκια μας στη Λειβαδιά ,διαδωσέ το όμως γιατί δε βλέπω 'μαμω το φελεκη μου ' να ενδιαφέρεται και κανένας εκεί κάτω στη πρωτεύουσα ...Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω για τέλειο ψωμάκι και αναψυκτικα ΄'ΑΓΝΗ΄΄στην Αλιαρτο και απαιχτο σουβλακι Αλιαρτο και Λειβαδια!!!
-
Έχουν τόση ζάχαρη τα αγνή που αν δεν ξεβγαλεις με νερό μετά παίζει να σου πέσουν τα δόντια. Νόστιμη βέβαια αλλά τιγκα στη ζάχαρη.
-
Ο χρήστης SnakeMJK έγραψε:
Έχω μία απορία για τα διόδια Ελευσίνας και συγκεκριμένα για τη διαδρομή Μέγαρα->Αθήνα. Έχοντας κάνει άπειρες φορές την παράκαμψη με κατεύθυνση προς Κόρινθο, τώρα που είναι αμφίπλευρα τα διόδια πως το πάμε στην επιστροφή; Θεωρητικά αν είμαστε στα Μέγαρα, πάμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο όπως και στην παράκαμψη προς Κόρινθο, και στη διασταύρωση που βλέπουμε εδώ https://goo.gl/maps/1z2A3 απλά συνεχίζουμε ευθεία και μπαίνει έτσι εύκολα στην εθνική χωρίς διόδια;ναι.
τα διοδια του ζευγολατιου τα πηγανε λιγο πριν την εξοδο για κιατο.λετε να βαλουν διοδια στο κιατο;
φανταζομαι οτι το δημος σικυωνιων σιγουρα δεν θα υπαρχει αν γινουν διοδια https://www.google.gr/maps/@38.006882,2 ... !1e1?hl=el -
έχει κανείς επιβεβαιώσει πως τα γράφει σωστά και καλά εδώ;
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
έχει κανείς επιβεβαιώσει πως τα γράφει σωστά και καλά εδώ;Επιβεβαιώνω τα λέει σωστά!
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
έχει κανείς επιβεβαιώσει πως τα γράφει σωστά και καλά εδώ;κοιτωντας λιγο τις παρακαμψεις απο Μοσχοχωρι και βορειοτερα (Πυργετος, Μακρυχωρι, Λεπτοκαρυα), καλα τα λεει.
Βεβαια εγιναν καποιες μικροαλλαγες στο Μακρυχωρι (λογω των διοδιων που ετοιμαζουν), αλλα δεν επηρεαζουν ακομη. -
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βγαινουμε δεξια στην εξοδο προς Αγ.Παρασκευη και ΒΙ.ΠΕ Λαμιας μετα την ΛΑΜΙΑ,στην συνεχεια περναμε πανω απο την γεφυρα της εθνικης και στην διασταυρωση που συνανταμε στριβουμε δεξια προς ΣΤΥΛΙΔΑ-ΒΙΠΕ μπλε πινακιδα.Μετα απο περιπου 4 χλμ συνανταμε στα δεξια μας ενα βενζιναδικο SILKOIL και λιγο πιο κατω βλεπουμε διασταυρωση δεξια για ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με διοδια.Στριβουμε εκει δεξια περναμε πανω απο την ΕΘΝΙΚΗ δεν στριβουμε αριστερα που μας λεει η πινακιδα με διοδια,συνεχιζουμε μερικα μετρα ακομη και βλεπουμε στα αριστερα μας ΜΠΛΕ πινακιδα προς Στυλιδα,στριβουμε αριστερα και εχουμε βγει στην παλια Εθνικη και συνεχιζουμε κανονικα απο ΣΤΥΛΙΔΑ-ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ- ΑΧΛΑΔΙ, για να παμε για την επομενη αποφυγη της Πελασγιας.
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
Αφου βγουμε στην Εθνικη οδο μετα την παρακαμψη της Πελασγιας βγαινουμε στην εξοδο προς ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ-ΑΧΙΝΟΣ οχι πιο πριν που λεει σκετο ΑΧΙΝΟΣ,περναμε κατω απο την Εθνικη και συνεχιζουμε στην αντιθετη κατευθυνση της διαδρομης Αθηνα - Θεσσαλονικη περνοντας παλι πανω απο τηνγεφυρα της Εθνικης και στο τελειωμα της στριβουμε αριστερα προς Λαμια παντα ακολουθοντας τις μπλε πινακιδες και βγαινουμε παλι στην Εθνικη προς Αθηνα απο την γεφυρα της Αγ.Παρασκευης στην οποια οταν φτανουμε θα δουμε την ταμπελα σε πρασινο χρωμα που μας λεει αριστερα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΙΣΣΑΕλπιζω να βοηθησα.ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...