-
αλλης φιλοσοφιας το ενα διαφορετικης το αλλο...ποια η γνωμη σας..??
-
-
-
Το Golf TSI. Period.
EDIT
ωχ, σόρυ ρε φίλε, έξις δευτέρα φύσις. -
Η απάντηση για μένα προκύπτει πολύ εύκολα, BMW, και όχι επειδή είμαι BMWδάκιας. Για μένα η GT έχει τόσο άσχημη φάτσα που δεν την αντέχω καθόλου. Θα ήταν όμως θεϊκή με τα φώτα της 159.
Μετά προσθέτω τα περί ποιότητας κατασκευής, αντοχή στο χρόνο, αξιοπιστία και βέβαια την πίσω κίνηση (για μένα μόνο αυτό φτάνει).
Δεν ξέρω για χώρους και θεωρώ και τα δύο καλά τιμόνια, καλά στημένα, όχι απογοητευτικά αδύνατα και ευχάριστα. Αν παίξει ρόλο και η τόσο επίκαιρη κατανάλωση υποπτεύομαι ότι η ιταλίδα θα χάσει πόντους.Βέβαια αυτά είναι πως τα βλέπω εγώ, άλλος τα ζυγίσει αλλιώς. Τελικά μια και έχουν αρκετά κοινά ίσως ο τομέας γούστα και ο εξοπλισμός μπορεί να είναι οι πιο σημαντικοί.
-
μου αρέσει περισσότερο η GT αλλα θα αγόραζα σήγουρα bmw! χαρη στην πίσω κίνηση. θα έβαζα και ένα μπλοκέ και δεν ήθελα τίποτα άλλο
-
Φυσικα BMW
-
Alfa gt πολυ πιο ομορφη κ ισως κ πιο γρηγορη απο την bmw . Πλεον θεωρειται κλασικο αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Alfa gt πολυ πιο ομορφη κ ισως κ πιο γρηγορη απο την bmw . Πλεον θεωρειται κλασικο αυτοκινητο..Θα συμφωνήσω. + Πιο σπάνια και ξεχωριστή + Καλύτερο τιμόνι.
-
BMW...
-
θα διαφωνισω.
η 318 ειναι πολυ ομορφο και κλασσικο σχημα απτα ελαχιστα που υπαρχουν στην αγορα.κορυφη για μενα.
-
μπεεε... εμβέ.
-
Εχω την GT 1.8 και πολυ καλος φιλος την Ε46 ci και μαλιστα 320...αν και παρα πολυ αξιολογο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις,θα ξαναδιαλεγα χωρις 2η σκεψη την Ιταλιδα..για μενα πολυ μπροστα σε στυλ μεσα-εξω,με καλυτερο ηχο,καλυτερο τιμονι,λογικα παρομοια δυναμη (ισως και λιγο πιο γρηγορη καθως και με την 320 δεν ειχαμε και τεραστιες διαφορες) και σιγουρα πιο ξεχωριστη...καλυτερα οδηγησε τα και τα 2 για να εχεις και μια πιο ξεκαθαρη για την αισθηση τους...
-
Ο χρήστης dimitrisbmw71 έγραψε:
αλλης φιλοσοφιας το ενα διαφορετικης το αλλο...ποια η γνωμη σας..??Εννοείται BMW. Αν έλεγες τη 2λτ GT θα το σκεφτόμουν. Μεταξύ των 2 όμως, BMW...ειδικά η Ε46 που είναι κουκλάρα.
Για οδηγική συμπεριφορά δε το συζητάμε...τη θεωρώ καλύτερη παντού από τη GT. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή.
-
Ε46 Coupe πανέμορφη , ποιοτική και με super οδική συμπεριφορά .
-
Τη gt γιατι ειναι πολυ πιο
-
τι διαφορες εχουν σε τιμη?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εννοείται BMW. Αν έλεγες τη 2λτ GT θα το σκεφτόμουν. Μεταξύ των 2 όμως, BMW...ειδικά η Ε46 που είναι κουκλάρα.
Για οδηγική συμπεριφορά δε το συζητάμε...τη θεωρώ καλύτερη παντού από τη GT. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή.
+1
-
Όποιο σ αρέσει περισσότερο κι εξηγώ γιατί. Από γκάζια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Κανένα δε βάζει φωτιά στο δρόμο. Από στήσιμο πιστεύω πως και οι δύο σαν επιλογές είναι πολύ καλές.Ειδικά στο κοινό που απευθύνονται πολυ αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να εντοπίσει τις διαφορές.Σιγά μην τον νοιάζει κιόλας δηλαδή. Τώρα η πίσω κίνηση της bmw σ αυτή την κατηγορία για μένα δεν είναι πλεονέκτημα.Ψηφίζω gt γιατί μ αρέσει περισσότερο σαν σχήμα.
-
περιπου στα ιδια λεφτα βγαινουν μεταχειρισμενες...απο 12.000 εως 22.000 αναλογα την κατασταση και τα χιλιομετρα.Δεν ξερω...απο οτι εχω ακουσει απο αλλους η gt ειναι πιο οδηγοκεντρικο αυτοκινητο, το στησιμο της ειναι πολυ μπροστα μου λενε...τωρα το ΒΜW σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο...αλλα εχει βρωμισει ο τοπος...τουλαχιστον στην λαρισα οπου βρισκομαι κυκλοφορουν αρκετες...
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????