-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
17:03/216 είσοδος στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-ΑθήναςΤεσπα, 23:25/711 έφτασα στον Άγιο Στέφανο και
ξαναμπήκα για 7-8 χλμ στην ΕΟ...Δε μας λες αν έκανες κάποια στάση στο δρόμο (φαγητό, ανεφοδιασμός κτλ.) αλλά έκανες 6:20 για μια διαδρομή που δεν θα έπρεπε να σου πάρει, ό,τι αυτοκίνητο και αν οδηγείς, πάνω από 4:30 άντε το πολύ 5:00.
Προτιμώ να πληρώσω €19.80 αν είναι να κάνω 1:30-2:00 ώρες παραπάνω. Στις 9 ώρες από Ξάνθη οι 2 επιπλέον είναι πολύ υπολογίσιμες.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και ο δικος μου χαρτης της περιγραφης μου...http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 69086&z=13
οι παράδρομοι που έχεις στο χάρτη εννώνονται με την Εθνική?
Δε φαίνεται... γι αυτό ρωτάω
Δηλαδή στο σημείο Β με ασφάλεια μπαίνεις μέσα στην Εθνική από Σκοτίνα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και ο δικος μου χαρτης της περιγραφης μου...
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 69086&z=13
Δηλαδή στο σημείο Β με ασφάλεια μπαίνεις μέσα στην Εθνική από Σκοτίνακαι στο Α και στο Β υπάρχουν διαφορές.
Πηγαίνοντας βόρεια απο την έξοδο για Σκοτινα, δεν στρίβεις δεξιά μολις κάνεις τον 'σαλίγκαρο', αλλά συνεχιζεις ισια.
Οταν βγαίνεις απο τον κόμβο Λεπτοκαρυάς ακολουθείς τις πράσινες πινακίδες, η έξοδος ειναι αντίθετα απ ότι φαίνεται στον χαρτη -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προτιμώ να πληρώσω €19.80 αν είναι να κάνω 1:30-2:00 ώρες παραπάνω. Στις 9 ώρες από Ξάνθη οι 2 επιπλέον είναι πολύ υπολογίσιμες.
δεν πιστεύω να ειναι τοσο πολυ, αλλα και παλι επιλέγεις τις παρακάμψεις που θα κάνεις.
Εγω πχ κανω πολυ τακτικά τη διαδρομή Λάρισα Θεσσαλονίκη (τωρα που εχω και τα παιδια στην Περαία μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα, συνήθως αυθημερόν )Εχω τα διόδια: Μακρυχωρίου 1€, Πυργετού 2,50€, Λεπτοκαρυάς 2,90!!!€ (περίπου) και Μαλγάρων 2€
περίπου 8,40 Χ 2 = 16,80€
συνήθως το βράδυ που γυρνάω κουρασμένος και βιάζομαι πληρώνω τα Μάλγαρα, άρα 16,80-2=14,80€Για τα άλλα 3 διοδια η καθυστέρηση μου είναι το πολυ 15' κι αυτο αν βρω καμια νταλικα να με καθυστερεί.
...και λιγος Βέγγος τωρα: για 15' γλυτώνω 6,40€, δηλαδη 25,60€ την ωρα ή 180€ στο 7ωρο
Πες μου λοιπόν ποιος παίρνει 180 € μεροκάματοΠερα απο την πλάκα, αυτή η διαδρομή ειναι ρουτίνα.
Οταν παω προς Αθήνα περνάω μονο τα 'εύκολα' -
ο πυργετος είανι αυτό που ειναι πριν τα τέμπη?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ο πυργετος είανι αυτό που ειναι πριν τα τέμπη?αμεσως μόλις βγαίνεις απο τα Τεμπη προς τα βόρεια.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δηλαδή το πληρώνουμε κι αυτοί που ερχομαστε από κοκκινο νερό για θεσσαλονίκη?
Δηλαδή στο σημείο Β με ασφάλεια μπαίνεις μέσα στην Εθνική από Σκοτίνακαι στο Α και στο Β υπάρχουν διαφορές.
Πηγαίνοντας βόρεια απο την έξοδο για Σκοτινα, δεν στρίβεις δεξιά μολις κάνεις τον 'σαλίγκαρο', αλλά συνεχιζεις ισια.Από που μπαίνω στην Εθνική? Από τη μεγάλη γέφυρα της λεπτοκαριάς? (που λεει στο google προς καρυα?)
ή συνεχίζω ευθεία παράλληλα και βρίσκω κάτι άλλο μετά (κάποια ταμπέλα?) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δηλαδή το πληρώνουμε κι αυτοί που ερχομαστε από κοκκινο νερό για θεσσαλονίκη?
Πηγαίνοντας βόρεια απο την έξοδο για Σκοτινα, δεν στρίβεις δεξιά μολις κάνεις τον 'σαλίγκαρο', αλλά συνεχιζεις ισια.Από που μπαίνω στην Εθνική? Από τη μεγάλη γέφυρα της λεπτοκαριάς? (που λεει στο google προς καρυα?)
ή συνεχίζω ευθεία παράλληλα και βρίσκω κάτι άλλο μετά (κάποια ταμπέλα?) -
κατεβαίνοντας απο Θεσσαλονικη προς Τεμπη, βγαίνεις απο την έξοδο προς Λεπτοκαρυα (λιγο πριν το σταθμο διοδίων)
πηγαίνοντας προς Θεσσαλονικη βγαίνεις στην εξοδο προς Σκοτινα (αμεσως πριν ανοίξει ο δρομος και γινει με 3 λορίδες)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κατεβαίνοντας απο Θεσσαλονικη προς Τεμπη, βγαίνεις απο την έξοδο προς Λεπτοκαρυα (λιγο πριν το σταθμο διοδίων)πηγαίνοντας προς Θεσσαλονικη βγαίνεις στην εξοδο προς Σκοτινα (αμεσως πριν ανοίξει ο δρομος και γινει με 3 λορίδες)
Το κατάλαβα ότι βγαίνω προς Σκοτίνα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη
Που ξαναμπαίνω δε κατάλαβα από τον χάρτη? -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αμεσως μόλις βγαίνεις απο τα Τεμπη προς τα βόρεια.
από αγιόκαμπο- κοκκινο νερό κλπ... τα πληρώνουμε κι αυτά?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμεσως μόλις βγαίνεις απο τα Τεμπη προς τα βόρεια.
από αγιόκαμπο- κοκκινο νερό κλπ... τα πληρώνουμε κι αυτά?
Αν βγεις απο κοκκινο νερο στα τεμπη δεν πληρωνεις τα διοδια Πυργετου πηγαίνοντας προς Λαρισα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κατεβαίνοντας απο Θεσσαλονικη προς Τεμπη, βγαίνεις απο την έξοδο προς Λεπτοκαρυα (λιγο πριν το σταθμο διοδίων)
πηγαίνοντας προς Θεσσαλονικη βγαίνεις στην εξοδο προς Σκοτινα (αμεσως πριν ανοίξει ο δρομος και γινει με 3 λορίδες)
Που ξαναμπαίνω δε κατάλαβα από τον χάρτη?Εχω 15 ημέρες να περάσω, τότε η είσοδος από την παράκαμψη στην εθνική ήταν κλειστή λόγω έργων. Εγραφε κόμβος σκοτίνας κλειστός.
Εάν έχει ανοίξει, τότα ακολοθώντας πινακίδες για Σκοτίνα, περνάς κάτω από τη γέφυρα (η εθνική είναι από πάνω) και βλέπεις πινακίδα που λέει Σκοτίνα ίσια και Λαρισα δεξιά (είσοδος κανονικά στην εθνική), την οποία και την ακολουθείς.
Εάν δεν έχει ανοίξει, ο παράδρομος της εθνικής, αυτός που έχεις πάρει και περναεί δίπλα από τα διόδια, τελειώνει σε μία διασταύρωση που έχεις ΣΤΟΠ. Εχεις αριστερά σου ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Εκεί στο ΣΤΟΠ λοιπόν, δεν πας δεξιά για Σκοτίνα, αλλά αριστερά (προσ παραλία) και στην αμέσως επομενη διασταύρωση ( -
τσαμπα ταλαιπωριεστε και κανετε παρακαμψεις
απλα μη πληρωσετε
Youtube Video -
Διόδια Τραγάνας
Λαμία προς Αθήνα
Προσοχή είσοδος πρατηρίου ΕΚΟ κλειστή από Εθνική
οπότε ή βγαίνουμε στο προηγούμενο βενζινάδικο
ή στην έξοδο της Αταλάντης -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
απλα μη πληρωσετε
Youtube VideoΕσύ όταν περνάς πληρώνεις τα διόδια?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Που ξαναμπαίνω δε κατάλαβα από τον χάρτη?Πρώτη διασταύρωση που πάει ευθεία προς Λεπτοκαρυά εσύ πάς αριστερά προς τα πάνω, στα 50 μέτρα είναι δεύτερη διαστάυρωση, μπρόστα σου θα βλέπεις την γέφυρα που πέρνάει πάνω απο την εθνική, εκεί πάς πάλι αριστερά και θα βγείς στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη, αν περάσεις τη γέφυρα και πάς αριστερά θα βγείς στο ρεύμα για Α.Αυτά
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
απλα μη πληρωσετε
Youtube VideoΕσύ όταν περνάς πληρώνεις τα διόδια?
οχι
-
Eνας αλλος λόγος που παρακάμπτουμε τα διόδια, είναι οι τρελές ουρες που σχηματιζονται σε μερες με κίνηση και έτυχε να περιμένω ακόμη και 15' (μάλλον στη Θήβα)
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Που ξαναμπαίνω δε κατάλαβα από τον χάρτη?Πρώτη διασταύρωση που πάει ευθεία προς Λεπτοκαρυά εσύ πάς αριστερά προς τα πάνω, στα 50 μέτρα είναι δεύτερη διαστάυρωση, μπρόστα σου θα βλέπεις την γέφυρα που πέρνάει πάνω απο την εθνική, εκεί πάς πάλι αριστερά και θα βγείς στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη, αν περάσεις τη γέφυρα και πάς αριστερά θα βγείς στο ρεύμα για Α.Αυτά
τα κατάφερα....
μόνος μου τον αυγουστο
μολις βγεις απο την εθνική το gps μου λεει την παράκαμψη
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...