-
Ο χρήστης kounoupis έγραψε:
Ερχομενος απο αθηνα θα στριψεις δεξια στα διοδια της ελευσινας και θα ξαναμπεις στα μεγαρα.....Τα διοδια του ισθμου τα αποφευγεις βγαινοντας στην εξοδο επιδαυρο,λουτρακι.Ξαναμπαινεις στην εθνικη στην κινεττα
μπορουμε να εχουμε περισοτερες πληροφοριες για αυτες τις 2!? δεν ηξερα οτι υπαρχουν και εκει παρακαμψεις!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Ερχομενος απο αθηνα θα στριψεις δεξια στα διοδια της ελευσινας και θα ξαναμπεις στα μεγαρα.....Τα διοδια του ισθμου τα αποφευγεις βγαινοντας στην εξοδο επιδαυρο,λουτρακι.Ξαναμπαινεις στην εθνικη στην κινεττα
μπορουμε να εχουμε περισοτερες πληροφοριες για αυτες τις 2!? δεν ηξερα οτι υπαρχουν και εκει παρακαμψεις!
Είναι οι πιο παλιές και οι πιο γνωστές. Στα διόδια της Ελευσίνας αμέσως πριν στα δεξιά (μιλάμε για 50 μέτρα από τα ταμεία) ανοίγουν οι μπαριέρες και βγαίνεις στον παράδρομο. Τον ακολουθείς για μερικά χλμ, και στην υπέργειο στα Μέγαρα ξαναμπαίνεις. Στην επιστροφή μπορείς να κάνεις το ίδιο και βγαίνεις περίπου 150 μέτρα μετά τα διόδια (προς Αθήνα), περίπου 150 μέτρα πριν τη διακλάδωση Αττικής-Ε.Ο.
Για την Κόρινθο πρακτικά πας από την 'παλιά νέα' Ε.Ο., άρα βγαίνεις στον παλιό Ισθμό και ακολουθείς την παλιά νέα Ε.Ο. μέχρι Κινέττα -ή αν έχει κίνηση συνεχίζεις μέχρι την έξοδο που είπα πιο πριν
Την παράκαμψη του σταθμού του Κιάτου δεν την προτείνω σε περιόδους καλοκαιριού, διακοπών, τριημέρων κλπ, γιατί στην παλιά Ε.Ο. γίνεται πανικός (έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, but still....). Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ντροπή να μου ζητάνε 3€ για αυτό το χάλι εδώ και 15 χρόνια....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Είναι οι πιο παλιές και οι πιο γνωστές. Στα διόδια της Ελευσίνας αμέσως πριν στα δεξιά (μιλάμε για 50 μέτρα από τα ταμεία) ανοίγουν οι μπαριέρες και βγαίνεις στον παράδρομο. Τον ακολουθείς για μερικά χλμ, και στην υπέργειο στα Μέγαρα ξαναμπαίνεις. Στην επιστροφή μπορείς να κάνεις το ίδιο και βγαίνεις περίπου 150 μέτρα μετά τα διόδια (προς Αθήνα), περίπου 150 μέτρα πριν τη διακλάδωση Αττικής-Ε.Ο.
Για την Κόρινθο πρακτικά πας από την 'παλιά νέα' Ε.Ο., άρα βγαίνεις στον παλιό Ισθμό και ακολουθείς την παλιά νέα Ε.Ο. μέχρι Κινέττα -ή αν έχει κίνηση συνεχίζεις μέχρι την έξοδο που είπα πιο πριν
Την παράκαμψη του σταθμού του Κιάτου δεν την προτείνω σε περιόδους καλοκαιριού, διακοπών, τριημέρων κλπ, γιατί στην παλιά Ε.Ο. γίνεται πανικός (έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, but still....). Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ντροπή να μου ζητάνε 3€ για αυτό το χάλι εδώ και 15 χρόνια....
ευχαριστω! θα δοκιμασω και αυτες τις 2 να κανω.
του κιατου την εχω κανει 3-4 φορες αξιζει αλλα οπως λες οχι σε ωρες αιχμης.
παντος κατι διαβασα για 'φυτρωμενα' απαγορευτικα στην παρακαμψη που μπενεις στην
Κινετα. -
Γιατί να κάνει κάποιος παράκαμψη στην επιστροφή στην Ελευσίνα, εφόσον δεν έχει διόδια ούτως ή άλλως;
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Γιατί να κάνει κάποιος παράκαμψη στην επιστροφή στην Ελευσίνα, εφόσον δεν έχει διόδια ούτως ή άλλως;Από συνήθεια
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Γιατί να κάνει κάποιος παράκαμψη στην επιστροφή στην Ελευσίνα, εφόσον δεν έχει διόδια ούτως ή άλλως;
Από συνήθεια
H ηλικία βλέπετε....
-
τον καινούριο γκλετσοπαράδρομο στην πελασγία τον έχει δοκιμάσει κανένας;
-
Παιδιά στα διόδια της Ελευσίνας πάω τέρμα δεξιά και παίρνω την παλιά εθνική γλυτώνοντας τα διόδια ! Μετά τον ισθμό σε πόσα χιλιόμετρα είναι τα διόδια; Που μπαίνω για να τα γλυτώσω ; πάω μέσα από κόρινθο και ακολουθώντας την παλιά εθνική; και που ξαναβγαίνω στην νεα εθνική; Ευχαριστώ !!!1
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά στα διόδια της Ελευσίνας πάω τέρμα δεξιά και παίρνω την παλιά εθνική γλυτώνοντας τα διόδια ! Μετά τον ισθμό σε πόσα χιλιόμετρα είναι τα διόδια; Που μπαίνω για να τα γλυτώσω ; πάω μέσα από κόρινθο και ακολουθώντας την παλιά εθνική; και που ξαναβγαίνω στην νεα εθνική; Ευχαριστώ !!!1Περνάς Ισθμό και έξοδο για Κόρινθο, κάνεις δεξιά στην διχάλα για Τρίπολη/Πάτρα (προφανώς πας για Πάτρα) και βγαίνεις από την Ε.Ο. μετά από περίπου 1χλμ (στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, δεξιά βγαίνεις στο Λέχαιο). Μπορείς να ξαναβγείς στην νέα Ε.Ο. στο ύψος του Ζευγολατειού, ή αν θες πιο κάτω στο Κιάτο.
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
τον καινούριο γκλετσοπαράδρομο στην πελασγία τον έχει δοκιμάσει κανένας;Πέρασα στο Σαββατοκύριακο αλλά με τις καρέκλες που έριχνε δεν ήθελα να κάνω και αναγνωριστικές βόλτες. Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει γιατί έρχονται κι άλλες αυξήσεις...
Edit
Αν είναι εύκολο και μαι διευκρίνηση για Σκοτίνα, Λεπτοκαρυά γιατί οι οδηγίες που διάβασα στο ίδιο θέμα παραπάνω δεν ισχύουν πλέον.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Μπορείς παντως, αν θες, να ξαναμπεις στη νέα εθνική οδο λίγο πριν την κακιά σκαλα, δεν λειτουργουν ακόμα διόδια.
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Παιδιά στα διόδια της Ελευσίνας πάω τέρμα δεξιά και παίρνω την παλιά εθνική γλυτώνοντας τα διόδια ! Μετά τον ισθμό σε πόσα χιλιόμετρα είναι τα διόδια; Που μπαίνω για να τα γλυτώσω ; πάω μέσα από κόρινθο και ακολουθώντας την παλιά εθνική; και που ξαναβγαίνω στην νεα εθνική; Ευχαριστώ !!!1
Περνάς Ισθμό και έξοδο για Κόρινθο, κάνεις δεξιά στην διχάλα για Τρίπολη/Πάτρα (προφανώς πας για Πάτρα) και βγαίνεις από την Ε.Ο. μετά από περίπου 1χλμ (στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, δεξιά βγαίνεις στο Λέχαιο). Μπορείς να ξαναβγείς στην νέα Ε.Ο. στο ύψος του Ζευγολατειού, ή αν θες πιο κάτω στο Κιάτο.
Eυχαριστώ φίλε !!!!!
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Τα φορτώνω στο ITN Converter αλλα βγαίνουν κινέζικα. έχει καμια ρύθμιση ?Θέλω να τα περάσω στο mio moov s505. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος ?
Επίσης τώρα με τις αλλαγές και τα διπλά διόδια, υπάρχει κάποια ενημέρωση που να τα περιέχει ?
ευχαριστώ
Ποιο αρχείο πας να φορτώσεις? Είτε το Avoid Tolls_2013-09-07.gpx είτε το Avoid Tolls_2013-09-07.DAT κάνεις drag-drop στο ITN δεν βγάζει κινέζικα, το δοκίμασα μόλις τώρα...
Για τα νέα διόδια, κάτι ετοιμάζω....
Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να ανεβάσω και με ποιον τρόπο, γιατί για να πω την αλήθεια, έως τώρα έχω δει 3 διαφορετικά blog που έχουν πάρει τα αρχεία μου και έχουν κάνει τοπικά screenshots από τις διαδρομές, παρουσιάζοντάς τες για δικιά τους δουλειά....
Αν και τις διαδρομές αυτές τις ανεβάζω σε άλλα 3 ακόμα site (4 μαζί με τους 4Τ) αυτά τα blog ΔΕΝ αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ που τα βρήκαν..... Και ΦΥΣΙΚΑ (όπως περίμενα ) όταν τους έστειλα μήνυμα για να κάνουν μια αναφορά (link) που τις βρήκαν τις διαδρομές, αυτοί ΔΕΝ απάντησαν.... ούτε άφησαν να ανέβει στο blog τους η απάντησή/αναφορά μουΤο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στα screenshots αναγνωρίζω κάποια 'λάθη' που έχω κάνει κατά καιρούς και τώρα τα έχω διορθώσει
Το internet είναι ΓΕΜΑΤΟ από 'ελεύθερα' ή 'σπασμένα' προγράμματα και καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι είναι φυσικό να κυκλοφορούν σε διάφορα site.... Και είναι θεμιτό και αποδεκτό ειδικά για προγράμματα....
ΑΛΛΑ το να καπηλεύεσαι την δουλειά κάποιου που την δίνει έτσι κι αλλιώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που θα μπορούσες να κάνεις, είναι ΑΠΛΑ να αναφέρεις την 'πηγή', έστω σαν 'τιμή' σε αυτόν που δούλεψε για να τα δώσει στο κόσμο.... Αυτά τα 'τερτίπια' τέτοιων blog για μένα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αηδιαστικά!!!! -
Το Avoid_Toll_Stations_of_National_Roads_of_Greece_routes_2013-09-07.gpx
Με το που το πετάω μου βγάζει ένα pop-up με τις διαδρομές όπου έχουν κινέζικα αυτές για τα φορτηγά μόνο.
όποια από τις υπόλοιπες και να επιλέγξω όταν συνεχίσω τα βγάζει κινέζικα και αυτά.
πχ Athens-Patra 1 Elefsina -> •— ”£ ‘— - ΅¥3
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Το Avoid_Toll_Stations_of_National_Roads_of_Greece_routes_2013-09-07.gpxΑυτό το αρχείο είναι οι πορείες, δεν είναι τα pois....
Το ITN είναι πρόγραμμα για pois. Μόνο το Avoid Tolls_2013-09-07.gpx αρχείο μπορεί να δει, καθώς αυτό περιέχει pois
-
Αυτό που θέλω είναι με κάποιον τρόπο να φορτώσω στο mio s505 που έχω τη διαδρομή αθήνα θεσσαλονίκη (και πίσω) ώστε να με πηγαίνει χωρίς διόδια (τη διαδρομή που έχετε φτιάξει).
Αν φορτώσω απλά τα pois μπορώ να το πετύχω αυτό ή απλά θα ξέρω που είναι τα διόδια χωρίς να ξέρω πως να τα αποφύγω ?
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Αυτό που θέλω είναι με κάποιον τρόπο να φορτώσω στο mio s505 που έχω τη διαδρομή αθήνα θεσσαλονίκη (και πίσω) ώστε να με πηγαίνει χωρίς διόδια (τη διαδρομή που έχετε φτιάξει).Αν φορτώσω απλά τα pois μπορώ να το πετύχω αυτό ή απλά θα ξέρω που είναι τα διόδια χωρίς να ξέρω πως να τα αποφύγω ?
Δεν ξέρω ποιο ακριβώς πρόγραμμα πλοήγησης 'φοράς' στο Mio, σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπορεί το μηχάνημά σου να φτιάξει πορεία χρησιμοποιώντας pois, τα οποία πρέπει να είναι στην μορφή που αναγνωρίζει η συσκευή σου...
-
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για android ή windows mobile 5/6 που να έχει αυτήν την λειτουργία;
-
Ο χρήστης pantelikas έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για android ή windows mobile 5/6 που να έχει αυτήν την λειτουργία;Για android υπάρχει το Garmin Street Pilot και στο internet 'κυκλοφορεί' μόνο για έκδοση Android JB 4.1.1 & 4.1.2 και ΜΟΝΟ... Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Για Windows Mobile υπάρχει το Garmin Mobile XT με τελευταια αναβαθμιση την 5.00.20w... Περισσότερες πληροφορίες εδώ
-
Σ' ευχαριστώ! Πρέπει ν' αναστήσω τις windows mobile συσκευές.
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...