Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Τα φορτώνω στο ITN Converter αλλα βγαίνουν κινέζικα. έχει καμια ρύθμιση ?
Θέλω να τα περάσω στο mio moov s505. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος ?
Επίσης τώρα με τις αλλαγές και τα διπλά διόδια, υπάρχει κάποια ενημέρωση που να τα περιέχει ?
ευχαριστώ
Ποιο αρχείο πας να φορτώσεις? Είτε το Avoid Tolls_2013-09-07.gpx είτε το Avoid Tolls_2013-09-07.DAT κάνεις drag-drop στο ITN δεν βγάζει κινέζικα, το δοκίμασα μόλις τώρα...
Για τα νέα διόδια, κάτι ετοιμάζω....
Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να ανεβάσω και με ποιον τρόπο, γιατί για να πω την αλήθεια, έως τώρα έχω δει 3 διαφορετικά blog που έχουν πάρει τα αρχεία μου και έχουν κάνει τοπικά screenshots από τις διαδρομές, παρουσιάζοντάς τες για δικιά τους δουλειά....
Αν και τις διαδρομές αυτές τις ανεβάζω σε άλλα 3 ακόμα site (4 μαζί με τους 4Τ) αυτά τα blog ΔΕΝ αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ που τα βρήκαν..... Και ΦΥΣΙΚΑ (όπως περίμενα ) όταν τους έστειλα μήνυμα για να κάνουν μια αναφορά (link) που τις βρήκαν τις διαδρομές, αυτοί ΔΕΝ απάντησαν.... ούτε άφησαν να ανέβει στο blog τους η απάντησή/αναφορά μου
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στα screenshots αναγνωρίζω κάποια 'λάθη' που έχω κάνει κατά καιρούς και τώρα τα έχω διορθώσει
Το internet είναι ΓΕΜΑΤΟ από 'ελεύθερα' ή 'σπασμένα' προγράμματα και καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι είναι φυσικό να κυκλοφορούν σε διάφορα site.... Και είναι θεμιτό και αποδεκτό ειδικά για προγράμματα....
ΑΛΛΑ το να καπηλεύεσαι την δουλειά κάποιου που την δίνει έτσι κι αλλιώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που θα μπορούσες να κάνεις, είναι ΑΠΛΑ να αναφέρεις την 'πηγή', έστω σαν 'τιμή' σε αυτόν που δούλεψε για να τα δώσει στο κόσμο.... Αυτά τα 'τερτίπια' τέτοιων blog για μένα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αηδιαστικά!!!!