-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Δεν είπα ότι χρειάζεται 4κινηση... Απλως ανέφερα άλλον ένα συνδυασμό που προσφέρεται στο Α3 αλλά όχι στο ΤΤ...ΥΓ:Λέγοντας το «μικρό» εννοούσαν το 2.0 έναντι του 3.2 ...
Nαι οκ, απλα το ανεφερα ετσι επειδη ειπες οτι δεν βγαινει 4κινητο σε 1.8, με την εννοια οτι καλως (κατα την γνωμη μου) που δεν βγαζουν, γιατι θεωρω οτι προσφερει κατι παραπανω, στο συγκεκριμενο πλαισιο/ιπποδυναμη
Το 2λιτρο ηταν οπως σωστα ειπες στο λανσαρισμα του νεου ΤΤ , η 'μικρη' εκδοση, και αργοτερα που εμφανιστηκε το 1.8tfsi, ηταν πλεον entry level επιλογη σε χρηματα και κινητηρα βεβαιως. -
με τις τελευταιες αλλαγες, ποσο κανουν τα ΤΤ 1,8 & 2,0?
-
ακουσα ενα κρακ ,ο φραχτης ηταν για ο ραφτης;
-
ρώτησα σήμερα :-):-):-) το q 5 πήρε ακόμα 3 χιλιάρικα πάνω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν είπα ότι χρειάζεται 4κινηση... Απλως ανέφερα άλλον ένα συνδυασμό που προσφέρεται στο Α3 αλλά όχι στο ΤΤ...
ΥΓ:Λέγοντας το «μικρό» εννοούσαν το 2.0 έναντι του 3.2 ...
Nαι οκ, απλα το ανεφερα ετσι επειδη ειπες οτι δεν βγαινει 4κινητο σε 1.8, με την εννοια οτι καλως (κατα την γνωμη μου) που δεν βγαζουν, γιατι θεωρω οτι προσφερει κατι παραπανω, στο συγκεκριμενο πλαισιο/ιπποδυναμη
Το 2λιτρο ηταν οπως σωστα ειπες στο λανσαρισμα του νεου ΤΤ , η 'μικρη' εκδοση, και αργοτερα που εμφανιστηκε το 1.8tfsi, ηταν πλεον entry level επιλογη σε χρηματα και κινητηρα βεβαιως.Απλώς ο τρόπος που γράφεις με μπερδεύει λίγο...
πχ παραπάνω είπες για το 2.0Τ ωραία αίσθηση, γρήγορο, εύκολο, αλλά... (αυτό το αλλά με αποπροσανατόλισε) οι δοκιμαστές και οι υπεύθυνοι του test-drive προτιμούσαν το 'μικρό'... (φαίνεται να εννοείς το 1.8Τ δηλαδή... πράγμα που το ακούω πρώτη φορά, αφού αυτό ήταν συχνή παρατήρηση για το 2.0Τ vs 3.2 battle)...όπως επίσης...
...γιατι θεωρω οτι προσφερει κατι παραπανω...
εδώ μάλλον ήθελες να πείς οτι δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, στο συγκεκριμένο πλαίσο/ιπποδύναμη... (πράγμα για το οποίο συμφωνούμε)...
Με μπερδεύεις...
-
@morpeus
Το 'αλλα' προερχεται απο εντυπωσεις των υπευθυνων για τα test drive της Audi, και απλα
το 'καταθετω' , δεν ειναι απο δικη μου εντυπωση, (και οντως το 'ζουμι' συνηθως ηταν για 2.0 vs 3.2, εδω το τραβηξαν λιγο παραπανω με την αφιξη του 'μικρου' και εγινε plain 1.8 vs full extra safety -a.k.a haldex- plus conviniency a.k.a s-tronic 2λιτρο ) αλλα σε ενα βαθμο μπορω να το συμμεριστω την στιγμη που αν βαλεις κατω προσθετο βαρος S-tronic συν 4κινηση Haldex μειωνεται σε ενα βαθμο πιθανοτατα η ευελιξια και περναει μαλλον απαρατηρητη η προσθετη δυναμη, σε σχεση με το προσθιοκινητο manual 160αρι.
Για το αλλο, ναι ηθελα να πω οτι ΔΕΝ προσφερει κατι παραπανω, sorry, η βιασυνη
μου φταιει...
Audi tt 1.8 ή 2.0?